Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Valtakunnalliset liikenneturvallisuustavoitteet

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Valtakunnalliset liikenneturvallisuustavoitteet"— Esityksen transkriptio:

0 Liikenneturvallisuustavoitteet
Salon seudun liikenneturvallisuussuunnitelma 2010

1 Valtakunnalliset liikenneturvallisuustavoitteet
Vuonna 2000 valtioneuvosto hyväksyi Suomelle seuraavan liikenneturvallisuusvision: Välitavoitteet: enintään 250 tieliikennekuolemaa vuonna 2010 Enintään 100 tieliikennekuolemaa vuonna 2025 Valtakunnalliset tavoitteet päivitetään vuonna 2011 laadittavan liikenneturvallisuussuunnitelman aikana Tieliikennejärjestelmä on suunniteltava siten, ettei kenenkään tarvitse kuolla tai loukkaantua vakavasti liikenteessä.

2 Valtakunnallinen onnettomuuskehitys ja liikenneturvallisuustavoite

3 Salon seudun liikenneturvallisuusvisiot
Salon ja Someron liikennejärjestelmä on suunniteltava siten, ettei kenenkään tarvitse kuolla tai loukkaantua vakavasti. Turvallisessa ja viihtyisässä liikenneympäristössä liikkuvat noudattavat liikennesääntöjä ja huomioivat muut kulkijat.

4 Salon seudun liikenneturvallisuustavoitteet
Henkilövahinkoon johtaneiden onnettomuuksien vähentäminen ja valtakunnan tason tavoittaminen vuoteen 2025 mennessä. Yksittäisonnettomuuksien vähentäminen ja seurausten lieventäminen Risteämis- ja kääntymisonnettomuuksien vähentäminen ja seurausten lieventäminen Jalankulku-, pyöräily- ja mopoiluonnettomuuksien vähentäminen ja seurausten lieventäminen Liikenneturvallisuuden kytkeminen päätöksentekoon ja työn arvostuksen lisääminen.

5

6

7 Liikenneturvallisuustyön painopistealueet
Painopistealueet vuosille : Liikenneturvallisuustyön jalkauttaminen työpaikoille Toimintasuunnitelmien laatiminen kaikille hallintokunnille Yhteistyön kehittäminen ja päättäjiin vaikuttaminen Turvallinen liikkuminen mopoilla Jatkossa painopistealueita voivat olla esimerkiksi: Omin voimin kouluun Turvavälineiden käyttö tavaksi Noudatetaan nopeusrajoituksia


Lataa ppt "Valtakunnalliset liikenneturvallisuustavoitteet"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google