Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KERKKOON KAUPPAKYSELY 7.4. 2011 Kerkkoon kyläsuunnitelmatyö kaupparyhmä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KERKKOON KAUPPAKYSELY 7.4. 2011 Kerkkoon kyläsuunnitelmatyö kaupparyhmä."— Esityksen transkriptio:

1 KERKKOON KAUPPAKYSELY 7.4. 2011 Kerkkoon kyläsuunnitelmatyö kaupparyhmä

2 KAUPPATYÖRYHMÄ • Kauppatyöryhmä perustettiin kyläsuunnitelmaillassa 3.2.2011 ja siihen kuuluivat Anu Airola, Maria Henttala, Mirva Moisio, Ritva Palmén, Piritta Simola, Sari Törmänen, Sari Virtanen ja Iina Vuorinen. • Ryhmä kokoontui kolme kertaa pohtimaan seuraavia asioita: kysely, kiinteistö ja irtaimisto, henkilökunnan palkkaus, osuuskunta, rahoitus, tukku ja lähituottajat.

3 KYSELY maaliskuussa 2011 • Kerkkoossa asukkaita 834, talouksia 332 • Kysely jaettu postilaatikoihin (500 kpl, lisäksi vastausmahdollisuus internetissä) • Vastauksia 27.3.2011 mennessä n. 120 kpl.

4 PALVELUIDEN KÄYTTÖ

5 OSTOKSET -Ostosten ilmoitettu määrä näyttäisi kattavan kulut

6 OSUUSKUNTAAN LIITTYMINEN • Sopivana osuuskuntamaksuna pidettiin 50-100 € • Halukkuus liittyä osuuskuntaan:

7 MUITA KOMMENTTEJA Idea on hyvä, mutta idealistinen. Siwa tai Sale olisi paras. Tuskin tulisi pitkäaikaista toimintaa. Loistava idea! Hienoa, että ihmisillä on rohkeutta ja innostusta kokeilla uusia asioita! Kannatamme ja kannustamme ajatusta. Tulemme mielellämme mukaan ideoimaan.

8 Valikoima Tuoreita ja laadukkaita tuotteita Kioskivalikoima Valikoimaan lähi- ja luomutuotteita Haluaisin ostaa puutarhatarvikkeita ja paikallisia käsitöitä Hinnat Kilpailukykyinen Aukioloaika Tulisi painottua iltapäivään ja iltaan, jotta päivisin työssäkäyvät ihmiset ehtivät sinne.

9 Viihtyisyys Viihtyisyys ja siisteys tärkeää. Paikalliset tuotteet esille kauniisti. Kiinteistö Vuokran tulee olla kohtuullinen. Lounastarjoilu Kesäterassi, kesätori Infopiste, kierrätyspiste

10 MITEN TÄSTÄ ETEENPÄIN? 1.Osuuskunnan perustaminen ja halukkaiden liittyminen 2.KYLÄYHDISTYS: Kiinteistön haltuunotto ja remontointisuunnitelmat (kustannusarvio) 3.Suunnitelmien ja kannattavuuslaskelmien tarkentuminen, rahoitus 4.Toteuttaminen


Lataa ppt "KERKKOON KAUPPAKYSELY 7.4. 2011 Kerkkoon kyläsuunnitelmatyö kaupparyhmä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google