Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lukion liikuntadiplomi

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lukion liikuntadiplomi"— Esityksen transkriptio:

1 Lukion liikuntadiplomi

2 Mikä on liikuntadiplomi?
Opiskelijan mahdollisuus näyttää liikunnalliset kykynsä, erityisosaamisensa ja harrastuneisuutensa. Diplomin suorittamisen ehtona on että opiskelija on suorittanut vähintään viisi liikuntakurssia, joista yksi voi olla liikunnan lukiodiplomikurssi.

3 Mistä liikuntadiplomi koostuu?
Liikuntadiplomi koostuu viidestä osasta: 1.Liikuntakykyisyydestä, jota mitataan erilaisilla testeillä 2.Liikuntatiedoista, eli oppilas tekee tutkielman 3.Erityisosaamisen taidot, jotka arvioidaan opiskelijan valitseman lajin näytön perusteella 4.Harrastuneisuus ja yhteistyötaidot, opiskelija on harrastanut monipuolista ja pitkäjänteistä liikuntaa 5.Portfolio, jossa opiskelija kuvaa liikuntaharrastustaan ja osallistumistaan koulun liikuntatoimintaan

4 Liikuntadiplomin arviointi
Yleisarvosana koostuu liikuntakykyisyyden, liikuntatietojen, erityisosaamisen sekä harrastuneisuuden ja yhteistyötaitojen keskiarvosta. Yleensä keskiarvosana lasketaan sadasosan tarkkuudella ja pyöristetään kokonaisluvuksi. Lukiodiplomin suorituksesta annetaan todistus ja arvosana asteikko on 1-5. Tutkielma ja portfolio suoritetaan itsenäisesti opettajan ohjauksessa. Testi suoritetaan liikunnan opettajan ja erityisosaamisen lajin asiantuntijan kanssa. Lukion liikunnan opettajan tulee arvioida liikuntadiplomi.

5 Lähteet: pdf


Lataa ppt "Lukion liikuntadiplomi"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google