Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

(tunnetaan myös nimellä mersu)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "(tunnetaan myös nimellä mersu)"— Esityksen transkriptio:

1 (tunnetaan myös nimellä mersu)
Mercedes-Benz (tunnetaan myös nimellä mersu)

2 Historia Karl Benz ja Gottlieb Daimler kehittivät nopeakäyntisen moottorin ja auton 1880-luvulla. He aikoivat viedä hanketta eteenpäin ja saivat rahoitusta pankeilta ja yhteistyökumppaneilta. Benz perusti yrityksensä Benz & Cie 1883 ja Daimler yrityksensä Daimler-Motoren- Gesellschaft(DMG) vuonna Vuonna 1902 DMG sai kokonaan uuden tuotenimen Mercedes. Vuonna 1926 nuo Saksan kaksi johtavaa ja kaksi maailman vanhinta autojen valmistajaa yhdistivät toimintansa, ja Daimler-Benz syntyi.

3 Nykyiset mallit Nykyiset ja yleisimmät mallit ovat A-sarja B-sarja
C-sarja CLA-sarja CLS-sarja E-sarja

4

5 Mallimerkinnät Mercedes-Benzien mallimerkinnät saattavat olla asiaan perehtymättömälle hiukan sekavat. Autot jaetaan mallisarjoihin kuten A-sarja ja C-sarja.

6 Kirjainyhdistelmien merkitys
C= ”Coupe” tai ”comfort” eli mukavuus E=”Einsprizung” eli polttoaineen ruiskutus L=”Lang” eli pitkä, tai”Leicht” eli kevyt(urheilullisemmille malleille) S=”Sonderklasse” lippulaivamalleille. Joskus myös ”sportlich” eli urheilullinen. G=”Geländewagen” eli maastoajoneuvo. K=”Kompressor” eli ahdin. Poikkeustapaus ”Kurz” eli lyhyt.

7 Muuta kivaa Mercedes-Benzillä on BlueTec nimistä tekniikkaa autoissaan, jonka yhtiö on itse kehittänyt. Sillä parannetaan autojen polttoainetaloutta ja vähennetään päästöjä. Tekniikka perustuu katalyyttiseen pelkistysprosessiin, joka vähentää esimerkiksi typpioksidi- ja hiukkaspäästöjä. AMG on Mercedeksen omistama, Mercedeksen malleista erikoisversioita valmistava tytäryhtiö.


Lataa ppt "(tunnetaan myös nimellä mersu)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google