Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Saskatoon – Kanada Matkakertomus 2013 Olli Loponen & Jani Haataja

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Saskatoon – Kanada Matkakertomus 2013 Olli Loponen & Jani Haataja"— Esityksen transkriptio:

1 Saskatoon – Kanada Matkakertomus 2013 Olli Loponen & Jani Haataja

2 Ennen vaihtoa KV-toimistosta saa kaiken tarvittavan tiedon vaihtoon lähdöstä ja mahdollisuuksista, jos olet kiinnostunut. Varaa aikaa hakemiseen. Voi kestää useita viikkoja. Vaihto-opiskelua varten joudut toimittamaan useita eri hakemuksia, joihin kannattaa panostaa ja käyttää aikaa. Suosittelemme luottokortin hankkimista. Nopeuttaa ja helpottaa asioiden hoitamista. Oma-aloitteellisuus on tärkeää ja KV-toimisto auttaa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Jos olet alle 6kk, niin et tarvitse viisumia. Jos lennät Yhdysvaltojen kautta, niin muista täyttää SETA- hakemus. Olet vakuutettu koulun puolesta, mutta vakuutus kattaa vain kohdekaupunkisi alueella tapahtuvat tapaturmat.

3 Saskatoon Saskatchewanin provinssin suurin kaupunki.
Väkiluku (2006): Pitkät välimatkat suuriin kaupunkeihin. Halvin tapa matkustaa on kerätä porukka ja vuokrata auto. Kaupungissa järjestetään paljon erilaisia tapahtumia ja konsertteja.

4 Saskatoon

5 Asuminen Asuimme yliopiston lähellä College Quarterissa. tola. Erittäin viihtyisä ja uusi soluasuno.Olimme tyytyväisiä, että valitsimme College Quarterin. Vuokraan kuului: netti, vesi ja sähkö. Halvempi vaihtoehto olisi ollut Seager Wheeler, joka on kuitenkin melko vanha.

6 College Quarter huoneemme ovi

7 University of Saskatchewan
Opiskelijoita vuosittain n joista 10 % kansainvälisiä opiskelijoita. Laaja kampusalue South Saskatchewanjoen rannalla n. 8 neliökilometriä Kampusalueen rakennukset 1900 luvun alun tyylisiä kauniita kivirakennuksia Loistavat urheilumahdollisuudet joiden lisäksi kampukselta löytyy mm. apteekki, matkatoimisto, tietotekniikkamyymälä, kirjakauppa sekä lukuisia ruokapaikkoja Yliopistolta keskustaan pääsee kätevästi bussilla, matka kestää noin 10 min. Opintotarjonta laaja

8 University

9 Opiskelu Kurssitarjonta civil engineereille suhteellisen suppea, tiukat vaatimukset aikaisemmilta kursseilta Kurssit samaa laajuustasoa, kuin Suomessa. Harjoitustöiden ja tehtävien määrä huomattavasti suurempi lisäksi vaatimustaso korkeampi Arvosanat painottuivat tenttisuorituksiin, joita oli joka kurssissa kaksi. Midterm ja final exam. Meillä kävi tuuri, eikä yhdelläkään kurssilla vaadittu kirjoja. (kalliita)

10 Vapaa-aika Eniten vapaa-aikaa kulutimme koulun loistavalla kuntosalilla. Sali on osa PAC- kompleksia, josta löytyy mm. uimahalli, sisäjuoksurata, kiipeilyseinä, kaksi liikuntasalia, useita tanssisaleja ja squash kenttiä. Kaikki liikuntamahdollisuudet ”ilmaisia”, urheilumaksut sisältyvät opiskelijamaksuihin jotka jouduttiin maksamaan vasta paikanpäällä! Yliopistolla mm. jääkiekko, jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo, koripallo ja lentopallo joukkueet, joiden pelit ilmaisia yliopiston opiskelijoille. Kansainvälisille opiskelijoille järjestetään ohjelmaa runsaasti, mutta se painottui vaihdon alkuaikaan… Saskatoonin kaupungilla myös amerikkalaisen jalkapallon ja jääkiekon joukkueet. Jääkiekkojoukkue Bladesilla iso ja komea halli, jossa tunnelmaa riittää. Blades pelaa Kanadan WHL :ssä, viihdyttävä ja nopeatempoinen sarja. Suosittelemme matkustamista muihin kaupunkeihin ja NHL peleihin menemistä, OLIHAN SE MAHTAVAA!

11 Saskatoon Bladesin kotipeli

12

13 Yhteenveto Loistava ja unohtumaton kokemus!
Paljon uusia ystäviä ympäri maailmaa, hyvät mahdollisuudet tulevaisuudessa tutustua uusiin maihin Tärkein tulianen sujuva kielitaito Jos mahdollista lähteä maailmalle, älä turhaan emmi! Kanada loistava kohde lähteä vaihtoon Aika kuluu nopeasti, ota ilo irti äläkä turhaa säästele rahojasi


Lataa ppt "Saskatoon – Kanada Matkakertomus 2013 Olli Loponen & Jani Haataja"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google