Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Mikä on paremmin kun hanke päättyy 2016? Mikä on muuttunut 2018 kun hankkeen päättymisestä on kulunut vuosi? Missä partneriryhmän ulkopuolella tuotteet.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Mikä on paremmin kun hanke päättyy 2016? Mikä on muuttunut 2018 kun hankkeen päättymisestä on kulunut vuosi? Missä partneriryhmän ulkopuolella tuotteet."— Esityksen transkriptio:

1 Mikä on paremmin kun hanke päättyy 2016? Mikä on muuttunut 2018 kun hankkeen päättymisestä on kulunut vuosi? Missä partneriryhmän ulkopuolella tuotteet on otettu käyttöön? Mitä hyötyä tuloksista on ollut ”käyttäjille”? Meidän unelma : Mitä halutaan saada aikaan?

2 Miten unelmasta totta? • Onko toimintaympäristössä mahdollisesti jotain tekijöitä, jotka pitää ottaa huomioon? • Mitä esteitä unelman toteutumiselle mahdollisesti on? Miten esteet raivataan unelman tieltä: -

3 Miten unelman toteutumista voi mitata? • Mistä tiedämme, että olemme onnistuneet? • Miten todennetaan, että toimintasuunnitelma on toiminut ja onko unelma toteutunut? Miten mittaamme unelman toteutumista ja vaikutuksia: -


Lataa ppt "Mikä on paremmin kun hanke päättyy 2016? Mikä on muuttunut 2018 kun hankkeen päättymisestä on kulunut vuosi? Missä partneriryhmän ulkopuolella tuotteet."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google