Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ehdotus esiselvityksestä: Tiedonohjauksen, asianhallinnan, kehittyneen sähköisen allekirjoituksen ja asiointipalvelun kehittäminen Tavoitteet Ideaan liittyvät.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ehdotus esiselvityksestä: Tiedonohjauksen, asianhallinnan, kehittyneen sähköisen allekirjoituksen ja asiointipalvelun kehittäminen Tavoitteet Ideaan liittyvät."— Esityksen transkriptio:

1 Ehdotus esiselvityksestä: Tiedonohjauksen, asianhallinnan, kehittyneen sähköisen allekirjoituksen ja asiointipalvelun kehittäminen Tavoitteet Ideaan liittyvät tärkeimmät käsitteet on valittu ja määritelty Esiselvityksen lopputulemana on tarkennettu ne kysymykset, joihin selvitysvaiheessa pyritään vastaamaan Työstetään yhdessä laaja-alaista, monitahoista ja useita koskevaa ideaa, ei siis haeta konsultista asianhallinnan asiantuntijaa Esiselvityksen aikataululuonnos Kick-off Ideatoimikunnan kokouksessa Kolme iterointikierrosta: 10.1., ja 7.2. Projektin päätös 21.2. Alihankkija Ideapankin toimintamallia työstäneellä Sofigatelta on saatavissa konsultti


Lataa ppt "Ehdotus esiselvityksestä: Tiedonohjauksen, asianhallinnan, kehittyneen sähköisen allekirjoituksen ja asiointipalvelun kehittäminen Tavoitteet Ideaan liittyvät."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google