Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus"— Esityksen transkriptio:

1 Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus
Kiipulan kuntoutuskeskus Kiipulan ammattiopisto Kiipula Gardens

2 Kiipula on kuntoutuksen asiantuntija
Kiipula on kuntoutuksen asiantuntija. Painopisteenä on työikäisten ammatillinen ja lääkinnällinen kuntoutus sekä työhyvinvointipalvelut. Kiipulassa voit löytää itsellesi sopivia työvälineitä voimavarojesi vahvistamiseksi. Kiipulan kuntoutuskeskus on osa Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskusta, jota ylläpitää Kiipulasäätiö. Säätiö perustettiin vuonna 1945.

3 Kuntoutuksen asiakasmäärät
Noin kuntoutujaa ja noin kuntoutus- tai toimintapäivää vuonna 2014

4 Kuntoutuspalvelut Ammatillinen ja lääkinnällinen kuntoutus
Ammatilliset avomuotoiset kuntoutuskurssit Urasuuntapalvelut Työhyvinvointipalvelut

5 Testauspalvelut Firstbeat-hyvinvointianalyysi Kehon ikä -kuntotesti
Polkupyöräergometritesti 2 km:n kävelytesti

6 Kokous- ja majoituspalvelut
Kiipulassa on tarjolla monipuolisia ja hyvin varustettuja kokous-, koulutus- ja majoitustiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kiipulan toimitilat, kaunis ympäristö, ulkoilureitit ja liikuntamahdollisuudet tarjoavat erinomaiset puitteet esimerkiksi yritysten koulutustapahtumille tai urheilujärjestöjen liikuntaleireille.

7 Kiipulasäätiön alueverkosto ja palvelutarjonta 2015
Kiipulan päätoimipaikka, Janakkala valmentavaa koulutusta ammatillista koulutusta ammatillista ja lääkinnällistä kuntoutusta työelämäpalveluja opetus- ja kauppapuutarhatoimintaa Hämeenlinna - Forssa Hämeenlinna ammatillista kuntoutusta Forssa Pirkanmaa Tampere valmentavaa koulutusta ammatillista kuntoutusta työelämäpalveluja Päijät-Häme - Kymenlaakso Lahti ammatillista koulutusta Kouvola Pääkaupunkiseutu Vantaa ja Espoo ammatillista koulutusta ammatillista kuntoutusta työelämäpalveluja Hyvinkää Riihimäki valmentavaa koulutusta

8 Vuosi 2015 on Kiipulan juhlavuosi:
Kiipulasäätiö täyttää 70 vuotta. Kiipulan kuntoutuskeskus täyttää 45 vuotta ja Kiipulan ammattiopisto 15 vuotta. Ammatillista erityisopetusta on Kiipulassa järjestetty 60 vuotta. Kehitysvammaisten koulutuksen aloittamisesta Perttulan toimintana tuli kuluneeksi 125 vuotta. Perttulan erityisammattikoulu yhdistyi Kiipulaan vuonna 2009.

9 Kiipulan historiaa – Kiipulan vanha päärakennus

10 Kiipulan historiaa Wilhelmiina, Kustaa ja Alma Kiipula
Emma ja Edwin Hedman

11 Kiipula – liikuntaa kaikille
Kiipulassa on hyvät liikuntamahdollisuudet, ja Kiipula haluaa kannustaa opiskelijoitaan ja henkilökuntaansa liikkumaan. Syksystä 2014 alkaen Kiipula tekee yhteistyötä Urheiluakatemia Tavastian kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on mahdollistaa entistä paremmin urheilun ja opiskelun yhdistäminen Kiipulassa sekä innostaa opiskelijoita liikunnan harrastamiseen.

12 Vihreä Kiipula suosii kestävää kehitystä
Kiipula suosii toiminnassaan kestävää kehitystä. Syksyllä 2014 Kiipula siirtyi ympäristöystävälliseen bioenergiaan, kun uusi hakelämpölaitos otettiin käyttöön. Lisäksi Kiipula Gardensissa on siirrytty luomutuotantoon. Ensimmäiset oman maan luomuvihannekset saatiin myyntiin ja koulun keittiön käyttöön kesällä Asiakkaat voivat syödä omista luomuvihanneksista tehtyjä aterioita ravintola Rusthollissa.

13 Tunnustusta laadusta Kiipula kehittää toimintaansa jatkuvasti. Vuonna 2013 Kiipula sai Recognised for Excellence -tunnustuksen toimintansa tuloksellisuudesta Suomen Laatukeskuksen laatupalkintokilpailussa. Kiipulan tärkein syy osallistua laatupalkintokilpailuun oli halu edelleen kehittää toimintaansa, joten ulkopuolisten asiantuntijoiden rakentava, kriittinen palaute on arvokasta.

14 Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus
Ylläpitäjäyhteisö Kiipulasäätiö Henkilöstömäärä 439 (407 htv v. 2014) Vuosivaihto 30,4 milj. € (v. 2014) Tärkeimmät asiakkaiden lähettäjätahot ja toiminnan rahoittajat Opetus- ja kulttuuriministeriö / Opetushallitus Kela TEM (ELY-keskukset, TE-toimistot) Työeläke- ja vahinkovakuuttajat Euroopan Sosiaalirahasto (ESR) Asiakasyritykset ja –yhteisöt Valtiokonttori Päivittäinen asiakasmäärä Kiipulan toimipaikoissa keskimäärin noin 1000 opiskelijaa/kuntoutujaa Asiakasvuorokausimäärä (v. 2014) Päätoimipaikka Janakkalassa


Lataa ppt "Kiipulan koulutus- ja kuntoutuskeskus"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google