Powerpoint-esitys ylioppilastutkinnon ohjeista ja määräyksistä:

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Ylioppilastutkinto Ylioppilastutkintotodistukseen vaaditaan yo-kirjoitusten lisäksi lukion päättötodistus tai ammatillisen tutkinnon todistus.
Vanhempien ja ryhmänohjaajien yhteistyö
YLIOPPILAS KEVÄT 2015 LUKION KURSSIT YLIOPPILASKIRJOITUKSET
PUOLALANMÄEN LUKION HUOLTAJAILTA
Ylioppilaskirjoitukset
Puh Powerpoint-esitys ammatillisesta koulutuksesta ja uusista opiskelijaksi ottamisen perusteista:
Kuntalaispalautteen kokoamispalvelu Multibase Oy Tämä on kuvaus palvelumallista, jonka pohjalta Kauniaisten kaupunki käynnisti pilottiprojektin. palvelumalli:1-3.
Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
PowerPoint MS Office 2013 Diaesityksen luominen
Puh Powerpoint-esitys: Ohjaus lukioon • sisältää 20 erilaista diaa • vaatii toimiakseen Microsoftin.
Ohjeita PowerPointin käyttöön
VANHEMPAINILTA ABIEN.
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2014.
Tervetuloa!.
Sähköinen portfolio - kyvyt.fi
Puh PowerPoint-esitys amk-opinnoista ja uudesta hakukäytännöstä sisältää 25 erilaista diaa vaatii.
Ylioppilastutkinto Äidinkieli/ Vieras kieli Reaalikoe
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
PowerPoint-esitys OHJE.
Yleiset ohjeet ja info yo-kirjoituksia varten
Abien vanhempainilta Tervetuloa!.
Eläinaiheisen Power Point esityksen tekeminen
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: Puh WebOodi -asiat:
Syksyn 2015 kirjoituksissa huomioitavaa Koepäivät www
YLIOPPILASTUTKINTO.
Ylioppilastutkinnon rakenne  Tutkintoon on sisällyttävä vähintään neljä koetta, joista äidinkielen koe on kaikille pakollinen.  Kolme muuta pakollista.
YLIOPPILASTUTKINTO VANHEMPAINILTA
TERVETULOA VANHEMPAINILTAAN!. OHJELMA Ilmoittautumismenettely syksyn 2015 yo- kokeisiin (rehtori Toni Uusimäki) Päättötutkinnon hajauttaminen.
YLIOPPILASTUTKINTO Ounasvaaran lukio TUTKINNON RAKENNE PAKOLLISET KOKEET Äidinkieli + 3 omaa valintaa  Toinen kotimainen kieli*  Yksi vieras.
2012-ryhmien vanhempainilta TERVETULOA!.
© Present-äSSä 2011 Jyväskylän Lyseon lukio Ylioppilastutkinto Ylioppilastutkintotodistukseen vaaditaan yo-kirjoitusten lisäksi lukion päättötodistus tai.
Ylioppilastutkinto 2016 Suunnitelma ja ilmoittautuminen.
HUOLTAJAILTA. TUTKINNON SUORITTAMINEN Tutkinnon voi hajauttaa kolmeen perättäiseen kertaan Osallistumisoikeus kirjoituksiin  kirjoitettavan aineen pakolliset.
ABIEN VANHEMPAINILTA. YO-TUTKINTO Kaikille pakollinen Äidinkieli Toinen kotimainen Vieras kieli Matema- tiikka Reaali- aine Toinen kotimainen Vähintään.
YLIOPPILASTUTKINTO. YLIOPPILASTUTKINNON RAKENNE PAKOLLISET AINEET (4 KPL) * VÄHINTÄÄN YKSI A-TASON AINE! Äidinkieli tai S2 (kaikille pakollinen) Lisäksi.
PowerPoint Esitysgrafiikkaohjelma. Esitysgrafiikka ohjelmaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin  Tärkein on ehkä suullisen esityksen täydentäminen.
Ylioppilastutkinto. Ylioppilaskokeet Valtakunnalliset loppukokeet Kaikille neljä pakollista koetta, lisäksi opiskelija voi suorittaa ylimääräisiä kokeita.
YO-INFO SYKSY aikuislukio
© Present-äSSä 2011 Ylioppilastutkinto Ylioppilastutkintotodistukseen vaaditaan yo-kirjoitusten lisäksi lukion päättötodistus tai ammatillisen tutkinnon.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
YLIOPPILASTUTKINTO Lukiolaki (766/2004, 18, 18a ja 18b §) Laki ylioppilastutkinnon järjestämisestä (672/2005) Asetus ylioppilastutkinnosta (915/2005) YLEISTÄ.
KALLAVEDEN LUKION VANHEMPAINILTA Tervetuloa!
Ylioppilastutkinto Ylioppilastutkintotodistukseen vaaditaan yo-kirjoitusten lisäksi lukion päättötodistus tai ammatillisen tutkinnon todistus.
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Abien YO-INFO Viherlaakson lukio 2016.
Näin teet sähköisen kokeen ABITTI.fi palvelulla
Ilmoittautuminen syksyn 2017 kirjoituksiin, info
PAKKI –sisällysluettelo, klikkaa linkkiä, paluu painikkeella
Kulje esityksessä eteen- ja taaksepäin nuolinäppäimillä
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
ABISTA YLIOPPILAS AIKATAULUJA.
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
PowerPoint MS Office 2010/13/16
YLIOPPILASTUTKINTO.
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
3. oppitunti.
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
Vanhempainilta Tervetuloa!
Ilmoittautuminen kevään 2018 kirjoituksiin, info
lukion opiskelijoille vanhempaintilaisuuksissa
esitysgrafiikkaohjelma Lyhyt johdanto ohjelman käytön perusteisiin
PowerPoint-esitys korkeakoulujen opiskelijavalinnoista 2020-
Lukion tehtävä antaa laaja-alainen yleissivistys
Lämpimästi tervetuloa
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
YO-TUTKINNON RAKENNE 4 pakollista, yksi tai useampia ylimääräisiä (HUOM! 2022) tasot: matem P/L, toinen kotim. P/KP, vieras kieli P/L väh. yksi A-tasoinen.
YO-info Syksy 2019.
Esityksen transkriptio:

Powerpoint-esitys ylioppilastutkinnon ohjeista ja määräyksistä: Ohje: Valitse PowerPointista näytä diaesitys alusta tai paina F5, siirry seuraavaan diaan enterillä tai nuolinäppäimillä Powerpoint-esitys ylioppilastutkinnon ohjeista ja määräyksistä: sisältää 32 erilaista diaa vaatii toimiakseen Microsoftin Powerpoint-ojelman esitys toimitetaan 4 GB muistitikulla Valmiin esityksen avulla voit helposti tiedottaa ja kerrata tutkinnon toimeenpanoon liittyvät määräykset ja ohjeet: lukion opiskelijoille vanhempaintilaisuuksissa opettajille

Jokaiseen diaan on lisätty sähköisenä kopiointisuojauksena koulusi nimi, kotisivuiltanne löytyvä logo, toivomasi kuva tai kunnan vaakuna Esitystä voit itse muokata PowerPoint-ohjelmalla ohjeiden muuttuessa tai halutessasi lisätä koulun omia ohjeita Sivuja voit myös tulostaa koulusi opiskelijoiden käyttöön

Klikkamalla info-linkkiä pääset ylioppilastutkintolautakunnan sivuille suoraan Esim: koekohtaiset ohjeet lomakkeet pisterajat tutkintomaksut

Jo yli puolet lukioista on tilannut tämän esityksen Palaute rehtoreilta ja opinto-ohjaajilta on ollut yksinomaan kehuvaa: ” erittäin selkeä ja visuaalisesti näyttävä” ” helpottaa suuresti omaa työtäni” ” kätevät linkit lisäohjeisiin” ” voin muokata kouluni omia ohjeita”

Kaikista kokeista esitellään perustietoja 1-2 dian verran ja klikkaamalla info-kuvaa löytyy suora nettiyhteys lautakunnan tarkempiin ohjeisiin. Kokeile klikkaamalla ympyrää! Klikkaa!

Esimerkkejä muutamasta diasta: Diojen otsikot: Ylioppilastutkinto Tutkinnon rakenne (4 diaa) Osallistumisoikeus Hajauttaminen Ilmoittautuminen Hylätyn kokeen uusiminen Hyväksytyn kokeen uusiminen Täydentäminen ja keskeyttäminen Arvostelu Arvosanajakauma Tarkistusarvostelu Kompensaatio Äkillinen sairastuminen Erityisjärjestelyt Luku- ja kirjoitushäiriö Vilppi ja rikkomukset Vieraskieliset Kielikokeet Reaalikokeen rakenne Reaalikokeen ohjeita Kypsä/heikko reaalivastaus Reaalikokeiden suosio Äidinkielen koe Matematiikan koe Matematiikan kirjoittajat Tutkintomaksut Kirjoitussuunnitelma Sähköinen ylioppilastutkinto Tietojen luovuttaminen Kokeile linkkiä Kokeile linkkiä

Mikä on Present-äSSä? lahtelainen pienyritys perustettu 1988 tuottaa oppimateriaalia peruskoulujen ja lukioiden opinto-ohjaukseen toimitusjohtaja Seppo Sokka on toiminut peruskoulun ja lukion rehtorina sekä opinto-ohjaajana Heinolassa yli 30 vuotta TEE TILAUS: Koulullesi muokatun esityksen hinta on 50 € +alv 4GB muistitikusta peritään 5 € +alv Toimitus tapahtuu 2-3 päivän sisällä Tee tilaus kotisivuillamme olevalla tilauslomakkeella: http://www.presentassa.fi/tilaa.html