Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Seura-asuohje 2015 – 2016. YLEISTÄ Seuralla on 30.4.2017 saakka voimassa oleva yhteistyösopimus Reebok-CCM Hockey Oy:n kanssa. Yhteis- työsopimus koskee.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Seura-asuohje 2015 – 2016. YLEISTÄ Seuralla on 30.4.2017 saakka voimassa oleva yhteistyösopimus Reebok-CCM Hockey Oy:n kanssa. Yhteis- työsopimus koskee."— Esityksen transkriptio:

1 Seura-asuohje 2015 – 2016

2 YLEISTÄ Seuralla on 30.4.2017 saakka voimassa oleva yhteistyösopimus Reebok-CCM Hockey Oy:n kanssa. Yhteis- työsopimus koskee CCM-tuotemerkillä varustettuja virallisia KJT:n seura-asuja. Sopimuksen mukaan KJT:n joukkueet eivät saa käyttää kilpailevien tuotemerkkien yhtenäisiä joukkueelle hankittuja asuja. Seura-asut em. sopimuskaudella joukkueille toimittaa Tuusport Oy. Sopimus velvoittaa joukkueita seuraavasti: Joukkueiden toimihenkilöt (valmentajat, joukkueenjohto, huolto jne.) voivat seuran ja sen joukkueiden tapah- tumissa esiintyä ainoastaan CCM- tai Reebok -tuotemerkin seura-asuissa Seura-asuiksi luetaan kaikki pelaajien ja/ tai toimihenkilöiden seuran tai joukkueen tapahtumissa käyttämät yhtenäiset ulko- tai urheilukäyttöön tarkoitetut asut Kaikissa edellä mainituissa seura- ja peliasuissa tulee olla virallinen KJT-logo Joukkueiden seura-asuhankintojen tulee olla tiukasti seuran ohjeistuksen mukaisia ja niistä aiheutuvat kustannukset tulee sisällyttää joukkueen budjettiin Joukkueiden tulee sitoutua kaikkiin seura-asuista annettuihin ohjeistuksiin ja linjauksiin Joukkueet eivät voi ottaa vastaan sponsorilahjoituksina tuotteita, jotka edustavat jotakin CCM:n tai Reebokin kilpailevaa tuotemerkkiä (esim. Easton, Warrior, Sher-Wood, Bauer jne.). Valtuudet ohjeistusten muuttamiseen ovat toiminnanjohtajalla, puheenjohtajalla ja huoltopäälliköllä. Ohjeistukset annetaan jatkossa aina kirjallisesti joukkueenjohtajille. Seuran tai joukkueen syyllistyessä sopimusrikkomukseen, esim. hankkimalla kilpailevien tuotemerkkien asusteita ja käyttämällä niitä toistuvasti edustaessaan seuraa, on Reebok-CCM Hockey Oy:llä sopimukseen kirjattu oikeus laskuttaa seuralta sopimusrikkeestä kertasanktio, jonka suuruus on 1 000 € (sis.Alv 24%). Mikäli näin tapahtuu, sanktiosumma tullaan suoraveloittamaan seurasopimusta vastaan toimineen joukkueen tililtä.

3 Joukkueilla on lupa hankkia KJT-logolla T-paitoja ja pikeepaitoja jäljempänä määriteltyjen kriteerien mukaisesti. Paita ei kuitenkaan voi olla kilpailevan urheilutekstiilivalmistajan tuote. Kilpailevaksi tuotemerkiksi ei lasketa esimerkiksi Fruit of the loom-paitoja. Lupa ei oikeuta huppareiden tai liikuntaan sopimattomien vapaa-ajan tuotteiden valmistuttamiseen. Pipojen yms. joukkueen yhtenäisyyttä korostavien tuotteiden tilaaminen on luvanvaraista. Luvan voi anoa seuran toiminnanjohtajalta tai huoltopäälliköltä kirjallisesti. Anomuksessa tulee olla kuvaus tuotteesta, sen käyttötarkoituksesta ja hankintapaikasta. Paidat ovat tilattavissa Tuusportin tai Jettasetin kautta, mutta kilpailevan tarjouksen yllä mainittuihin paitoihin voi pyytää myös toisesta liikkeestä tai painotalosta. Joukkueiden toimihenkilöt tai vanhempainkokoukset eivät voi tehdä kokouksissaan esityksiä tai päätöksiä, jotka ovat seuran ohjeistusten ja linjausten vastaisia. Joukkueenjohtajien tulee olla tietoisia seuran linjauksista, ja mikäli päätöksiä on tehty puutteellisen tiedon varassa, ne tulee jälkeenpäin muuttaa seuran ohjeiden ja linjausten mukaisiksi. Epäselvissä tapauksissa kannattaa kääntyä seuran toiminnanjohtajan tai huoltopäällikön puoleen. MUUT JOUKKUEHANKINNAT Tietoisesti joukkuehankintaohjeistuksen vastaisesti toimineelta joukkueelta voidaan hallituksen päätöksellä evätä mahdollisuus harjoitella vakiovuoroillaan tai ns. prime time – aikoina (ark. klo 17-21, vkl. klo 10-20). Leijona-kiekkokoulun tuotteet toimittaa Suomen jääkiekkoliitto, jonka yhteistyökumppani on Warrior. Kiekkokoulun toimihenkilöt voivat näin ollen seuran kiekkokoulutapahtumissa käyttää näitä jääkiekkoliiton toimittamia Warrior-tuotteita.

4 SEURA-ASU STM (F-D) (Toimittaja Tuusport Oy)

5 SEURA-ASU STM (C-A) (Toimittaja Tuusport Oy) Seurahinta Haukka-pelaajille 45 e

6 MUUT SEURA-ASUT (Toimittaja Tuusport Oy)

7 MUUT SEURA-ASUT (Toimittaja Tuusport Oy)

8 T-PAITA Seuran viralliset värit: 1) Deep Navy 2) Black 3) White Logon sijoittelu: 1)Pieni logo vasemmassa rinnassa 2)Suuri logo keskellä rinnassa Painotapa: Painoväri LOGON PAINAMINEN MUUN VÄRISIIN PAITOIHIN ON LUVANVARAISTA! LUVAN VOI ANOMUKSESTA SAADA ERILAISIIN TAPAHTUMAPAITOIHIN (ESIM. LEIRIT, TURNAUKSET YMS.) (Hankintapaikka vapaa)

9 PIKEEPAITA Seuran viralliset värit: 1)Deep Navy 2)White Logon sijoittelu: 1)Pieni KJT-logo vasemmassa rinnassa sekä CCM-logo oikeassa rinnassa (ks. kuva) Painotapa: Brodeerattu LOGON PAINAMINEN MUIHIN PAITAVÄREIHIN ON KIELLETTY! (Hankintapaikka vapaa)

10 AIKATAULU JA TOIMINTAOHJE Seura-asusovitukset Hyrylässä ja Keravalla vko 37 ja 38 Sovitustapahtuman yhteydessä tehdään kaikki seura-asutilaukset - STM-maksuun sisältyvät asut - toimihenkilöasut (joukkue maksaa) - omat tilaukset (joukkue maksaa ja veloittaa perhettä) Joukkueenjohtajan vastuulla on tiedottaa omaa joukkuetta Seuran linjaus on, että joukkueen toimihenkilöille (valmentajat, huoltajat, joukkueenjohto) joukkue hankkii tarvittavan määrän seura-asuja ja sisällyttää hankinnat joukkueen budjettiin.


Lataa ppt "Seura-asuohje 2015 – 2016. YLEISTÄ Seuralla on 30.4.2017 saakka voimassa oleva yhteistyösopimus Reebok-CCM Hockey Oy:n kanssa. Yhteis- työsopimus koskee."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google