Sosiaalinen hyvinvointi. Kunnallisessa päivähoidossa olevat lapset Helsingissä % vastaavan ikäisestä väestöstä 31.12.1995–2013 14.11.2014Naisten ja miesten.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Paavo Voutilainen Sosiaalijohtaja
Advertisements

Tuula Kuoppala ja Salla Säkkinen
Kotihoidon asiakkaat marraskuussa 2013
Kuntien sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö 2010 Reijo Ailasmaa.
PÄIJÄT-HÄMEEN SOSIAALIPOLIITTINEN FOORUMI Sosiaali- ja terveydenhuollon kehittäminen – mitä Kaste-ohjelmalla tavoitellaan Sirkka-Liisa Pylväs.
Lasten päivähoito 2011 – Tilastoraportti 30/20121 Lasten päivähoito 2011 Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala.
Sosiaalihuollon laitos- ja asumispalvelut 2013 Riikka Väyrynen ja Raija Kuronen Sosiaalihuollon laitos- ja asumispalvelut
Tuula Kuoppala ja Salla Säkkinen
Steriloinnit 2012 Anna Heino & Mika Gissler.
TYÖVOIMA JA TYÖPAIKAT vuotiaan väestön työllisyysaste (%) Helsingissä peruspiireittäin Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2.
Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö 2009 Tietoja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä ja koulutuksesta vuoden 2009 lopussa (julkinen ja yksityinen.
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Onnistuvat Opit –juurruttamishankkeen päätösseminaari Riitta Säntti Neuvotteleva virkamies.
Terveyspalvelut ja terveydentila. Yksityisestä sairaanhoidosta korvauksia saaneet helsinkiläiset, osuus % väestöryhmästä 2000– Naisten ja.
V ARSINAIS- S UOMEN SAIRAANHOITOPIIRI E GENTLIGA F INLANDS SJUKVÅRDSDISTRIKT 1 Erikoissairaanhoidon palvelujen käyttö Loimaan alueen kunnat Kuntaneuvottelut.
Tutkimusosasto Tuetaanko lastensuojelun asiakasperheitä riittävästi terveydenhuollossa? Marketta Rajavaara Professori, Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden.
Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala
Hiiden alueen hyvinvoinnin tila Eija Tommila.
Sosiaalihuollon laitos- ja asumispalvelut 2011 Päivi Tossavainen Raija Kuronen.
Tulot ja palkat. Tulonsaajat sukupuolen ja iän mukaan Helsingissä Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Tilastokeskus, Veronalaiset.
Kotihoidon laskenta Riikka Väyrynen Raija Kuronen.
Tuula Kuoppala ja Salla Säkkinen
Sosiaalihuollon laitos- ja asumispalvelut 2010 Riikka Väyrynen Raija Kuronen.
Lasten päivähoito 2010 Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala
Pohjoismaiset perinataalitilastot 2012 Anna Heino & Mika Gissler.
Terveyspalvelut ja terveydentila. Yksityisestä sairaanhoidosta korvauksia saaneet helsinkiläiset, osuus % väestöryhmästä 2000– Naisten ja.
Kotihoidon asiakkaat marraskuussa 2014
TYÖVOIMA JA TYÖPAIKAT vuotiaan väestön työllisyysaste (%) Helsingissä peruspiireittäin Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2.
Muistisairaat asiakkaat sosiaali- ja terveyspalveluissa 2009 Satu Vuorio Riikka Väyrynen.
Vaalit. Helsingin kaupunginvaltuutetut sukupuolen mukaan 1997– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Tilastokeskus, SVT XXIX kunnallisvaalit.
Sosiaalihuollon hoitoilmoitukset Riikka Väyrynen.
KOTIHOIDON LASKENNAN KOULUTUS Raija Kuronen.
Elinolot. Koulutuksen ulkopuolelle jääneet vuotiaat, % vastaavanikäisestä väestöstä.
Lastensuojelu 2014 – Tilastoraportti 25/20151 Lastensuojelu 2014 Tuula Kuoppala ja Salla Säkkinen.
Hilmo-tietoa kotihoidon tiedontuottajille Riikka Väyrynen.
Perusterveydenhuolto. Perusterveydenhuollon avohoidon kaikki lääkärikäynnit / asukasta.
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ 1 STM /TPH/paht Sukupuolen merkitys tilastoissa ja tiedonkeruissa Sosiaali- ja terveysministeriö Tiina Palotie-Heino.
Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala
Tuula Miettinen/ Espoon kaupunki
Sosiaalihuollon laitos- ja asumispalvelut 2015
Tietoja Hakunilan suuralueelta
Väestö ja väestönmuutokset
Painojakauma Suomessa ja maailmalla
Helsingin tila ja kehitys 2016 tilastokuviot
Perusterveydenhuolto
Salon vanhuspalveluiden palvelurakenteen kehitys 2008 – 2015
Perusterveydenhuollon vuodeosastohoito vuosina 2015–2016
Kotihoidon asiakkaat marraskuussa 2015
Elinolot.
Väestö ja väestönmuutokset
Terveys- ja sosiaalipalvelun työpaikat kunnan asukasluvun mukaan 2015
Tietopaketti 9: Vammaispalvelut
Tietopaketti 4: Ikäihmiset
Tietopaketti 3: Nuoret aikuiset ja työikäiset
Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus Toivakka
Toivakka Ikääntyneiden palvelut
Kuopion hyvinvointitavoitteet hyvinvointikertomuksen pohjalta
POHJOIS-POHJALAISTEN HYVINVOINTI: 4. Taloudellinen toimeentulo
Minna Joensuu/ Espoon kaupunki
Tietoja Myyrmäen suuralueelta
Kuntien palvelutuotannon kustannuksia
POHJOIS-POHJALAISTEN HYVINVOINTI: 1
POHJOIS-POHJALAISTEN HYVINVOINTI: 2
Pohjoismaiset perinataalitilastot 2014
Tietoja Korson suuralueelta
Tietoja Koivukylän suuralueelta
Terveys- ja sosiaalipalvelujen työpaikat kunnan asukasluvun mukaan 2016 TOL2008 toimiala Q 2018 tilastokeskus.fi/alueonline.
FinSote-tulokset/Parikka
Asumistuki ja toimeentulotuki
Minna Joensuu/ Espoon kaupunki
Helsingin ulkomaalaistaustainen väestö
Esityksen transkriptio:

Sosiaalinen hyvinvointi

Kunnallisessa päivähoidossa olevat lapset Helsingissä % vastaavan ikäisestä väestöstä – Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Varhaiskasvatusvirasto

Kotihoidon tuen piirissä olevat lapset % 0–6-vuotiaista Helsingissä – Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä3 Lähde: Sosiaalivirasto ja vuodesta 2007 lähtien Kela.

Lastensuojelun avohuollon asiakkaat sukupuolen mukaan Helsingissä 1990– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä4 Lähde: Sosiaali- ja terveysvirasto.

Kodin ulkopuolelle sijoitetut 0–17-vuotiaat, % vastaavanikäisestä väestöstä Helsingissä ja koko maassa 1991– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä5 Lähde: THL, Tilasto- ja indikaattoripankki SOTKAnet.

Perheneuvoloiden varsinaiset asiakkaat lapset, nuoret ja aikuiset sukupuolen mukaan Helsingissä 1990– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä6 Lähde: Sosiaali- ja terveysvirasto.

Vammaisetuuden tuki euro/kk Helsingissä Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä7 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Päihdehuollon palveluasumisen ja laitospalvelun asiakkaat (oma toiminta ja ostopalvelut) sukupuolen mukaan Helsingissä 2000– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä8 Lähde: Sosiaali- ja terveysvirasto.

Toimeentulotukea saaneet yksinäiset miehet ja naiset Helsingissä 2000– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä9 Lähde: Sosiaali- ja terveysvirasto.

Kotona asuvat 75 vuotta täyttäneet, % vastaavanikäisestä väestöstä Helsingissä ja koko maassa 1997– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä10 Lähde: THL, Tilasto- ja indikaattoripankki SOTKAnet.

Vanhainkodeissa tai pitkäaikaisessa laitoshoidossa terveyskeskuksissa olevat 75 vuotta täyttäneet , % vastaavanikäisestä väestöstä Helsingissä ja koko maassa 2000– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä11 Lähde: THL, Tilasto- ja indikaattoripankki SOTKAnet.

Keskimäärin omaeläke euroa/kk sukupuolen mukaan Helsingissä 2005– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä12 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Työkyvyttömyyseläkkeen saajat sukupuolen mukaan % 16–64-vuotiaista Helsingissä 2005– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä13 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Itsensä suurimman osan aikaa 4 viime viikon aikana onnelliseksi kokeneiden osuus (%) Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä14 Lähde: Thl, Alueellinen terveys- ja hyvinvointitutkimus ATH

Itsensä yksinäiseksi tuntevien osuus (%) Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä15 Lähde: Thl, Alueellinen terveys- ja hyvinvointitutkimus ATH

Asuinalueensa turvattomaksi kokevien osuus % Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä16 Lähde: Thl, Alueellinen terveys- ja hyvinvointitutkimus ATH