Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Seurakuntaliitokset 2011 Seuraavilla dioilla kappeliseurakunnat sekä sovitut ja selvitettävät kuntaliitokset Yli-Iin seurakunta liittyy Oulujoen seurakuntaan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Seurakuntaliitokset 2011 Seuraavilla dioilla kappeliseurakunnat sekä sovitut ja selvitettävät kuntaliitokset Yli-Iin seurakunta liittyy Oulujoen seurakuntaan."— Esityksen transkriptio:

1 Seurakuntaliitokset 2011 Seuraavilla dioilla kappeliseurakunnat sekä sovitut ja selvitettävät kuntaliitokset Yli-Iin seurakunta liittyy Oulujoen seurakuntaan - Karttulan seurakunta liitetään Kuopion Kallaveden seurakuntaan. - Iisalmen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven ja Varpaisjärven seurakunnat muodostavat Ylä-Savon seurakuntayhtymän. - Juankosken, Kaavin, Riistaveden, Tuusniemen ja Vehmersalmen seurakunnat lakkautetaan ja niiden tilalle perustetaan uusi Järvi-Kuopion seurakunta, joka kuuluu Kuopion seurakuntayhtymään. Rengon seurakunta liittyy Hämeenlinna-Vanajan seurakuntaan Lakkautetaan Hamina-Vehkalahden seurakunta ja Virolahden seurakunta. Niiden tilalle on perustettu uusi Haminan seurakunta ja sen alueena on Haminan kaupungin, Miehikkälän kunnan ja Virolahden kunnan alue. Porvoon hiippakunnassa Oravaisten ja Vöyrin seurakunnat muodostavat uuden kaksikielisen Vöyrin seurakunnan, jossa ruotsi on enemmistön kieli. Helsingin hiippakunnassa lakkautetaan - Herttoniemen ja Kulosaaren seurakunnat ja niiden tilalle muodostetaan uusi Herttoniemen seurakunta. - Töölön seurakunta perustetaan Töölön ja Taivallahden seurakuntien tilalle. - Oulunkylän seurakunta lakkautettavien Oulunkylän ja Käpylän seurakuntien tilalle. - Munkkiniemen ja Munkkivuoren seurakunnat lakkautetaan ja niiden tilalle perustetaan uusi Munkkiniemen seurakunta. - Kallion ja Alppilan seurakunnat lakkautetaan ja tilalle perustetaan uusi Kallion seurakunta. - Huopalahden ja Hakavuoren seurakunnat lakkautetaan. Niiden tilalle perustetaan Haagan seurakunta. - Artjärven seurakunta liitetään Orimattilan seurakuntaan.

2 Kappeliseurakunnat 2011 Jatkuu 

3 Kappeliseurakunnat 2011

4 Kuntaliitokset ja niiden selvitykset, tilanne 15.1.2011
Selvitetään kuntaliitosta Kuntaliitos S: Kemi, Tornio, Simo, Keminmaa, Tervola 2013: Oulu, Haukipudas, Kiiminki, Oulunsalo, Yli-Ii S: Vaasa, Vähäkyrö S: Siilinjärvi, Maaninka S: Alavus, Töysä S:Parkano, Kankaanpää, Jämijärvi, Honkajoki S: Hamina Virolahti S: Kotka Pyhtää 2013: Lohja, Karjalohja + S: Nummi-Pusula, Siuntio S: Helsinki Vantaa


Lataa ppt "Seurakuntaliitokset 2011 Seuraavilla dioilla kappeliseurakunnat sekä sovitut ja selvitettävät kuntaliitokset Yli-Iin seurakunta liittyy Oulujoen seurakuntaan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google