Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

OP2 15.2.2017.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "OP2 15.2.2017."— Esityksen transkriptio:

1 OP2

2 KÄSITTEET KOMPETENSSIT KVALIFIKAATIOT OSAAMINEN TYÖELÄMÄ TAIDOT
KOULUTUS – TUTKINNOT KVALIFIKAATIOT OSAAMINEN TYÖELÄMÄ TAIDOT HARRASTUKSET ARKIELÄMÄ

3

4

5 Helakorpi: https://sites. google
5 *

6 KÄYTTÄYTYMINEN JA OSALLISTUMINEN VERKOSSA (Li ja Owyang 2010)
*

7 KUTSUMUSKARTTA Kirjoita ylös kaikki sellaiset asiat ja toimet, joita teet niiden itsensä takia. Käytä tarvittaessa apulistaa. Pisteytä: 1: toimet, joita et saa tehdä juuri lainkaan tällä hetkellä 2: toimet, joita saat tehdä, mutta tekisit mielelläsi lisää 3: toimet, joita saat tehdä juuri niin paljon kuin haluat Pohdi oppimispäiväkirjassa, mikä vaikutus kutsumuksella on koulutus- ja uravalintaan.

8 KOKEMUSMAAILMAN LAAJENTAMINEN
Laita silmät kiinni ja tökkää sormellasi listaa, joka on edessäsi Jos haluat kokeilla tai opetella osuman saanutta asiaa, etsi tietoa, mitä se edellyttää sinulta. Pohdi, minkä tähden jokin osuman saanut asia ei sinua kiinnosta. Mitkä tekijät estävät sinua kiinnostumasta?

9 (Lerkkanen 2009) Siltamalli: päätöksentekoprosessin vaiheet ja tavoitteen saavuttamista haittaavat ajatukset. Missä vaiheessa olet?

10 TEHTÄVÄ Minkälaisia päätöksentekoa haittaavia tekijöitä tunnistat jatko- opintoja suunnitellessasi? Tunnetko oman tapasi tehdä päätöksiä? Minkälaisia ominaispiirteitä sinulla on? Tiedätkö riittävästi eri vaihtoehdoista ja pääsyvaatimuksista? Missä vaiheessa siltaa olet tällä hetkellä?

11 OPPIMISPÄIVÄKIRJA Muista kirjata pohdinnat tämän tunnin osalta oppimispäiväkirjaasi.


Lataa ppt "OP2 15.2.2017."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google