Terveyspalvelut ja terveydentila. Yksityisestä sairaanhoidosta korvauksia saaneet helsinkiläiset, osuus % väestöryhmästä 2000–2012 10.10.2013Naisten ja.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Perusterveydenhuolto 2012
Advertisements

Terveys- ja sosiaalipalvelujen henkilöstö 2011
Toimintaympäristö
Etelä-Savolla on ratkottavana monia haasteita, mm: Bkt/asukas Etelä-Savossa 73,3% koko maan tasosta vuonna 2010 Etelä-Savo keski-iältään (45,9 v) maan.
Sairastavuusindeksit ja työkyvyttömyysindeksit v Lähde: Kela, Terveyspuntari.
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet
Liikevaihdon kehitys Pirkanmaalla. Liikevaihdon muutos Pirkanmaalla Kaikki toimialat (vuosimuutos-%) Lähde: Tilastokeskus, Asiakaskohtainen.
Väestönmuutokset suurissa kaupungeissa vuodesta 2000.
Työmarkkinajärjestökysely tasa-arvosuunnitelmista ja palkkakartoituksista 2012 Akava
Tuula Kuoppala ja Salla Säkkinen
Tietoja Korson suuralueesta Tietopalveluyksikkö
Sairastavuusindeksi v. 2012
Kotihoidon asiakkaat marraskuussa 2013
Terveytemme.fi / Timo Koskela1 Väestötutkimusten tulokset Terveytemme.fi -palvelussa ATH -koulutus Turussa
Kuntien sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö 2012 Reijo Ailasmaa.
Kuntien sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstö 2010 Reijo Ailasmaa.
Suomen- ja vieraskielisen –vuotiaan väestön pääasiallinen toiminta vuosina Tietopalveluyksikkö
V ARSINAIS- S UOMEN SAIRAANHOITOPIIRI E GENTLIGA F INLANDS SJUKVÅRDSDISTRIKT LOIMAAN ALUEEN KUNNAT Väestön ikärakenne ja sairastavuustiedot.
Innovaatiotilastot 2012 ja Pohjois-Savon ja Kuopion seudun asema Lähde: Tilastokeskus, tutkimus- ja kehittämistoiminta (tietokanta) Tekes, Teknologiateollisuus.
Tietoja Aviapoliksen suuralueesta Tietopalveluyksikkö
Lasten päivähoito 2011 – Tilastoraportti 30/20121 Lasten päivähoito 2011 Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala.
Työttömien määrän kehitys 2007–2013 iän mukaan
Tietoja Koivukylän suuralueesta Tietopalveluyksikkö
Steriloinnit 2012 Anna Heino & Mika Gissler.
Tietoja Kivistön suuralueesta Tietopalveluyksikkö
Tilastoja Vantaalta , laaja sarja. Vuosittainen väestönmuutos Vantaalla henkilön äidinkielen mukaan, vuodet (2014 ennakkotieto) Lähde:
Sairastavuusindeksit v kuolleisuusindeksit - lääkekorvausindeksit - työkyvyttömyysindeksit Lähde: Kela, Terveyspuntari
TYÖVOIMA JA TYÖPAIKAT vuotiaan väestön työllisyysaste (%) Helsingissä peruspiireittäin Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2.
Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö 2009 Tietoja sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä ja koulutuksesta vuoden 2009 lopussa (julkinen ja yksityinen.
Väestö ja väestönmuutokset. Väestö äidinkielen ja iän mukaan Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Tilastokeskus. Miehet.
VAKKA-SUOMEN ALUEEN KUNNAT
SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ Onnistuvat Opit –juurruttamishankkeen päätösseminaari Riitta Säntti Neuvotteleva virkamies.
V ARSINAIS- S UOMEN SAIRAANHOITOPIIRI E GENTLIGA F INLANDS SJUKVÅRDSDISTRIKT 1 Erikoissairaanhoidon palvelujen käyttö Loimaan alueen kunnat Kuntaneuvottelut.
Sosiaalinen luototus2010 – Kuntakyselyn osaraportti Esa Arajärvi.
Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2012/Tilastoraportti 15/20131 Rikos- ja riita-asioiden sovittelu 2012 Aune Flinck, Tuula Kuoppala ja Salla.
Väestön ikärakenne ja sairastavuustiedot
Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet
Sosiaalihuollon laitos- ja asumispalvelut 2011 Päivi Tossavainen Raija Kuronen.
Tulot ja palkat. Tulonsaajat sukupuolen ja iän mukaan Helsingissä Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Tilastokeskus, Veronalaiset.
Psykiatrinen erikoissairaanhoito 2012 Sami Fredriksson & Simo Pelanteri Psykiatrinen erikoissairaanhoito 2012 – Tilastoraportti 5/20141.
Tuula Kuoppala ja Salla Säkkinen
Sosiaalihuollon laitos- ja asumispalvelut 2010 Riikka Väyrynen Raija Kuronen.
Terveydenhuollon menot ja rahoitus 2013
Tietoja Tikkurilan suuralueesta
Korkeasti koulutetut ja työn kuormittavuus 2013 Maria Löfgren johtaja.
Sairastavuusindeksi v Lähde: Kela/Tutkimusosasto (Terveyspuntarin sairastavuus) Pohjois-Savon liitto 2012.
Terveys- ja sosiaalipalvelujen henkilöstö 2012
Lasten päivähoito 2010 Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala
Terveyspalvelut ja terveydentila. Yksityisestä sairaanhoidosta korvauksia saaneet helsinkiläiset, osuus % väestöryhmästä 2000– Naisten ja.
Sosiaalinen hyvinvointi. Kunnallisessa päivähoidossa olevat lapset Helsingissä % vastaavan ikäisestä väestöstä – Naisten ja miesten.
TYÖVOIMA JA TYÖPAIKAT vuotiaan väestön työllisyysaste (%) Helsingissä peruspiireittäin Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2.
Vaalit. Helsingin kaupunginvaltuutetut sukupuolen mukaan 1997– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Tilastokeskus, SVT XXIX kunnallisvaalit.
Terveys- ja sosiaalipalvelujen henkilöstö 2013 Reijo Ailasmaa.
Tuula Miettinen/ Espoon kaupunki
Diabeteslääkkeiden erityiskorvausoikeudet Kainuussa vuosina : Koulutusryhmien väliset erot vuotiailla Risto Kaikkonen TEROKA
Väestö ja väestönmuutokset
Lähde: Kela, Terveyspuntari
Perusterveydenhuolto
Salon vanhuspalveluiden palvelurakenteen kehitys 2008 – 2015
Marke Jääskeläinen Sirpa Virtanen
Perusterveydenhuollon vuodeosastohoito vuosina 2015–2016
Kotihoidon asiakkaat marraskuussa 2015
Elinolot.
Väestö ja väestönmuutokset
Minna Joensuu/ Espoon kaupunki
Lähde: Kela, terveyspuntari
Työvoima iän ja sukupuolen mukaan Pyhäjoella 2017
Sairastavuusindeksit Kela:n sairastavuusindeksi 2017 (Lähde: Kela/terveyspuntari) - kuolleisuusindeksit - lääkekorvausoikeusindeksit - työkyvyttömyysindeksit.
Minna Joensuu/ Espoon kaupunki
Esityksen transkriptio:

Terveyspalvelut ja terveydentila

Yksityisestä sairaanhoidosta korvauksia saaneet helsinkiläiset, osuus % väestöryhmästä 2000– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Sairaalahoidon potilaat/ asukasta kohti Helsingissä 2000– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä3 Lähde; THL, Tilasto- ja indikaattoripankki SOTKAnet

Erityiskorvattaviin lääkkeisiin oikeutettuja Helsingissä 2000– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä4 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Erityiskorvattaviin lääkkeisiin oikeutettuja %:a väestöstä Helsingissä ja koko maassa 2000– Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä5 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Yleisimpiin erikoiskorvattaviin lääkkeisiin oikeutetut sukupuolen ja iän mukaan % vastaavanikäisestä väestöstä Helsingissä Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä6 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Työkyvyttömyyseläkkeensaajat % sairauspääryhmän ja sukupuolen mukaan Helsingissä Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä7 Lähde: Kansaneläkelaitoksen ja Eläketurvakeskuksen yhteistilasto.

Kelan työkyvyttömyyseläkkeen saajat Helsingissä – Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä8 Lähde: Kela, Kelasto-raportit.

Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä9 Lähde: Tilastokeskus. Kuolleet kuolemansyyn (54-luokkainen) mukaan Helsingissä 2012 Miesten ja naisten osuus (%) kuolemansyittäin

Helsinkiläiset vähintään osittain työkyvyttömiksi itsensä arvioivat, osuus (%) taustaryhmän ja sukupuolen mukaan Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä10 Lähde: THL, Maamu-tutkimus

Elämänlaatunsa hyväksi tai erittäin hyväksi kokevat (%) helsinkiläiset vuotiaat taustaryhmän ja sukupuolen mukaan Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä11 Lähde: THL, Maamu-tutkimus

Helsinkiläiset lääkärissä viimeisen vuoden aikana käyneet (%) taustaryhmän ja sukupuolen mukaan Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä12 Lähde: THL, Maamu-tutkimus

Helsinkiläiset mielenterveyspalveluita viime vuoden aikana käyttäneet (%) taustaryhmän ja sukupuolen mukaan Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä13 Lähde: THL, Maamu-tutkimus