Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KANSILEHTI LUONTAISET TAIPUMUKSET™ KIIHDYTYSPÄIVÄN VALMENNUSMATERIAALI 1. Viestintätyylit/vuorovaikutusharjoitus 2. Palautteenanto 3. Ongelmanratkaisu.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KANSILEHTI LUONTAISET TAIPUMUKSET™ KIIHDYTYSPÄIVÄN VALMENNUSMATERIAALI 1. Viestintätyylit/vuorovaikutusharjoitus 2. Palautteenanto 3. Ongelmanratkaisu."— Esityksen transkriptio:

1 KANSILEHTI LUONTAISET TAIPUMUKSET™ KIIHDYTYSPÄIVÄN VALMENNUSMATERIAALI Viestintätyylit/vuorovaikutusharjoitus 2. Palautteenanto 3. Ongelmanratkaisu 4. Kuvantunnistus 5. Jalkapalloharjoitus 6. Tiimiroolit 7. Asiakaskohtaaminen Tämä materiaali on tarkoitettu vain kiihdytyspäivään osallistuneen valmentajan käyttöön! Versio

2 Kuvantunnistus (S-N) Harjoituksen eteneminen: Ohjesivu
Tämä on hyvä harjoitus johdattelemaan valmennettavat ”Informaatio-funktioiden” (S-N) maailmaan. Hyvä tapa keskustella siitä, että näemme eri tavalla. Hankimme eri tavalla tietoa. Harjoituksen eteneminen: näytä jotain seuraavilla sivuilla olevaa kuvaa n. 10 sekuntia ja pyydä osallistujia vain katsomaan sitä Sen jälkeen laita kuva ”piiloon” ja pyydä kirjaamaan ylös, mitä näitte kuvassa. Tämän jälkeen anna osallistujien keskustella näkemästään pareissa tai koko porukalla yhdessä Keskustelkaa sitten yhdessä, minkälaisia asioita osallistujat näkivät kuvissa Tästä onkin sitten hyvä viedä heitä eteenpäin Informaation hankinta-funktioiden maailmaan S-tyypeillä on taipumus nähdä helposti yksityiskohtia ja konkretiaa. S-tyypit eivät hyväksy tulkintaa. N-tyypeillä on taipumus nähdä kokonaiskuvia ja jopa kuvitella mistä on kysymys, ym.

3 Harjoitus: Katso kuvaa ja kirjoita ylös mitä näet.

4

5 shutterstock_

6 shutterstock_

7 shutterstock_

8 shutterstock_

9 Street art in Australia by Leon Keer

10 Salvador Dali - Galatea Of The Spheres

11 Salvador Dali - Hallucinogenic Toreador

12 Informaation kerääminen
People who prefer Sensing: Prefer to take in information using their five senses – sight, sound, feel, smell, and taste People who prefer iNtuition: Go beyond what is real or concrete and focus on meaning, associations, and relationships We all use both ways of perceiving but we typically prefer and trust one more S N KÄYTÄNNÖLLINEN INTUITIIVINEN Kerää ja esittää tietoa järjestelmällisesti huomio kerrallaan, yksityiskohtaisesti. Kerää ja esittää tietoa tilannekuvina tai isona kuvana.

13 Tapa hankkia ja käsitellä tietoa
KÄYTÄNNÖLLINEN Ajattelee asioita konkreettisesti ja elää ”tässä ja nyt”. Syttyy hitaasti uusille asioille, mutta ei jätä niitä kesken. Kokonaiskuva (ymmärrys) syntyy parhaiten yksityiskohtien ja esimerkkien kautta. Pitää työstä, jossa tulokset ovat konkreettisia ja käden jälki näkyy. Mieluummin käytäntöä kuin teoriaa. INTUITIIVINEN Ajattelee uusia mahdollisuuksia ja mieli vaeltaa usein tulevaisuudessa. Innostuu helposti uusista asioista, ei useinkaan jaksa viedä niitä loppuun. Ei ole kiinnostunut yksityiskohdista ennen kuin ymmärtää kokonaisuuden. Innostuu usein uusien asioiden suunnittelusta, ideoinnista ja kehittämisestä. Rutiinit joskus aikamoista ”myrkkyä”. S N


Lataa ppt "KANSILEHTI LUONTAISET TAIPUMUKSET™ KIIHDYTYSPÄIVÄN VALMENNUSMATERIAALI 1. Viestintätyylit/vuorovaikutusharjoitus 2. Palautteenanto 3. Ongelmanratkaisu."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google