Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Skeema 1 3.8 Ihminen on sosiaalinen olento Motivointi 2: Hullunkuriset perheet Luovaa työskentelyä ihmissuhteiden vaikutuksesta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Skeema 1 3.8 Ihminen on sosiaalinen olento Motivointi 2: Hullunkuriset perheet Luovaa työskentelyä ihmissuhteiden vaikutuksesta."— Esityksen transkriptio:

1 Skeema Ihminen on sosiaalinen olento Motivointi 2: Hullunkuriset perheet Luovaa työskentelyä ihmissuhteiden vaikutuksesta

2 Ryhmätehtävä: Luokaa kuvitteellinen perhe
Keitä henkilöitä perheeseen kuuluu? Millaisia henkilöitä perheenjäsenet ovat? Mitä he tekevät, millaisiin ryhmiin he kuuluvat? Ikä, kansallisuus, uskonto...? Miltä he näyttävät: Luokaa hahmot esim. käyttämällä avuksenne jotain Create a character -ohjelmaa tai piirtämällä tai askartelemalla → liimatkaa hahmot pahville tai isolle paperille.

3 Tehkää “juliste” Millaiset henkilöt ja ryhmät vaikuttavat luomaanne perheeseen ja sen jäseniin? Entä miten perheenjäsenet vaikuttavat toisiinsa? → Kootkaa isolle paperille perheen verkostot: Asettakaa perheenjäsenet keskelle → Kirjatkaa tai kuvatkaa perheen ympärille heihin vaikuttavat ihmiset ja ryhmät sekä millainen vaikutus on


Lataa ppt "Skeema 1 3.8 Ihminen on sosiaalinen olento Motivointi 2: Hullunkuriset perheet Luovaa työskentelyä ihmissuhteiden vaikutuksesta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google