Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pasi Kurttila Markku Lang.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pasi Kurttila Markku Lang."— Esityksen transkriptio:

1 Pasi Kurttila Markku Lang

2 1. Hankkeen tavoitteena on suunnitella ja luoda yhdessä OPH:n kanssa kaikkien saavutettavissa oleva monimediaalinen julkaisualusta uusiin ja uudistettaviin oppimaisemiin liittyvistä tila- ja kalusteratkaisuhankkeista.

3 2. Hankkeen tavoitteena on saada Suomen koulutilasuunnittelu 2007 alkaen samaan julkaisualustaan.

4 3. Hankkeessa pyritään kehittämään ja suuntaamaan valtakunnallista koulu- ja opetustilasuunnittelua.

5 MOM- päivien haastattelukysymykset: SUUNNITTELIJA
Miksi koulujen suunnittelu on mielestäsi tärkeää? Mikä on toiminta-ajatus, jonka pohjalta tämä koulurakennus on suunniteltu? Mitkä ovat mielestäsi viisi tärkeintä asiaa, jotka pitää koulusuunnittelussa huomioida? Missä koulusuunnitteluun liittyvässä asiassa koet erityisesti onnistuneesi tässä kohteessa? Miten käyttäjien pitäisi sinusta osallistua koulun suunnitteluun? Mikä on suurin virhe, minkä koulua suunnitteleva henkilö mielestäsi voi tehdä? Mikä sinusta koulussa on pysyvää tai minkä koulussa pitäisi pysyä ennallaan? Minkälaisena näet tulevaisuuden koulun?

6 MOM- päivien haastattelukysymykset: OPETTAJA
Mitkä ovat tärkeimmät asiat jotka pitää koulusuunnittelussa mielestäsi ottaa huomioon? Mikä paikka nykyisessä työskentely- ympäristössäsi toimii parhaiten, miksi? Mikä on paras oivallus, minkä tämän koulurakennuksen suunnittelija on tehnyt? Mitä toimintoja tämä koulurakennus työssäsi rajoittaa? Minkälaisia terveisiä haluat uusien koulujen suunnittelijoille lähettää?

7 MOM- päivien haastattelukysymykset: OPPILAS
Mitä hyviä puolia omassa koulussasi on? Mikä on mielestäsi paras paikka tässä koulussa? Miksi? Missä täällä koulussa tunnet olosi erityisen turvalliseksi? Onko koulussasi sellaista paikkaa, mihin et mielelläsi mene? Mikä on koulusi kaikkein jännittävin tai mielenkiintoisin paikka? Missä paikoissa työskentelet oppituntien aikana? Missä työskentelet mieluiten? Miksi? Mitä opiskeluun liittyvää haluaisit koulussasi olevan?

8 Miksi koulujen suunnittelu on mielestäsi tärkeää?

9

10 Mitkä ovat tärkeimmät asiat jotka pitää koulusuunnittelussa
mielestäsi ottaa huomioon?

11 Mikä on paras oivallus, minkä tämän koulurakennuksen
suunnittelija on tehnyt?


Lataa ppt "Pasi Kurttila Markku Lang."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google