Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi Väestönmuutokset 2010 Joulukuu Tampere Tampereen kaupunkiseutu Suurimmat kaupungit Suurimmat seutukunnat.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Toimintaympäristö
Advertisements

Etelä-Savolla on ratkottavana monia haasteita, mm: Bkt/asukas Etelä-Savossa 73,3% koko maan tasosta vuonna 2010 Etelä-Savo keski-iältään (45,9 v) maan.
PIIRIEN TOIMINTAOHJEET
Liikevaihdon kehitys Pirkanmaalla 2009
Paneelikeskustelu: Tampereen kaupunkiseudun tulevaisuus
Uppoudu englannin opiskeluun Second Lifessa
V V V V V V V V Kuuden suurimman kaupungin lasten päivähoidon palvelujen ja kustannusten vertailu 2009 Kuuden suurimman kaupungin lasten päivähoidon palvelujen.
Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan väestö- ja työllisyyskatsaus 2/08 Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan väestö- ja.
Innovaatiotilastot 2012 ja Pohjois-Savon ja Kuopion seudun asema Lähde: Tilastokeskus, tutkimus- ja kehittämistoiminta (tietokanta) Tekes, Teknologiateollisuus.
Suomen kartta.
Väestönmuutos , maakunnittain
Sivu 1 Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi Tampere Tampereen muuttoliike 1975–2006 Tulomuuton ja lähtömuuton volyymit ovat suurentuneet.
Tietoja muuttoliikkeestä Yhteenvetoa PKS = Vantaa, Espoo, Helsinki ja Kauniainen KUUMA = muu Helsingin seutu (10 kuntaa)
Työssäkäynti Pirkanmaan ja lähimaakuntien välillä,
Maakunnan tila Tietopaketti Varsinais-Suomen kehityksestä Päivitetty
Talous- ja strategiaryhmä Väkiluvun muutos tammi-elokuussa 2005 ja 2006 Tampereen seutukunta Lähde: Tilastokeskus, ennakkotieto Koko seutukunta yhteensä.
Talous- ja strategiaryhmä Väkiluvun muutos tammi-heinäkuussa 2005 ja 2006 Lähde: Tilastokeskus, ennakkotieto Koko seutukunta yhteensä tammi- heinäkuussa:
Liite 2: Tilastotietoa Tampereen kaupunkiseudusta, diat 1-5.
Suunnittelua palvelevia tietoja ja ennusteita
Tilastoja Vantaalta Väestönmuutokset (ennakkotieto) Vantaalla tammikuussa 2015 Lähde: Tilastokeskus, päivitetty
Sosiaalihuollon laitos- ja asumispalvelut 2010 Riikka Väyrynen Raija Kuronen.
TAMPEREEN KAUPUNKI – TALOUS- JA STRATEGIARYHMÄ 1 Ennakkotietoja työpaikoista vuodelta 2004 Vuoden 2004 ennakkotiedot työpaikoista julkaistiin
Talous- ja strategiaryhmä Väkiluvun muutos tammi-syyskuu 2006 Tampereen seutukunta Lähde: Tilastokeskus, ennakkotieto.
Tilastoja Vantaalta Väestönmuutokset (ennakkotieto) Vantaalla tammi-joulukuussa 2014 Päivitetty Lähde: Tilastokeskus 2 VuosiMaassamuuttoSiirtolaisuusMuutto-LuonnollisetVäestönVäestö.
Tilastoja Vantaalta Väestönmuutokset (ennakkotieto) Vantaalla tammi-kesäkuussa 2014 Päivitetty Lähde: Tilastokeskus2 VuosiMaassamuuttoSiirtolaisuusMuutto-LuonnollisetVäestönVäestö.
Tilastoja Vantaalta Väestönmuutokset (ennakkotieto) Vantaalla tammi-maaliskuussa 2014 VuosiMaassamuuttoSiirtolaisuusMuutto-LuonnollisetVäestönVäestö.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Asuntorakentaminen ja väestönmuutos Vantaalla vuodesta 1971 koko kaupungissa ja suuralueilla Vuosittain valmistuneiden asuntojen ja vuosittaisen väestönmuutoksen.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Toimintaympäristö Koulutus ja tutkimus Ilkka Valjus.
Väestö ja väestön muutokset Tampere Kaupunkiseudun kunnat
Tietoja Tampereesta. Kaupunkiseudun väestö 2014 Tampereen kaupunkiseudun muodostavat Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti.
Toimintaympäristö Muuttoliike Leena Salminen.
Väestönmuutokset - Tammi - marraskuu /2015 Kuopion tammi-marraskuun väestönmuutos 853 henkeä Kuopion ennakkoväkiluku marraskuun 2015 lopussa oli.
Nettomuutto henkilön äidinkielen mukaan. Nettomuutto Vantaalle henkilön äidinkielen mukaan vuodesta 2000 Lähde: Tilastokeskus, päivitetty
VÄESTÖKATSAUS lokakuu 2016
Tilastoja Vantaalta ja muista kaupungeista
Väestö ja sen muutokset
Tea Tikkanen / Helsingin kaupunki
Tutkimus- ja kehittämistoiminta 2015, Pohjois-Savon ja Kuopion seudun asema Lähde: Tilastokeskus (aluejako ), tutkimus- ja kehittämistoiminta.
Tea Tikkanen / Helsingin kaupunki
VÄESTÖKATSAUS heinäkuu 2017
VÄESTÖKATSAUS maaliskuu 2017
VÄESTÖKATSAUS heinäkuu 2016
Väestön ikä- ja sukupuolirakenne Turunmaan seutukunnassa 2016
Väestön ikä- ja sukupuolirakenne Kangasalla 2016
VÄESTÖKATSAUS huhtikuu 2017
Hämeen parasta kehittämistä!
VÄESTÖKATSAUS kesäkuu 2017
VÄESTÖKATSAUS syyskuu 2016
Väestönmuutokset tammi - syyskuu 2017 Tilastotiedote 16/2017
Tea Tikkanen / Helsingin kaupunki
Väestön ikä- ja sukupuolirakenne Turunmaan seutukunnassa 2017
tilastot päivitetään tammikuussa.
Väkiluvun muutos kunnittain 2013–2017
Ulkomaan kansalaiset kunnittain 2017
Väestön ikä- ja sukupuolirakenne Kangasalla 2017
Väestönmuutokset Kangasalla 1990–2017
Raahen seutukunnan työssäkäyntivirrat 2016
Väestönmuutokset Oulun Eteläisen alueella 1987–2016
Väestön ikä- ja sukupuolirakenne Kangasalla 2018
Esityksen transkriptio:

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi Väestönmuutokset 2010 Joulukuu Tampere Tampereen kaupunkiseutu Suurimmat kaupungit Suurimmat seutukunnat

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi | Tampereen väestönmuutos Joulukuu 2010* Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Tampereella asui joulukuun 2010 lopussa yhteensä henkilöä. Marraskuusta Tampereen väkiluku väheni 31 henkilöllä. Kokonaiskasvu edellisen vuoden lopusta oli joulukuussa henkilöä, eli 0,8 %:a. Joulukuussa kaupunkiin muutti 53 henkilöä vähemmän kuin kaupungista pois. Edellisen vuoden lopusta nettomuutto on ollut henkilöä. Viime vuonna vastaava nettomuutto oli henkilöä. Tampereella syntyneiden enemmyys oli joulukuussa 22 henkilöä. Edellisen vuoden joulukuussa vastaava luku oli 49. Vuoden 2009 lopusta syntyneiden enemmyys on ollut 653. Tampereen kaupunkiseudun ennakkoväkiluku joulukuun lopussa oli Vuoden 2009 lopusta kaupunkiseudun väestö kasvoi henkilöllä, eli 1,0 %:a. Pirkanmaan väkiluku joulukuun lopussa oli henkilöä. Lähde: Tilastokeskuksen kuukausitiedot, ennakkotieto (*)

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi | Tampereen kaupunkiseutu Tammi–joulukuu 2010* Lähde: Tilastokeskuksen kuukausitiedot, ennakkotieto (*) 2010

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi | Tampereen kaupunkiseutu Tammi–joulukuu 2010* Lähde: Tilastokeskus kuukausitiedot, ennakkotieto (*)

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi | Tampereen kaupunkiseutu Tammi–joulukuu 2009 ja 2010* Lähde: Tilastokeskus kuukausitiedot, ennakkotieto (*)

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi | Tampereen kaupunkiseutu Tammi–joulukuu 2006–2010* Lähde: Tilastokeskus kuukausitiedot, ennakkotieto (*)

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi | suurinta kaupunkia Tammi–joulukuu 2010* Lähde: Tilastokeskus kuukausitiedot, ennakkotieto (*)

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi | suurinta kaupunkia Tammi–joulukuu 2010* Lähde: Tilastokeskuksen kuukausitiedot, ennakkotieto (*)

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi | suurinta kaupunkia Tammi–joulukuu 2009 ja 2010* Lähde: Tilastokeskuksen kuukausitiedot, ennakkotieto (*)

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi | suurinta kaupunkia Tammi–joulukuu 2006–2010* Lähde: Tilastokeskuksen kuukausitiedot, ennakkotieto (*)

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi | suurinta seutukuntaa Tammi–joulukuu 2010* Lähde: Tilastokeskuksen kuukausitiedot, ennakkotieto (*)

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi | suurinta seutukuntaa sekä koko maa Tammi–joulukuu 2010* Lähde: Tilastokeskuksen kuukausitiedot, ennakkotieto (*)

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi | suurinta seutukuntaa Tammi–joulukuu 2009 ja 2010* Lähde: Tilastokeskuksen kuukausitiedot, ennakkotieto (*)

Tampereen kaupunki Tietotuotanto ja laadunarviointi | suurinta seutukuntaa Tammi–joulukuu 2006–2010* Lähde: Tilastokeskuksen kuukausitiedot, ennakkotieto (*)