Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista."— Esityksen transkriptio:

1 Mariamin tarina

2 Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.

3 Mariamin tarina Perheessämme on yhdeksän lasta. Olimme ennen hyvin köyhiä. Töitä oli vaikea löytää, ja meillä oli vaikeuksia saada rahamme riittäämään ruokaan.

4 Mariamin tarina Eräänä päivänä isä teki töitä yhdelle naapurillemme, mutta hän ei saanutkaan palkkaa. Olimme nälissämme, mutta hän ei voinut tuoda meille lainkaan ruokaa.

5 Mariamin tarina Koska meillä ei ollut tarpeeksi syötävää, minulle tuli vatsakipuja. Lääkäri sanoi, että kyse oli aliravitsemuksesta.

6 Mariamin tarina Meillä ei myöskään ollut varaa koulupukuihin tai -kirjoihin. Näin, kuinka ystäväni kävelivät kouluun kun jäin itse kotiin. Se teki minut hyvin surulliseksi.

7 Mariamin tarina Sitten isäni sai noin 30 euron suuruisen lainan avustus- järjestön tukemalta yhdistykseltä. Hän osti siemeniä, joista kasvatti vihanneksia ja möi ne torilla.

8 Mariamin tarina Pian hänellä oli varaa ostaa lisää siemeniä. Nyt meillä on puutarha, jossa kasvatamme passionhedelmiä, munakoisoja, kahvipapuja ja paljon muuta! Vihdoinkin meillä on tarpeeksi syötävää.

9 Mariamin tarina Isäni liiketoiminnan turvin vanhempani voivat nyt lähettää minut kouluun. Lempiaineeni on matematiikka. Isona haluan opettajaksi, jotta voin jakaa saamani koulutuksen muiden kanssa.


Lataa ppt "Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google