1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Suuri sosiaalinen innovaatio
Advertisements

Vanhustyön keskusliitto kolmannen sektorin toimijana
Pohjois-Pohjanmaan Hyvinvointifoorumi 2010
Lähde: Tilastokeskuksen väestöennuste
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Akavan Erityisalat on kulttuurin, hallinnon ja liike-elämän asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien ja niihin valmistuvien opiskelijoiden etujärjestö.
TUOTTAVAan aikuiskoulutuksen toimintamalliin
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Mitä valtakunnallinen TVT-strategia kertoo meille? Kaisa Vähähyyppä
Yksityishammaslääkärikysely lokakuussa Kyselytutkimus kaikille Hammaslääkäriliiton yksityishammaslääkärijäsenille (2282 kpl, 15 enemmän kuin 2007)
Tilastotietoja suuralue- ja maakuntajaolla (NUTS2 ja NUTS3)
HÄTÄKESKUSLAITOS TÄNÄÄN
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Pelkosenniemi 1.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Kemi 1. ELINKEINOPOLITIIKAN TILA 2.
Koulujen kesälomien siirtämiseen liittyvä kysely Tammikuu 2013.
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Tieto-osasto / PATI1 Suun terveydenhuollon hoitoonpääsy Kysely terveyskeskusten ylihammaslääkäreille Lokakuu 2012.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
Opettajat Suomessa Pedagoginen toimikunta Heljä Misukka koulutusasiain päällikkö Opetusalan Ammattijärjestö OAJ.
1 STM ja Stakes Rintanen H., toukok Hoitotakuun toteutuminen suun terveydenhuollossa terveyskeskuksissa Kysely terveyskeskusten ylihammaslääkäreille.
Päähallintopaikka Väkiluku (2003) Ennuste 2030 Pinta-ala km²
PERUSKALVOT.
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Uudistunut aluehallinto ja työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä -seminaari Helsinki Merja Leinonen.
Suomen kartta.
Teknologiateollisuuden tilanne ja näkymät alueittain
Väestönmuutos , maakunnittain
Presidentti Tarja Halosen aikakausi KESKI-POHJANMAALLA.
Suomalaisten yli sata kilometriä pitkien matkojen suuntautuminen.
HALLITUSBAROMETRI Barometrin toteutus Toteutus 14 kauppakamarin alueella Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Helsingin seutu, Häme, Keski-Suomi,
KESKI-SUOMEN KEHITTÄMISEN HAASTEET
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Muistiliitto ry Muistiluotsit verkkoja kutomassa VISIO Vuoteen 2010 mennessä luodaan maan kattava asiantuntija- ja tukikeskusverkosto, jonka avulla vapaaehtoistyö.
OSVIITTA – työelämän palvelupiste  –  Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan seutukunnat: Kaakkois- Satakunta, Pohjois-Satakunta, Pori ja.
Sunnuntai, 29. maaliskuuta 2015 KORKEAKOULUJEN RAKENNEMUUTOKSEN VAIKUTUKSET AMMATTIKORKEAKOULUJEN KIRJASTOIHIN FinELib-päivä Timo Luopajärvi.
Valvoja, professori Riku Jäntti
1 Pirkanmaan tietojenkäsittely- yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Timo Poranen,
TUOTTAVA-hanke Koulutustuotteista työelämälähtöiseen palvelutarjoomaan.
Tilastollisesti merkitsevä nousu Tilastollisesti merkitsevä lasku Edelliseen aineistoon KMT 2005 verrattuna* KMT Kevät06 puolivuosiaineisto KMT SYKSY05/KEVÄT06.
Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry
Hoitoonpääsy erikoissairaanhoidossa Tilanne Pirjo Häkkinen, Tarja Räty Lähde: THL, Hoitoonpääsy erikoissairaanhoidossa -tilasto.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö jo vuodesta 1970.
Jaana Joutsiluoma ja Minttu Ojanen
VALTION ALUEHALLINTO.
Kuntien lukumäärä 2017 asukasluvun* mukaan
Väliaikaisen valmistelutoimielimen asettamistilanne
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
Jaana Joutsiluoma ja Minttu Ojanen
Metsäteollisuus on oleellinen osa maakuntien elinvoimaisuutta
Sote-järjestöt ovat jykevä laiva IHMISET jäsentä vapaaehtoista vertaistukijaa ammattilaista työllistettyä YHDISTYKSET.
PoSoTe – työryhmän kokous
Pohjois-Karjalan Trendit Talouskatsaus 2/2017
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
Metsäteollisuus on oleellinen osa maakuntien elinvoimaisuutta
Maakunta/hankkeen nimi Lisätietoa hankkeen toiminnasta
Ulkomaalaiset Lapissa
Esityspaikka/tapahtuma pp.kk.vvvv
Maakuntien hyte-valmistelijoiden VERTAISFOORUMI J-Sali 1
Tarve PERA -hankkeelle syntyy
Ulkomaalaiset Lapissa
Kansainvälisyys ja tasa-arvo Turku
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
Lisätietoa hankkeen toiminnasta
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Esityksen transkriptio:

1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ

SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan etujärjestö. Vaikuttaa aktiivisesti siihen, että puhtausalan arvostus kasvaa ja sen merkitys ymmärretään yhteiskunnassa. –Työelämä 2020, Kutsumuksellinen Puhtausala, Suomi Areena

SSTL Puhtausala ry:n tehtävät Yhdistää puhtausalasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet ihmiset ja yhteisöt. Lisätä alan tunnettuutta ja osaamista tiedottamalla, kouluttamalla, tuottamalla oppimateriaalia ja järjestämällä tapahtumia.

Jäsenyhdistykset SSTL Puhtausala ry:llä on 16 paikallista siivousteknistä yhdistystä ja yksi valtakunnallisesti toimiva senioreiden siivoustekninen yhdistys noin 85 yritysjäsentä, jotka edustavat kattavasti puhtausalaa.

Siivoustekniset yhdistykset 1.Etelä-Savon Sty 2.Helsingin Sty 3.Kainuun Sty 4.Kanta-Hämeen Sty 5.Karjalan Sty 6.Keski-Suomen Sty 7.Kymen Sty 8.Lapin Sty 9.Länsi-Pohjan Sty 10.Oulun Seudun Sty 11.Pirkanmaan Sty 12.Pohjanmaan Sty 13.Pohjois-Savon Sty 14.Päijät-Hämeen Sty 15.Satakunnan Sty 16.Turun Sty 17.Senioreiden Sty (valtakunnallinen)

SSTL Puhtausala ry:n omistama Siivoussektori Oy Perustettu vuonna 1986 Julkaisee PUHTAUS&PALVELUsektori -lehteä sekä tuottaa puhtausalan oppimateriaalia Järjestää koulutuksia ja seminaareja sekä messu- ja näyttelytapahtumia –miniClean, Esimies- ja asiantuntijapäivät, Ohjaajapäivät, FinnClean –messut, täsmäkoulutukset

Vuosi 2015 Esimies- ja asiantuntijapäivät Vantaa Täsmäkoulutus: Työhyvinvointi ja terveys puhtauspalvelualalla Täsmäkoulutus: Kosteus- ja homevauriokoulutus Helsinki miniClean Helsinki Täsmäkoulutus: Hankintalain muutokset Helsinki miniClean Lahti Ohjaajapäivät, lokakuussa Helsingissä ja marraskuussa Jyväskylässä Puhtauspäivä

Edut henkilöjäsenille Lehti –Vuosittain 6 lehteä +1 teemanumero Alennukset julkaisuista ja koulutuksista Yhdistystapahtumat paikallisesti ja valtakunnallisesti Yhdistyksen tarjoamat alennukset paikkakunnalla Alennukset vapaa-ajan matka- ja majoitushinnoista

Oman yhdistyksen dia

Yhteystiedot SSTL Puhtausala ry ja Siivoussektori Oy Haapaniemenkatu 7-9 B HELSINKI puhelin: (040) sähköposti: