Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

5.d:n vanhempainilta ti 8.9.2015. Lukujärjestys Viikkotunteja 25 (27 saksan opiskelijoilla) Jako a– ja b-ryhmiin Jako tekniseen ja tekstiiliin; kevätkaudella.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "5.d:n vanhempainilta ti 8.9.2015. Lukujärjestys Viikkotunteja 25 (27 saksan opiskelijoilla) Jako a– ja b-ryhmiin Jako tekniseen ja tekstiiliin; kevätkaudella."— Esityksen transkriptio:

1 5.d:n vanhempainilta ti 8.9.2015

2 Lukujärjestys Viikkotunteja 25 (27 saksan opiskelijoilla) Jako a– ja b-ryhmiin Jako tekniseen ja tekstiiliin; kevätkaudella vaihto, keväällä todistusnumero synteesi molemmista Liikunnassa pojat ja tytöt omina ryhminä, Markku Kinnunen/ Marika Viiri Ke ja to pitkä iltapäivä; kotiin klo 15.45 Välipalaa klo 13 ruokalasta (1e) tai oma klo 13 tai 14 Ma klo 12 tai to klo 9 mahdollisuus tukiopetukseen Resurssiopettaja käytössä 4h/vko Myös ohjaaja käytössä joillakin tunneilla

3 Kotitehtävät  Pääsääntöisesti läksyjä tulee joka päivä. Työllistää yksilökohtaisesti enemmän tai vähemmän. On myös oppilaskohtaisia läksyjä = eri määrä tai eri tehtävät  Läksyt tehtynä viimeistään ennen seuraavaa ko. aineen oppituntia.  Tekemättömät tehtävät tulee tehdä seuraavaksi päiväksi. Useat unohduksia aiheuttaa Wilma –viestin kotiin.  Kotona kannattaa aika ajoin tarkistaa, että lapsi vastaa tehtäviin kokonaisilla lauseilla (ei yhden sanan vastauksia) ja että käsialasta saa selvää. Huolellisuus horjuu kotitehtävissä joillakin.

4 Koti & koulu Marras- tammikuussa arviointikeskustelut (opettaja, oppilas, huoltajat). Pääsääntöisesti viestit tulevat Wilman kautta. Näen Wilmassa, jos tiedotetta ei ole luettu. Saatan lähettää paperiversion. Pedanetin käyttö tiedotuskanavana mietinnässä; kokeet, lisätehtäviä ym. Kodin ja koulun –päivä 25.9. pe; tietoa tullee Wilman kautta Koululle voi soittaa (017 184773) ja jättää soittopyynnön (tai soittopyynnön voi laittaa Wilman kautta tai sähköpostilla juha.markkanen@kuopio.fi). Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos koette siihen olevan tarvetta.

5 Kummitoiminta Kummiluokkana 1a. Tähän mennessä on kävelty yhdessä kirkkoon ja istuttu siellä vierekkäin, ja viitoset ovat ohjanneet liikuntatunnin kummioppilaille pienryhmissä. Yhteistyö on lähtenyt hienosti käyntiin molemmin puolin.

6 Työrauha Luokassa on 18 oppilasta. (8 tyttöä/10 poikaa) Työrauha vaihtelee. Yksilöllinen työskentely sujuu ja ryhmissäkin työskentely, kun ryhmäjako on sopiva. Luokka on edelleen puhelias, välillä hälisevä. Kiusaamista ei ole tiedossani. Toisten vastausten negatiivinen kommentointi yms. on vähentynyt (tai loppunut). Pelit aiheuttavat joskus pahaa mieltä (jälkipelit).

7 Poissaolot koulusta  Lupa oppilaan poissaoloon haettava hyvissä ajoin ennen poissaoloa. Kaavakkeen saa joko opettajalta tai sen voi tulostaa koulun kotisivuilta. Lupa haettava myös yksittäisen tunnin poissaoloon ( paitsi lääkärissä tai hammaslääkärissä käynti).  Sairastapaukset voi ilmoittaa Wilman kautta (suotavin tapa), tekstarilla tai soittamalla koululle. Sairaudesta johtuva poissaolo oikeuttaa tarvittaessa tukiopetukseen.  Matkan tms. syyn takia anottu poissaolo ei oikeuta tukiopetukseen.  Oppilas itse ottaa selvää poissaolonsa aikana tehdyistä tehtävistä ja esittää ne opettajalle poissaolonsa jälkeen.  Jos poissaolo matkan tms. takia on pitkä (vko tai yli), voi oppilas itse vanhempiensa avulla ennakoida urakkaa tekemällä oppikirjoista muutaman sivun eteenpäin päivää tai kahta ennen matkaa.  Oppilas voisi itse sopia lähellä asuvan luokkatoverin kanssa, että tietty oppilas tuo koulukirjat ja läksyt koulusta, jos on itse kipeänä. (läksykaveri)

8 Muuta tärkeää:  Kännykät syytä pitää repussa äänettömällä koulupäivän aikana. Väli- tai liikuntatuntien aikana kännykät tipahtavat helposti taskuista. Koulu ei korvaa kadonneita/vaurioituneita kännyköitä.  Sisäjalkineet: ovat tarpeen erityisesti syksymmällä, kun lattiat kastuvat ja likaantuvat.  To ja pe on liikuntatunteja. Vanhempien apua tarvitaan vielä, että mukaan tulisivat liikkumiseen sopivat asusteet ja välineet.  Maksullinen ja valvottu välipala ruokalassa klo 13.00-13.15 päivittäin. Omia eväitä ei saa tuoda.

9 Internet  Koulun kotisivut: https://peda.net/kuopio/p/aurinkorinteenkoulu (tapahtumat, poissaolokaavakkeet, ruokalistat, lukudiplomipohjat, linkit hyviin harjoituksiin ym.) Luokan omat sivut: https://peda.net/kuopio/p/aurinkorinteenkoulu/luokkien-sivut/5d https://peda.net/kuopio/p/aurinkorinteenkoulu/luokkien-sivut/5d (salasana ”1101”) Kalenteri (koepäivät ym.) Oppilaan oma Pedanet –tunnus (OmaTila). Tutustukaa rekisteröintiohjeeseen (luokan sivuilla on linkki ohjesivulle) ja täyttäkää ja palauttakaa lupalappu, jonka lähetän lapsen mukana kotiin. Tehkää sitten rekisteröinti kotona tai antakaa opettajalle lupa tehdä se.

10 Luokan tili: 5.d-luokalle oma tili? Tilinkäyttöoikeus Leirikoulu/ luokkaretki? Rahankeräysvaihtoehtoja (perustuu vapaaehtoisuuteen) Myynti Kuukausi tai lukukausiraha tilille Myyjäiset (5. luokalla) muuta Yleinen käytäntö on, että mikäli oppilas muuttaa pois eikä näin ollen voi osallistua leirikouluun, niin siihen saakka maksamansa rahat saa takaisin. Yhteistyöllä (esim. myyjäistuotto) hankitut rahat sen sijaan jäävät tilille eikä täten kerättyjä varoja jyvitetä jaettavaksi muutonkaan yhteydessä. Kun leirikoulun paikan valinta tulee ajankohtaiseksi, esitellään oppilaille muutama budjetin sallima vaihtoehto leirikoulun paikaksi. Tarvittaessa oppilaat äänestävät demokraattisesti leirikoulun paikasta. Oppilaille annetaan myös mahdollisimman suuri vaikutusmahdollisuus leirikoulun aktiviteettien valinnassa.


Lataa ppt "5.d:n vanhempainilta ti 8.9.2015. Lukujärjestys Viikkotunteja 25 (27 saksan opiskelijoilla) Jako a– ja b-ryhmiin Jako tekniseen ja tekstiiliin; kevätkaudella."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google