Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Etelä-Korea Korea, on valtio Aasiassa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Etelä-Korea Korea, on valtio Aasiassa."— Esityksen transkriptio:

1 Etelä-Korea Korea, on valtio Aasiassa.
Etelä- ja Pohjois-koreassa on tehty rauhanjulistus 4 lokakuuta 2007.

2 Kuvia Etelä-Koreasta:

3 Etelä-korea Etelä-korean presidenttinä toimii Lee Myung-bak,
Ja pääministerinä toimii Han Seung-soo. Muita kaupunkeja Etelä-koreassa on Busan. Väkeä Etelä-koreassa vuonna 2005 on noin 48 422 644.

4 Etelä-korean ilmasto:
Vaikka soulin läheisyydessä on meri, Silti siellä on hyvä ilmasto. Elokuu on kesän kuumempia aikoja! Elokuussa voi olla lämpötila lähellä 30 astetta. Joulu- ja helmikuussa on usein pakkasta. Lunta taas Etelä-koreassa sataa keskimäärin 28 päivänä. Sademäärät kertyvät usein kuitenkin kesällä, Mutta elokuussa ja heinäkuussa sataa yhteensä yli 600mm.

5 Korea jaettu kolmeen eriin kuningaskuntaan.
Baekje ja Silla saivat korean niemenmaan eteläosassa, Goguryeno sai suurimman osan niemenmaasta, ja myös osa Kiinan ja venäjän alueita. Myöhemmin kuningaskunta yhdistyivät. Korea on ollut useitten erien maiden hallinnassa

6 Etelä-Korean pääkaupunki, Soul.
Soul:ssa on kaksi kansainvälistä lentoasemaa. Incheon on kansanvälinen lentoasema Etelä-koreassa. Se on Etelä-Korean suurin ja yksi Aasian suurimmista lentoasemista. Toinen lentoasema, Vanha Gimpo joka on 1960 vuodelta asti. Nykyään Gimpo vain palvelee kotimaanlentoja. Mutta sieltä pääsee myös Tokioon ja Shanghaihiin. Kaupungissa on rautatieyhteydet korean suuriin kaupunkeihin.


Lataa ppt "Etelä-Korea Korea, on valtio Aasiassa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google