Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Keppihevosesteratsastuksen SM-kisat Oulussa

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Keppihevosesteratsastuksen SM-kisat Oulussa"— Esityksen transkriptio:

1 Keppihevosesteratsastuksen SM-kisat 28.1.2012 Oulussa

2 Tapahtuman järjestäjät
OSAO Kaukovainion yksikkö, liiketalous ja tekniikka, (puupuoli) Tapahtumasta Elämykseksi -kurssilaiset; Hepo-Oja Niina, Höykinpuro Jonna, Kinnunen Minna, Manninen Hanna-Laura, Martti Konsta, Mikkonen Hanna, Mustonen Sonja, Niemelä Roosa, Pulkkinen Mikko, Salonen Tuomas, Sumiloff Paula, Walppu Greta, Vuorio Erja, Väyrynen Kirsi Opettaja Hanna Ryynänen Kaukovainion liiketalouden yksikönjohtaja Antti Rovamo Lions Club Oulu-Limingantulli Seppo Maskonen Atso Sipola

3 Keppihevosharrastus Keppihevosharrastus on suosittua erityisesti ala-asteikäisten keskuudessa, ja sen suosio kasvaa koko ajan. Internetistä löytyy satoja suomalaisia keppihevosblogeja ja-foorumeita.

4 Kajaanissa järjestettiin 2. 10
Kajaanissa järjestettiin keppihevostapahtuma, johon osallistui 845 keppihevosharrastajaa. Osallistujamäärällä päästiin Guinnesin ennätystenkirjaan maailmanennätyksenä. Osallistujia Kajaaniin tuli jopa Lahdesta saakka. (

5 Keppihevostapahtuma Koko perheen tapahtuma järjestetään kello 9.30 alkaen Oulun seudun ammattiopiston Kaukovainion yksikössä, tekniikan salissa. Esteratsastukseen osallistuville on kolme sarjaa: 7-8-vuotiaat, 9-10-vuotiaat ja vuotiaat. Kaikenikäisille halukkaille järjestetään keppihevosten esittelykierros, jossa esitellään keppihevonen, sen omistaja sekä kepparin nimi, ikä, luonteenpiirteitä yms.

6 Ohjelmaa Leikkinurkkaus, kasvomaalaus, hevostietovisa ja keppareiden tuunausta kaikille halukkaille. Lions Club Oulu-Limingantulli järjestää tapahtumaan kahvion.

7 Esteratsastuskisat Kisassa on kolme sarjaa eri ikäluokille ja jokaisessa sarjassa kilpailee max. 25 lasta. Kilpailijat kisaavat yksitellen vuoroillaan radalla. Jokaisesta pudotetusta puomista tulee lopulliseen aikaan kaksi sekuntia lisää. Nopeimman ajan saanut on oman sarjansa voittaja.

8 3 4 2 5 1 6 maali

9 3 8 2 7 4 9 6 5 1 maali lähtö

10 Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen torstaihin mennessä esteratsastukseen ja keppihevosten esittäytymiskierrokselle osoitteesta Tapahtuman pääsymaksu on 1 euro. Euron pääsymaksua ei peritä esteratsastukseen osallistuvilta, jotka maksavat osallistumisestaan 5 euroa. Huom: pääsy- tai osallistumismaksu maksetaan tapahtumaan tultaessa käteisellä (pankkikortti ei käy) Kaikki muu oheisohjelma on ilmaista.

11 Aikataulu 9.30 tapahtuman ovet avautuvat ja osallistujien ilmoittautuminen alkaa 10.30 sarja: 7-8-vuotiaiden keppihevosesteratsastus ja palkintojenjako 11.30 keppihevosten esittäytymiskierros 12.15 sarja: 9-10-vuotiaiden keppihevosesteratsastus ja palkintojenjako 13.15 sarja: vuotiaiden keppihevosesteratsastus ja palkintojenjako Noin tapahtuma päättyy, kun viimeisen sarjan palkinnot on jaettu

12 Lisätietoa http://keppihevosm.dy.fi
Hanna Ryynänen, Opettaja, OSAO Liiketalous P


Lataa ppt "Keppihevosesteratsastuksen SM-kisat Oulussa"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google