Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Oikein vai väärin?.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Oikein vai väärin?."— Esityksen transkriptio:

1 Oikein vai väärin?

2 Näet kymmenen tapausta
Merkitse +++, ++, +, -, -- tai --- sen mukaan onko teko oikein vai väärin. Valmistaudu perustelemaan mielipiteesi

3 1. Elli on viettämässä Petran kanssa iltaa vanhemmiltaan salassa
1. Elli on viettämässä Petran kanssa iltaa vanhemmiltaan salassa. Ellin vanhemmat soittavat Petralle ja kysyvät tietääkö tämä missä heidän tyttärensä on. Petra sanoo, ettei tiedä.

4 2. Jani näkee, että hänen ystävänsä lunttaa psykologian yo-kokeessa
2. Jani näkee, että hänen ystävänsä lunttaa psykologian yo-kokeessa. Hän käräyttää ystävänsä nimettömänä YTL:lle.

5 3. Yläkoululaista Anssia on kiusattu koulussa ja Anssin isoveli käy ”kouluttamassa” kiusaajia. Kiusaaminen loppuu ja isoveli saa syytteen pahoinpitelystä.

6 4. 18-vuotias BMW-kuski ajaa taajamassa ylinopeutta
4. 18-vuotias BMW-kuski ajaa taajamassa ylinopeutta. Hänen auton alle jää 42-vuotias Esko, joka menehtyy vammoihinsa. Esko on kolme kertaa tuomittu lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

7 5. Aino luvannut ostaa pikkusiskolleen iPhone 7
5. Aino luvannut ostaa pikkusiskolleen iPhone 7. Matkalla kauppaan hän näkee Punaisen Ristin kerääjään ja antaa tälle 200€ rahaa, jolloin hänellä ei ole enää rahaa iPhoneen. Hän ostaa siskolleen Honor 7.

8 6. Jere on vegaani, mutta ruokkii koiraansa napolin mastiffi Oskua (+80kg) liharuoalla.

9 7. Miska (19-v) lähtee reppureissaaman Kaakkois-Aasiaan vastoin vanhempiensa tahtoa.

10 8. Keskisuuri yritys on ajautumassa konkurssiin
8. Keskisuuri yritys on ajautumassa konkurssiin. Yrityksen johtajalla on mahdollisuus tehdä veropetos, josta kiinnijäämisen todennäköisyys on pieni. Veropetos auttaisi yritystä jatkamaan toimintaa ainakin vuoden ja ketään 40 henkilökunnasta ei tarvitsisi irtisanoa/lomauttaa. Yritysjohtaja ei tee petosta, tulee konkurssi ja koko henkilökunta irtisanotaan.

11 9. 12-vuotiaan Millan isäpuoli on tosi hyvä tyyppi
9. 12-vuotiaan Millan isäpuoli on tosi hyvä tyyppi. Vie pikkuveljeä treeneihin, on reilu, antaa silloin tällöin rahaa ja äitikin on onnellinen. Motonetissä käydessään Milla näkee isäpuolen sujauttavat 10€ maksavan lenkkiavaimen taskuunsa ja marssivan kassan ohi maksamatta. Milla kertoo äidilleen näkemänsä. Riidan seurauksena isäpuoli muuttaa pois.

12 10. Kerttu 13-v kiristää isosiskonsa (18-v) hakemaan neljä pulloa olutta. Isosisko hakee. Kerttu jää oluen juomisesta kiinni ja vanhempiensa kuulustelussa ”vasikoi” eli rehellisesti kertoo mistä sai juotavat. Arvioi sekä Kertun, että isosiskon toimintaa.


Lataa ppt "Oikein vai väärin?."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google