Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Julius Näränen Mikko Pihlajasaari. MSO MSK VST VSB VH VUKB.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Julius Näränen Mikko Pihlajasaari. MSO MSK VST VSB VH VUKB."— Esityksen transkriptio:

1 Julius Näränen Mikko Pihlajasaari

2 MSO MSK VST VSB VH VUKB

3 Liitäntäkaapeli siirrettävään asennukseen. Litteä 2*0,75mm² liitäntäkaapeli valaisinten ja vastaavien liitäntään kuivissa sisätiloissa. Vaippana PVC-muovi, useimmiten valkoinen.

4 Liitäntäkaapeli siirrettävään asennukseen. Pyöreä, 2 - 5 johtiminen liitäntäkaapeli valaisinten ja vastaavien liitäntään kuivissa sisätiloissa. Monisäikeiset johtimet kerrattu yhteen. Vaippana valkoinen PVC-muovi.

5 Tekstiilipäällysteinen liitäntäkaapeli siirrettävään asennukseen. Kolme monisäikeistä EPDM-kumi eristeistä johdinta yhteen kerrattuna. Päälivaippana tekstiilipalmikko. Käytetään silitysraudoissa.

6 Kumieristeinen liitäntäkaapeli siirrettävään asennukseen. 2 - 5 monisäikeistä EPDM-kumi eristeistä johdinta yhteen kerrattuna. Vaippana musta kumi. Käyttö siirrettävässä tai puolikiinteässä asennuksessa, kuivissa tai märissä tiloissa, sisällä tai ulkona.

7 Hissikaapeli. 12 - 30 monisäikeistä, EPDM-kumi eristeistä johdinta. Vaippa mustaa EPDM-kumia. Käyttö hissi- ja nosturiasennuksissa, sisällä ja ulkona.

8 Hitsauskaapeli. Käy myös käynnistyskaapeliksi ajoneuvoihin. Monisäikeinen, vaippa mustaa kumia.

9 ML MH MKEM MMJ MMO SSJ FRH AMMK MCMK AMCMK

10 Yksisäikeinen asennusputkijohto. Käytetään uppoasennuksessa asennusputkeen vedettynä.

11 Muutamasäikeinen asennusputkijohto. Käytetään uppoasennuksessa asennusputkeen vedettynä.

12 Monisäikeinen asennusputkijohto. Käytetään keskusten ja kojeiden sisäisissä kytkennöissä ja uppoasennuksessa asennusputkeen vedettynä.

13 Muovivaippainen asennuskaapeli pinta-asennukseen, sekä putkettomaan uppoasennukseen, kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Vaippa valkoista PVC-muovia. Yleisin vahvavirtakaapeli.

14 Kuten MMJ, mutta johtimia on enemmän (7-37 kpl). Käyttö mittaus- ja ohjauskaapelina teollisuudessa, kytkinlaitoksissa ja vastaavissa Johtimet numeroitu.

15 Lämmönkestävä asennuskaapeli. 2 - 5 muutamasäikeistä, silikonikumieristeistä johdinta yhteen kerrattuna. Vaippana luunvärinen silikonikumi. Käytetään saunoissa yli 1 m korkeudella olevissa asennuksissa ja teollisuuden kuumissa kohteissa.

16 Palonkestävä asennuskaapeli. 2 - 5 muutamasäikeistä, EPDM-kumi eristeistä johdinta yhteen kerrattuna. Vaippana harmaa synteettinen elastomeeri. Käytetään asennuksissa joiden on toimittava tulipalon aikana, esim. opas- ja turvavalaistusjärjestelmissä.

17 Muovivaippainen asennuskaapeli suurille virroille. 1 - 4 muutamasäikeistä, PVC-muovilla eritettyä johdinta. Vaippa mustaa PVC-muovia. Käyttö teollisuudessa ja muuntoasemilla.

18 Maakaapeli. 2 - 4 yksisäikeistä PVC-muovi eristeistä johdinta yhteen kerrattuna. Täytevaipan päällä kerros kuparilankoja ja kuparinauhasidos, joita käytetään maadoitusjohtimena. Vaippana musta PVC-muovi. Käyttö yleensä maakaapelina, mutta voidaan käyttää myös asennuskaapelina, sekä nykyään upottaa myös betonivaluun.

19 Alumiini maakaapeli. 3 muutamasäikeistä, PVC-muovi eristeistä johdinta yhteen kerrattuna. Näiden päällä kerros kuparilankoja, ja kuparinauhasidos, jota käytetään maadoitusjohtimena (PEN johtimena). Vaippana musta PVC-muovi.


Lataa ppt "Julius Näränen Mikko Pihlajasaari. MSO MSK VST VSB VH VUKB."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google