Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

LIITE 6 Audio-visuaalinen tuotantotiimi

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "LIITE 6 Audio-visuaalinen tuotantotiimi"— Esityksen transkriptio:

1 LIITE 6 Audio-visuaalinen tuotantotiimi
Hallinnolliset, luovat ja tekniset roolit

2 Audio- visuaalinen tuotanto- tiimi Kirjoittaja Tutkija Ohjaaja
Editoija Tuotantopäällikkö Audio- visuaalinen tuotanto- tiimi Jatkuvuushenkilö Esiintyjä Apulaisohjaaja Valaisija HALLINNOLLINEN ROOLI Äänittäjä LUOVA ROOLI TEKNINEN ROOLI Kuvaaja Key Grip

3 Draamatuotannossa kirjoittaja kirjoittaa käsikirjoituksen.
Dokumentissa kirjoittaja kirjoittaa haastateltavia varten kysymykset, joihin saatavien vastausten odotetaan kertovan dokumentin tarinan.

4 Ohjaaja Ohjaaja ohjaa ja määrittelee mitä kameran edessä tapahtuu, jotta kaikki tarinan kertomiseen tarvittava audio-visuaalinen sisältö saadaan taltioitua.

5 Tuotantopäällikkö Tuotantopäällikkö huolehtii käytännön asioista ja logistiikasta kuten kuvauspaikkojen varmistamisesta, henkilöstön ja kaluston hankinnasta sekä varmistaa, että kaikki laki- ja paperiasiat ovat kunnossa.

6 Esiintyjä Kaikki, jotka esiintyvät tuotannossa visuaalisesti tai äänellään ovat esiintyjiä. He voivat olla esimerkiksi näyttelijöitä, kertojia, juontajia tai haastattelijoita.

7 Valaisija Huolehtii kohtausten valaisemisesta keinotekoisin valoin sekä käsittelee heijastimilla jo olemassa olevaa valaistusta, kuten luonnonvaloa.

8 Huolehtii äänen taltioinnista.
Äänittäjä Huolehtii äänen taltioinnista.

9 Käyttää kameraa videokuvan taltioimiseen.
Kuvaaja Käyttää kameraa videokuvan taltioimiseen.

10 Auttaa kuvaajaa kuvauskaluston, kuten jalustan asettelussa.
Key Grip Auttaa kuvaajaa kuvauskaluston, kuten jalustan asettelussa.

11 Apulaisohjaaja (AD) Laatii yhdessä ohjaajan ja tuotantopäällikön kanssa kuvausaikataulun ja kuvausjärjestyksen sekä huolehtii siitä, että kuvauksissa pysytään aikataulussa. Apulaisohjaajan vastuulla on varmistaa, että tiimin jokainen jäsen työskentelee tehokkaasti – ohjaaja mukaanlukien.

12 Jatkuvuushenkilö Tuotannollisista syistä kohtauksia ei usein kuvata kronologisessa järjestyksessä, joten jatkuuvushenkilö varmistaa, ettei mikään tärkeä ole pois paikoiltaan. Esimerkiksi, jos juomalasi on lähes tyhjä yhdessä kohtauksessa, ei se voi olla melkein täynnä seuraavassa.

13 Editoija Editoija editoi filmin tietokoneohjelmaa käyttämällä. Työhön kuuluu kuvausmateriaali, ääni sekä kaikki tarvittavat grafiikat, tekstit ja lisä-äänet.

14 Tutkija Tutkija suorittaa kaiken taustatutkimuksen, jota tarvitaan filmin tai dokumentin suunnitteluun.


Lataa ppt "LIITE 6 Audio-visuaalinen tuotantotiimi"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google