Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Koko esityksen otsikko Esittäjän nimi Lisää tähän sopiva kuva, joka havainnollistaa esityksesi aihetta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Koko esityksen otsikko Esittäjän nimi Lisää tähän sopiva kuva, joka havainnollistaa esityksesi aihetta."— Esityksen transkriptio:

1 Koko esityksen otsikko Esittäjän nimi Lisää tähän sopiva kuva, joka havainnollistaa esityksesi aihetta

2 Kalvon otsikkoteksti Tällaisia kalvoja saat luotua Insert / New Slide -toiminnolla tai kopioimalla tätä sivua. Kalvojen hallintaan kannattaa käyttää View-valikon Slide Sorter -näkymää, jossa kalvosivuja on helppo kopioida, siirrellä raahaamalla ja deletoida. Jaettavat handout-tulosteet Käy muuttamassa tulostettavan handout-version otsikkoteksti valikosta View / Master / Handout Master. Editoi yläreunaan seminaarin nimen perään oman esityksesi päiväys ja oma nimesi. Kun tulostat osallistujille jaettavat handout-sivut (File / Print / Handouts), tulosta 2 kalvoa tai 6 kalvoa yhdelle A4-arkille. Jos väreillä on merkitystä, tulosta jaettavat handoutit (22 tulostetta) laitoksen väritulostimella ps5 tai ps11.

3 Kun kuva vie tilaa, voit käyttää esimerkiksi tällaista kalvosivua, jossa kuvalle on varattu enemmän tilaa. Tämä sivu on tehty käsin eikä sitä voi lisätä Insert-valikosta. Tee näitä kalvosivuja lisää kopioimalla esim. Insert / Duplicate Slide. Isoja kuvia ja selityksiä


Lataa ppt "Koko esityksen otsikko Esittäjän nimi Lisää tähän sopiva kuva, joka havainnollistaa esityksesi aihetta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google