Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Uudella ilmeellä kohti käyttäjää

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Uudella ilmeellä kohti käyttäjää"— Esityksen transkriptio:

1 Uudella ilmeellä kohti käyttäjää
Viestintätyöpaja #finnapaja

2 Tervetuloa! Viides Finnan viestintätyöpaja: teemoina videot Finna-viestinnässä ja uudistuva Finnan ulkoasu. Kiitokset yhteistyöstä Riitta Vivolin-Karén, Viittomakielinen kirjasto ja Tuula Laurila, Haaga-Helian kirjasto. Pajan puheenjohtaja tiedottaja Suvi Kukkonen, Kansalliskirjasto. Lämpimästi tervetuloa ja antoisaa työpajaa niin paikalla olijoille kuin etäosallistujille!

3 Ohjelma Videot Finna-viestinnässä Jaloittelutauko
Videot monipuolisen viestinnän keinona Viittomakielisessä kirjastossa (tuottaja Riitta Vivolin-Karén) Kokemuksia Finna-ohjevideoiden teosta (informaatikko Tuula Laurila, Haaga-Helian kirjasto, haastattelijana Jussi Omaheimo, Kansalliskirjasto) Työpaja-työskentely 1: Oman näkymän ohjevideon ideointi TAI Finna.fin ohjevideon ideointi (Riitta Peltonen ja Jussi Omaheimo, Kansalliskirjasto) Jaloittelutauko Finna.fi:n ulkoasu-uudistus Finna.fi uudistuu (Riitta Peltonen ja Pasi Tiisanoja, Kansalliskirjasto) Työpaja-työskentely 2: Uudistunut Finna.fi viestintäkanavana (Suvi Kukkonen, Kansalliskirjasto)

4 Vinkkejä sujuvaan pajaan
Paikalla olijoita pyydetään esittämään kysymykset ja kommentit mikrofoniin – poikkeuksena pajan työskentelyosiot. Etäosallistujat voivat esittää kysymyksiä ja kommentteja Twitterissä hashtagilla #finnapaja. Youtuben chatissa. Koko tilaisuus streamataan, mutta työskentelyosioihin ei valitettavasti voitu järjestää etäryhmää. Tallenne ja tilaisuuden materiaalit saataville pajan sivulle Finnan asiaskaswikiin.


Lataa ppt "Uudella ilmeellä kohti käyttäjää"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google