Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lisätietoja: Pirjo Räsänen

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lisätietoja: Pirjo Räsänen"— Esityksen transkriptio:

1 www.outdoorsfinland.fi www.outdoorsfinland.com www.outdoorsfinland.fi www.outdoorsfinland.com www.outdooractive.com Lisätietoja: Pirjo Räsänen pirjo.rasanen@lamk.fi 044 708 1242 Skype: pirjorasanen1 SATAKUNTA/SAMK

2 OUTDOORS FINLAND www.outdoorsfinland.fi

3 UUSIA AKTIVITEETTEJA! KAIKKI ulkoilma- aktiviteetit TALVI: hiihto, lumikenkäily, moottorikelkkailu KESÄ: nykyisten lisäksi esim. sauvakävely, uinti, villieläintentarkkailu, kalastus

4 Luomasi sisältö tulee näkyviin: www.outdoorsfinland.fi www.outdoorsfinland.com www.outdooractive.com valitsemillasi kielillä! Sisällön saat näkyviin myös omille tai yhteistyökumppaneidesi sivuille hyvin yksinkertaisesti. Ei enää lisätyötä erilaisten jälkien tai reittiesitteiden luomisesta!

5 Outdoor Active –portaalissa on kävijöitä 1,5 milj/kk Yli 220.000 ulkoilusta ja luonnosta kiinnostunutta rekisteröitynyttä kävijää. Outdoor Active tuottaa jatkuvasti seurantatietoja: kuinka monta reittilatausta, kuluttajien kommentit ja arviot sekä jatkuvasti päivittyvä ranking –lista!

6

7 Outdoor Active tekee kampanjoita matkanjärjestäjien, median ja Visit Finlandin kanssa. Mikäli sinulla on sisältöä Outdoor Activessa, voit myös itse ostaa näkyvyyttä, esim. bannerimainontaa siellä.

8


Lataa ppt "Lisätietoja: Pirjo Räsänen"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google