Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 7.5.2018 –Tiedotettavat asiat Heljä Savolainen esitteli oma alatyöryhmänsä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 7.5.2018 –Tiedotettavat asiat Heljä Savolainen esitteli oma alatyöryhmänsä."— Esityksen transkriptio:

1 Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous –Tiedotettavat asiat Heljä Savolainen esitteli oma alatyöryhmänsä työskentelyä. Työskentely edennyt puheenjohtajavaihdoksesta huolimatta. Suvi Liimatainen esitteli terveydenhuollon liikelaitoskokonaisuutta. Sanna Rautalammi alusti palvelukäsikirjan laatimista. Tässä vaiheessa käsikirjaan tuodaan palvelukuvaus, tuotantotapa ja kriteerit palvelun saamiseksi. Alatyöryhmien puheenjohtajat työstävät omalle alatyöryhmälle asetettuihin tavoitteisiin vastauksia kirjallisessa lisäyksessään, jotka kerätään yhteiseen sharepoint sivujen esitykseen sihteerin toimesta Tehdyt kuvaukset käsitellään seuraavassa kokouksessa ja ovat pohjana jatkotyöskentelylle, työryhmän työskentelyä esitellään koordinaatioryhmälle ohjeistetun mallin mukaan


Lataa ppt "Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 7.5.2018 –Tiedotettavat asiat Heljä Savolainen esitteli oma alatyöryhmänsä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google