Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

First Life: Jussi Kytömäki ABC80 -80, Mikro Mikko 1 -83, PC -86

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "First Life: Jussi Kytömäki ABC80 -80, Mikro Mikko 1 -83, PC -86"— Esityksen transkriptio:

1 First Life: Jussi Kytömäki ABC80 -80, Mikro Mikko 1 -83, PC -86
Basic, VisualBasic, Java Muistia 16 k, resoluutio 80 x 60

2 First Life: Ensimmäinen multimedia tuotos
Npsauta sitten kuvaa hiirellä!

3 Second Life: Moninäyttötekniikka
Opettajan näkymässä on PowerPointin työtilan lisäksi kaavaeditori työkaluineen, käyränpiirto-ohjelma ja Internet-selain, jossa on matemaattisten kaavojen kokoelma. Opiskelijan näkymä ohjataan valkokankaalle tai etäopiskeluympäristöön. Se on paljon rauhallisempi: siellä näkyy vain varsinainen tehtävä.

4 Extra Life: Etäohjaus Opettajan koneessa on VNC-palvelin (Virtual Network Computing), johon kännykkä ottaa yhteyden Internetin kautta. Kännykän VNC-client hallitsee Windowsin laajennetun työpöydän, joka tulee kerralla näkyviin kännykän näytölle.

5 Extra Life: Etäohjaus Nyt on sormeiltu kakkosnäytön kuva näkyville. Kun kuvaa edelleen kopauttaa sormella, diaesitys etenee normaalisti. Kännykän virtuaalinäppäimistöllä voi kirjoittaa esim. 5 ja ENTER, jolloin esitys hyppää suoraan diaan 5.

6 Extra Life: Etäohjaus Kännykän näyttöä pyyhkäisemällä saadaan ykkösnäytöllä eli työtilassa oleva dia näkyville: sitä voidaan esityksen aikana tuunata. Myös muistiinpanot ovat näkyvissä.

7 Extra Life: Etäohjaus Laajennetulla työpöydällä on GeoGebra-ohjelmisto. Oikea puoli näkyy tykin kautta ja vasemmalla ovat open työkalut. Opiskelija ei siis näe oppimisen kannalta ”turhaa sälää”, jolla esitystä rakennetaan vaiheittain. Veteraaniopekin riemastui, kun kuvassa häämöttävällä virtuaalihiirellä voi sohia todella rauhalliseen malliin.

8 Aktiiviset oppimistilat
Elämykselliset ja sosiaaliset vuorovaikutusteknologiat oppimisessa Roope Raisamo Informaatiotieteiden yksikkö Tampereen yliopisto

9 Novasta Supernova Ylöjärven uusi koulutuskeskus kuvaussuunta


Lataa ppt "First Life: Jussi Kytömäki ABC80 -80, Mikro Mikko 1 -83, PC -86"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google