Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

JAANAN JA SANNAN VANHEMPAINILTA

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "JAANAN JA SANNAN VANHEMPAINILTA"— Esityksen transkriptio:

1 JAANAN JA SANNAN VANHEMPAINILTA 9.9.2013
Kouluun tuleminen: pyöräily/kypärä Pukeutuminen sään mukaisesti Monitoimitalon piha-alue Naulakkopaikat + kenkäpaikat Aamurauhoittuminen Myöhästymiset  sovittiin, että opet laittaa Wilmaan merkinnän myöhästymisestä. Poissaoloista ilmoittaminen  suoraan Wilmaan kohtaan ”tuntimerkinnät” ja ilmoita poissaolosta Wilman käyttö

2 LUOKASSAMME/SOLUSSAMME
Kalenteri ja järjestäjät Lukujärjestys Värijaot Ruokailu Pajatunnit (ma ja ti)  maanantaisin ruokailemme klo 10.50, joten punaiset/keltaiset pääsevät klo 11 jälkeen, kun ovat syöneet. Valinnaiset pajatunnit (to ja pe) Liikuntatunnit  blogista tarkemmat tiedot viikoittain. Kaveritunnit  alkavat vkolla 38. Soittorasia Läksyt  sovittiin, että kakkosluokkalaisella on kaksi läksyä, perjantai pidetään edelleen läksyttömänä.

3 SOLUSSAMME Soluneuvosto
Päivän henkilö  Jos lapsen valokuva ei saa olla näkyvillä solun aulassa, laitattehan viestiä opettajille. Minä olen ok, sinä olet ok, me olemme ok Lauantai-työpäivät (joulujuhlat) ja  korvaavat Keskusteluviikot 40 ja 41  arviointi Esiteltiin vanhemmat. Ideoitiin yhdessä luokan omaa iltaa tms. ehdotuksia kysytään myös oppilailta.


Lataa ppt "JAANAN JA SANNAN VANHEMPAINILTA"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google