Messuosastolla Kylpylähotelli Peurungan Juha Knööpi ja Mikko Ruth Chipstersin Susanna Paavilaisen seurassa
Susanne Miettunen keskellä tutustuu Chipsters-verkkokauppaan Arja Salmelan ja Harri Tiitisen opastuksella
Pieksämäen kaupungin ruoka- ja siivouspalvelusta Chipstersin Harri Tiitisen seurassa Helena Puranen ja Tarja Kolehmainen Pieksämäen kaupungin ruoka- ja siivouspalvelusta
Maarit Parikka ja Jan Jouhki Fazer Food Services
Minna Mäkinen Salosta tutustuu esille laitettuun äyriäisvalikoimaan
Aalto-yliopiston toimipisteestä kiersivät messuilla yhdessä Antell-ravintolat Oy:n Allergiatalon Maarit Karvonen ja Kati Parviainen Aalto-yliopiston toimipisteestä kiersivät messuilla yhdessä
Toni Laaksonen ja Tomi Malmi / Messilä Maailma Oy
Katja Miettinen esittelee terriiniuutuuksia Anneli Kumpulaiselle / Hyvinkään seurakunnan pitopalvelu
MP-Maustepalvelu Oy:n Juha Kaikko Niklas Idströmin kanssa
Chipsters-verkkokauppaan tutustumassa Lahdesta Pirkko Malinen / Antell-Ravintolat
Andrea Bergman / Landbydgens Folk –lehdestä haastattelee Chipstersin ylämaankarjan kasvattajaa Dick Gustafssonia
Pittman Seafoodin Pascal Francois esittelee UHP-hummerin saloja Meiranovan Kirsi-Maria Närhelle
Osaston takatilassa Mats Sjöblom laittaa terriinejä tarjolle esittelyä varten
Mats Sjöblom ja Niklas Idström sommittelevat Porvoon herkkukeittiön tuotteita esille
Kalavalikoimaa asetellaan veneeseen esille
Kalaveneen asettelusta vastaa Ilona Miglavs Hanssonsilta
Messuosastollamme käväisi myös Kaj Kallio / Ravintola Sinne Porvoo
Marika Niemi Kesprosta ja Annina Kurkio
Jaakko Sauvola Leijona-Cateringista Susanna Paavilaisen ja Meivi Pietarisen seurassa
Niklas Idströmin seurassa Mika Taskinen Leijona-Cateringista
Ahvenanmaanlampaan kasvattaja Maija Häggblomin seurassa Coquusin Petri Laukontaus
Keskellä Suomen Kokkimaajoukkueen toimitusjohtaja Nils-Gustav Höglund
Pittman Seafoodilta Pascal Francois ja Hanna Mustonen / LSG
Niklas Idström ja Mika Holopainen / Restamax
Nina Joukainen ja Reijo Vainionpää Toimitusjohtaja Tomi Lantto / Antell seurassaan Chipstersin Susanna Paavilainen, Nina Joukainen ja Reijo Vainionpää
Ylämaankarjan kasvattaja Dick Gustafsson Ahvenanmaalta, Chipstersin Meivi Pietarinen & Timo Luotonen Lagerblad Foodsilta
Jukka Laurila / Finnfrost ja Harri Huovinen Wihurilta Chipstersin Meivi Pietarisen ja Susanna Paavilaisen seurassa
Sweet food o´mine –ruokablogin pitäjät Patrik ja Sari tutustumassa osterinavauksen saloihin
Ilona Miglavs Hanssonsilta opastaa, kuinka osteri avataan
Hellan ja viinilasin välissä – ruokablogin kirjoittaja osteria avaamassa
Krista Koskivuori ja Suvi Lindholm Wihuri Aarniolta Susanna Paavilaisen seurassa
Sanna Närhinen ja Mikko Riistama Avecralta
Elisa Aunola Haaga-Heliasta avaamassa osteria
Mats Sjöblom opastuksella osterinavausta harjoittelemassa
Haaga-Helian Elisa Aunola herkuttelee avaamallaan osterilla
Pittman Seafoodin Pascal Francois vieraili HK:n osastolla näyttämässä Risto Mikkolalle UHP-hummerin valmistusvinkit
Halkaistu UHP-hummeri folion päällä
Voita paloina UHP-hummeriin päälle
UHP-hummeri valmis laitettavaksi uuniin
Mats Sjöblom Ja Arja Ylä-Hemmilä
Baker´s Restelin Reijo Juras ja Tiina Nieminen
Reima Kettumäki Helsingin kaupungilta avaamassa osteria