Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
1
Liköörikonvehtien pakkaaminen Pandalla
2
Liköörikonvehti matkalla pakkauksiin
Pakattava tuote on hauras ja sitä on käsiteltävä varoen. Tuotteen suklaapinta muuttuu sameaksi, jos sen lämpötila vaihtelee pakkauksen ja varastoinnin aikana.
3
Pakkausmateriaalit Lähinnä tuotetta on kääre, joka on valmistettu muovista. Metallointi estää lämmönvaihteluja. Makeiskääreet ovat rullissa, joita varastoidaan lämpötilaltaan ja kosteudeltaan säädellyissä olosuhteissa, etteivät ne sähköisty.
4
Käärittyjä konvehteja
Eri lajeja sekoitetaan sopivissa suhteissa monipäävaa’an avulla. Painavien konvehtilaatikoiden siirtelyssä käytetään apuna nostolaitetta.
5
Konvehdit annostellaan pakkauksiin
Monipäävaaka annostelee liköörikonvehteja pakkauksiin Seokset pussitetaan tai pakataan irtomyyntiä varten muovirasioihin
6
Konvehdit kuormataan lavoiksi
Makeiset pakataan pusseihin tai kartonkikoteloihin ja edelleen pahvilaatikoihin. Irtomyyntiä varten ne voidaan myös pakata polyeteenirasioihin, jotka lavataan. Kuvassa lavakuorma tuetaan kiristekalvolla.
7
Kartonkikoteloita pakataan
Tässä kuvassa tehdään kuljetuspakkausta, jossa on useita konvehtikoteloita aaltopahvin suojaamana. Varastoa varten pakkaukset lavataan ja lavat merkitään.
8
Varasto Tuotteet kuljetetaan varastoon trukilla ja siirretään sieltä
eteenpäin tilausten mukaan. Jokainen tuote on omalla paikallaan. Lavojen merkinnöistä näkee, mitä tuotetta lavalla on, samoin myös tuotteen määrän.
9
Suklaakonvehdit ovat mielihyvätuote
Suklaakonvehtirasioita ostetaan lahjaksi ja erilaisia juhlia varten. Myymälässä konvehtirasia joutuu kilpailemaan monien muiden tuotteiden kanssa. Pakkauksen täytyy olla houkutteleva. Monesti kuluttaja haluaa ostaa vain muutaman konvehdin; irtomyyntipiste on tällöin hyvä vaihtoehto.
Samankaltaiset esitykset
© 2023 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.