Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 13.3.2018 –Tiedotettavat asiat Airi Partanen (THL) esitteli päihdetyön.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 13.3.2018 –Tiedotettavat asiat Airi Partanen (THL) esitteli päihdetyön."— Esityksen transkriptio:

1 Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous –Tiedotettavat asiat Airi Partanen (THL) esitteli päihdetyön tilannetta Pirkanmaalla ja indikaattoritiedon hyväksikäyttöä palveluita suunniteltaessa. Projektipäällikkö Sisko Hiltunen esitteli palveluverkkotyön tilannetta ja valmistelua. Aluemallit menossa päätettäväksi. Strategiatyössä tulee huomioida päihde- ja mielenterveysasiakkaiden erityisyys ja ylipäänsä sote-asiat sekä nostaa saavutettavuus, inhimillisyys, oikeudenmukaisuus ja tasavertaisuus hyvin esille. Alatyöryhmien työn vaiheeseen keskitytään seurassa kokouksessa.


Lataa ppt "Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 13.3.2018 –Tiedotettavat asiat Airi Partanen (THL) esitteli päihdetyön."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google