Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja."— Esityksen transkriptio:

1 Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja

2 Voi ei! Unohdin lompakon.
Voi ei, mä unohdin lompakon kotiin! Mulla ei ole yhtään rahaa mukana! No ei se haittaa, mä voin tarjota sulle tuon kahvin. Kiitos! Maksan sulle takaisin heti huomenna. Ei ole kiire. Sä voit sitten ensi kerralla tarjota mulle kahvit.

3 Kuka maksaa? Mä tarjoan nää kahvit sulle.
Ei käy. Sä tarjosit viimeksi, nyt on mun vuoro. No maksa sitten. Kiitos.

4 Mulla ei ole yhtään rahaa.
Mulla ei ole yhtään rahaa ja olisi pakko käydä kaupassa. Voitko lainata? Paljonko sä tarviit? No, ehkä 40 euroa. Milloin sä voit maksaa takaisin? Ensi maanantaina mulla on palkkapäivä. Maksan silloin. Okei, tämän kerran. Ole hyvä. Kiitos. Mä muistan tämän!

5 Äiti, anna rahaa. Äiti, anna rahaa. Miksi? Missä sun viikkorahat on?
Mä tarviin uudet farkut. Jaaha. Mikä vika vanhoissa farkuissa on? Ne on ihan rikki ja liian pienet. Mitä ne uudet farkut maksaa? Satasen. Sata euroa farkuista? En todellakaan maksa. Kaikilla muillakin on. Niin tietysti. Paljonko sulla on itsellä rahaa? Ehkä kolkyt euroa. Okei. Sä maksat nyt itse kolmekymmentä euroa ja kahteen viikkoon et saa yhtään viikkorahaa. Sitten voin antaa sulle rahat farkkuihin. Sun täytyy oppia, ettei raha kasva puussa.

6 Mennään tuohon ravintolaan!
Hei kato! Ihanan näköinen ravintola, mennäänkö? Katotaan ensin vähän ruokalistaa, mitä se maksaa. Oi, täällä on kaviaaria alkupalana. Ihan hirveän kallis. Pääruuat maksaa kaikki yli kakskyt euroa. Ei mulla ole varaa syödä tällasessa paikassa. Mutta mulla on kamala nälkä! Joo, mutta täällä ei lähde nälkä, lähtee vaan rahat. No okei, missä sitten syödään? Tuossa lähellä on ihan kiva lounaspaikka ja edullinen ruoka. Mennään sinne.


Lataa ppt "Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google