Elämäntapamuuttajat: Löytyykö parempi elämä ulkomailta?

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ammattiosaamista ja arvopohjaa
Advertisements

Nuoret ja väkivalta – kulttuurinen käytäntö, sosiaalinen ongelma vai kasvatuksen kysymys? Päivi Honkatukia, VTT, nuorisotutkimuksen professori, Tampereen.
Huippukäytäntöjä, elämyksiä, kontakteja. Missio Työelämän ja vapaa-ajan huippukäytäntöjä ja vahvoja elämyksiä sekä kontakteja Sinulle ja Sinulta.
ATK- opetusta ja -ohjausta, koulutuspiste Validi Validiksi tietoyhteiskuntaan - Miten tietotekniikasta voi olla hyötyä vaikeavammaiselle? • Oman elämän.
SATUN HARJOITTELU Malang, Itä-Jaava, INDONESIA Aiesec 3 kk Kesä 2010.
PALVELURAKENNEUUDISTUS
Kanda.
Maahanmuuttajien yrittäjyys ei ole pelkkää pizzaa ja pubeja Maahanmuuttajien yrittäjyys Suomessa on tuoreen väitöstutkimuksen mukaan melko samanlaista.
Kulttuuri ja hyvinvointi kulttuuripolitiikan näkökulmasta Kulttuurin hyvinvointivaikutusten toimintaohjelman asiantuntijaryhmässä Esa Pirnes.
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Ulkomaalaiset opiskelijat yhteensä 1233 ( ) 2013.
Sosiologian johdantokurssi 2006 HY Sosiologian laitos prof. Pekka Sulkunen -ke Unioninkatu 40 Sali 1 - pe Unioninkatu 40 Sali 1 - Loppukuulustelu.
8. Energiavarat.
Sosiologian johdantokurssi kevät 2007 HY Sosiologian laitos prof. Pekka Sulkunen - pe Porthania II, ei luentoa ke Unioninkatu 40.
03/10 CIMO_jaMu CIMO Toiseen maahan, kolmanteen kulttuuriin Harjoittelujaksolla käytännön kielitaitoa ja kulttuurikokemuksia CIMO Kansainvälisen liikkuvuuden.
Opiskelun ja huippu-urheilun yhdistäminen korkea-asteella
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Miksi kokemusta kannattaa kuunnella? Yhteiskuntatieteilijän näkökulma
Pieni on parempi ! Koulujen koko ja laatu Peter Backa.
Globaalia riippuvuutta – Mitä on kehityspolitiikka? Heini Utunen FM, YTK Koli
T YTÖT, POJAT JA VÄKIVALTA – KULTTUURINEN KÄYTÄNTÖ, SOSIAALINEN ONGELMA VAI KASVATUKSEN KYSYMYS ? Päivi Honkatukia, VTT, nuorisotutkimuksen professori,
Filosofian synty Filosofia on arkipäiväisien asioiden ihmettelyä ja yliluonnollisten kysymyksien pohdiskelua. Filosofiassa argumentointi ja kyseenalaistaminen.
Suomen Akatemian tutkimusrahoituksen vaikuttavuus Helsinki Gustav Björkstrand.
Fiksu Opiskelija. Opetusaineisto jätteen synnyn ehkäisystä HSY Jätehuolto. Kulutusväittämiä Elena Saarikallio, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus.
KANSALAISVAIKUTTAMINEN
Keke-kasvatus: kriittistä tarkastelua & onnistumisen avaimia
Suomi 2028 – Suomi ja globaali maailmantalous I Globalisaatio edennyt vuosituhansia Teollinen vallankumous kiihdytti globalisaatiota; Suomi tuli todella.
Kuinka Suomi pidetään vetovoimaisena sekä omille että ulkomaisille yrityksille? I Suomalainen kasvu- ja sivistysprojekti on menestystarina Friedell: kaikki.
Meijän vai teijän elämä? Oulun hyvinvointifoorumi Osmo Soininvaara.
EURA-NET – Tutkimus ihmisten ylirajaisen liikkuvuuden uusista muodoista Transnational Migration in Transition: Transformative Characteristics of Temporary.
© Jätelaitosyhdistys ja Marjut Joensuu kuvitus: Arto Nyyssönen Taru kulutuksen herrasta.
T URUN YLIOPISTO Into ja pätevyys – fysiikan opettajan valtit Kalle Ojanen Fysiikan assistentti (vv.) aineenopettajakoulutus Yliopistopäivä 2005.
Toimintakyvyn arvioinnin etiikka
FT, Yliopistonlehtori Taina Kinnunen, kulttuuriantropologia ”If I can find a good job, I may stay” ULKOMAALAISTEN TUTKINTO-OPISKELIJOIDEN INTEGROITUMINEN.
Tunnistetaanko apua tarvitseva mielenterveyspotilas? Kirsti Kähärä Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä.
Miksi lasten suojelu hämmentää? mirja satka helsingin yliopisto
Tupakan vaikutukset hyvinvointiin
Aikuiskasvatustieteen tutkijatapaaminen Rovaniemi YLIOPISTOKOULUTETTUJEN NUORTEN AIKUISTEN ELÄMÄÄN TYYTYVÄISYYDEN JA ELÄMÄNÄHALLINNAN HAASTEET.
Huippukäytäntöjä, elämyksiä, kontakteja. Missio Työelämän ja vapaa-ajan huippukäytäntöjä ja vahvoja elämyksiä sekä kontakteja Sinulle ja Sinulta.
OEH ja todellinen tuote OEH ja tuotemielikuva ?
SOSIOKULTTUURISIA NÄKÖKULMIA OPETTAJIEN ELÄKÖITYMISEEN
Maailman ja Suomen talouden kehitys
Hyvinvointivaltiomallit
KESTÄVÄ KOULUKULTTUURI NIINA MYKRÄ TOIMINNANJOHTAJA, SUOMEN LUONTO- JA YMPÄRISTÖKOULUJEN LIITTO KASVATUS JA YHTEISKUNTA –TOHTORIOHJELMA, TAMPEREEN YLIOPISTO.
TYÖAJOISTA TU:N TYÖMARKKINATUTKIMUSTEN VALOSSA tutkija Petri Palmu TYÖAIKASEMINAARI
Liikuntaseurat osallistamisen mahdollistajina.  Saada nuoret liikkumaan ja harjoittelemaan (15 v. uimari)  Lasten/nuorten liikunnan lisääminen ja liikuntaan.
Kerrostaloasumisen uusi aika YIT Oyj | Pekka Helin |
1. SUOMALAISET KANSANTAUDIT TERVEYSTIETO 9. MITÄ SAIRAUKSIA MUISTAT? KIRJOITA TAULULLE  Millä eri perusteilla sairauksia voidaan ryhmitellä?  Missä.
Maailman ja Suomen talouden kehitys Suomea koskevia suhdanne-ennusteita *) Suomen Pankki, Euroopan komissio, OECD ja IMF raportoivat yhdenmukaistetun.
Terveyden määritelmät
Huomisen kynnyksellä 2016: vuotiaiden näkemykset tulevaisuudesta
YH 1, OPS Aloitustunti.
Ilmastonmuutos.
Väestön keski-ikä kunnan asukasluvun mukaan 2016
Väkiluku työssäkäyntialueittain 2016
YH 1, OPS Aloitustunti.
Yritykseni pahimmat kilpailijat
AATTEET 1900-luvulla Länsimaissa yksilöllä yhä enemmän mahdollisuuksia muodostaa oma itsenäinen käsityksensä maailmasta Yksilön vapaudet ja oikeudet.
8 Riippuvuus.
VANHA TESTAMENTTI PROFEETTAKIRJAT.
Tällaista sakkia koolla
Ensimmäinen ja toinen moderni
Maailman ja Suomen talouden kehitys
Väkiluku työssäkäyntialueittain 2017
Väkiluku työssäkäyntialueittain 2017
Väestön keski-ikä kunnan asukasluvun mukaan 2017
Väestön keski-ikä kunnan asukasluvun mukaan 2017
Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Bioinspiroituneiden materiaalien ja robotiikan tutkimusryhmä
Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Esityksen transkriptio:

Elämäntapamuuttajat: Löytyykö parempi elämä ulkomailta? Mari Korpela Tutkijatohtori, Tampereen yliopisto

Elämäntapamuuttajat: vauraiden teollisuusmaiden kansalaiset muuttavat ulkomaille etsimään parempaa ja rennompaa elämää lämmin ilmasto halvat elinkustannukset rento elämäntyyli turismi-infrastruktuuri: ravintolat, golf-kentät, sukelluskoulut jne. oravanpyörä työpaineet tai työn puute kalliit elinkustannukset kiire ja kulutus avioero tai muu kriisi

Espanja, Thaimaa, Intia, Indonesia Eläkeläiset & nuoret & muut Miksi välittäisimme? Oman edun tavoittelu vai selviytymisstrategia? Seuraukset yksilölle ja yhteiskunnalle? Onko elämäntavasta enemmän hyötyä vai haittaa?