Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Indonesia.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Indonesia."— Esityksen transkriptio:

1 Indonesia

2 Perustietoa Indonesia on maailman suurin saarivaltio.
Se on väkiluvultaan maailman neljänneksi suurin valtio. Sen väkiluku on n Koostuu saaresta Pääkaupunki: Jakarta

3 Historia Indonesian ensimmäiset taiwanialaisia jotka purjehtivat Indonesiaan. Ensimmäiset eurooppalaiset olivat portugalilaisia, jotka asettuivat Indonesiaan vuonna 1602 Lopulta Alankomaiden Itä-Intian Kauppakompanja valoitti Indonesian. Indonesia lopulta itsenäistyi alankomasta vuonna 1949.

4 Maantiede Indonesian suurimmat saaret ovat Jaava, Sumatra ja Sulawesi.
Se muodostuu saaresta. Indonesia on suurimmaksi osaksi sademetsää. Se sijaitsee Taka-Intiassa Malesian ja Australian välissä. Sen pääkaupunki on Jakarta. Indonesia on rajanaapuri Itä- Timorin, Malesian ja Papua Uuden Guinean kanssa. Sen pinta-ala on neliökilometriä.

5 Ilmasto Indonesiassa on Trooppinen ilmasto.
Lisäksi siellä on selvästi toisistaan erottuvat kuivakausi ja sadekausi, joka johtuu monsuuneista.

6 Luonto Indonesiassa on äärimmäisen paljon kasveja sademetsiensä ansiosta. Indonesiassa elää erittäin uhanalainen sumatranoranki jota tapaa vain Sumatran eteläkärjessä. Indonesiassa elää myös mm. sumatrantiikeri, jaavansarvikuono, oranki ja leopardi. Lisäksi siellä on suuret luonnonvarat.

7 Väestö Indonesiassa on n. 237 000 000 asukasta.
Etnisiä ryhmiä on mm. jaavalaiset, sundalaiset ja maduralaiset. Valtauskonto on Islam. Lisäksi on hieman katolilaisia ja hinduja.

8 Elinkeinot Indonesian pääelinkeinot ovat tekstiiliteollisuuus, kenkäteollisuus, metsäteollisuus, kumituotanto, maanviljely ja turismi. Indonesia on maailman suurin palmuöljyn tuottaja.

9 Tilanne nykyään. Indonesiassa on paljon köyhyyttä suurista luonnonvaroista huolimatta. Vuoden 2004 tsunami tappoi yli ihmistä. Sen nykyinen presidentti on Joko Widodo.

10 Lippu ja vaakuna

11 Lähteet ja tekijä http://fi.wikipedia.org/wiki/Indo nesia
onesia


Lataa ppt "Indonesia."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google