Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Aihehaku Aihehaulla etsitään tietynaiheisia kirjoja tai kausijulkaisuartikkeleita hakusanoja tai aiheluokkia käyttäen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Aihehaku Aihehaulla etsitään tietynaiheisia kirjoja tai kausijulkaisuartikkeleita hakusanoja tai aiheluokkia käyttäen."— Esityksen transkriptio:

1 Aihehaku Aihehaulla etsitään tietynaiheisia kirjoja tai kausijulkaisuartikkeleita hakusanoja tai aiheluokkia käyttäen.

2 Perushaku

3 Hakusana ja asiasana Hakusanat: rinne, risto, johdatus, kasvatustieteisiin, joel, …, kasvatustiede, historia, oppihistoria, jne. Asiasanat: kasvatustiede, historia, oppihistoria, koulutus, kasvatushistoria, kasvatusteoriat, kasvatus Kirjastotietokanta sisältää viitteitä kirjoihin tai lehtiin. Siinä ei ei ole kirjojen tai lehtiartikkelien tekstejä. Tekijä(t):Rinne, Risto Nimeke:Johdatus kasvatustieteisiin / Risto Rinne, Joel Kivirauma, Erno Lehtinen ; [kuviot: Eila Sinivuori] Painos:5. uud. p. Julkaistu:Porvoo Helsinki : WSOY, 2004 Ulkoasu:268 s. : kuv. ; 24 cm ISBN:951-0-28904-3 (nid.) Asiasana:kasvatustiede, (ysa)historia, (ysa)oppihistoria, (ysa)koulutus, (ysa)kasvatushistoria, (ysa)kasvatusteoriat, (ysa)kasvatus, (ysa)kur kas

4 Perushaku ja yhdistelmähaku


Lataa ppt "Aihehaku Aihehaulla etsitään tietynaiheisia kirjoja tai kausijulkaisuartikkeleita hakusanoja tai aiheluokkia käyttäen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google