Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esitysgrafiikasta Harjoitus.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Esitysgrafiikasta Harjoitus."— Esityksen transkriptio:

1 Esitysgrafiikasta Harjoitus

2 Mitä on esitysgrafiikka?
Julkaisutapa, jossa sanallinen ilmaisu on tiivistettyä ja kuvien käyttö runsasta. Aineisto voidaan tulostaa paperille tai piirtoheitinkalvolle tai se esitetään sähköisessä muodossa. Nykyaikaisella esitysgrafiikkaohjelmalla tuotettu aineisto voidaan jakaa verkossa ja julkaista www-sivuna.

3 Esitysgrafiikkaohjelma
Sovellus, jolla voidaan tehdä useasta peräkkäisestä kuvasta tai sivusta koostuvia diaesityksiä. Yksittäiset diat voivat sisältää lyhyitä tekstiluetteloita graafisia kuvaajia organisaatiokaavioita taulukoita. Ohjelmissa yleensä vapaapiirtotyökaluja ja leikekuvakirjasto.

4 Diaesitys Peräkkäisiä sivuja sisältävä esitysgrafiikkaohjelman tiedosto. Voidaan elävöittää erilaisin kuvan vaihtumiseen liittyvin tehostein. Voidaan myös määritellä automaattiseksi, jolloin kuvat vaihtuvat itsekseen. Voi sisältää valokuvia, videoleikkeitä ja äänitiedostoja.

5 Mihin esitysgrafiikkaa tarvitaan?
Suullisen esityksen tueksi. Kirjallisen esityksen pääkohtien tiivistäminen. Erilaisissa markkinointi- ja tiedotustehtävissä toimiville henkilöille, kouluttajille sekä opettajille.


Lataa ppt "Esitysgrafiikasta Harjoitus."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google