Messuosastolla Kylpylähotelli Peurungan Juha Knööpi ja Mikko Ruth Chipstersin Susanna Paavilaisen seurassa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tapulikaupungin Safety –strategia 2006
Advertisements

Ohjelmointitaito (ict1td002, 12 op) Opintojakson esittely, syksy 2008.
Työ- ja elinkeinoministeriön organisaatio
Luottamusmiehet / alueet, Makeiset Vantaan tehdas ALUE 1: 45 HENK + SIRIUS ALUE 2: 33 ” ALUE 3: 63 ” ALUE 4: 59 ” ALUE 5: 11.
Koulutuskeskus Salpaus
Suomen CP-liitto ry / Organisaatio
Harjoitus 4, s. 62 MALLI: Kello Tiina nukkuu ja minä nukun myös.
Radiokemian laboratorion 50 vuotta professori Jukka Lehto Radiokemian laboratorio Helsingin yliopisto.
Yhteismetsätilaisuus Hamina
Pienet ja keskisuuret tavarantoimittajat kaupan yhteistyökumppaneina - HoReCa-tukkukaupan näkökulma Järjestöpäällikkö Ilkka Nieminen Päivittäistavarakauppa.
Uskoa ihmeisiin! Talous- ja hallintopäivät OAMK, Oulu André Noël Chaker Toimitusjohtajan pääneuvonantaja Veikkaus Oy Kirjan”The Finnish Miracle.
Espoon aluejohtokunnan kokous klo LUMENE Oy.
Oppilaan kasvun tukeminen Hämeenlinnan yhteiskoulussa
Aineryhmät tekevät varsinaista OPS-työtä vuoden 2015
Ryhmät Pekka Linna, CSC.
KIRKKONUMMI-SIUNTION Kokous- ja kongressihotelli Majvik
KV-VIRTA-projekti Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Koulutusta, tutkimusta, kehittämistä
Hoikkalan sukukunta Sirpa Taskinen.
© Timo Lindholm, Juhani Kettunen ja Edita Publishing Oy
Kuvakäsikirjoitus täytetyt paprikat
Ympäristönvalvonta 2013 Ympäristönvalvonta Rovaniemi, kaupunki luonnon keskellä.
Sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan strategia 2020 Työryhmä 3: Tiedon toisisijainen käyttö Pj. Sinikka Salo, Oulun kaupunki.
Romanilasten perusopetuksen tukeminen Kehittämishankkeen esittely Raimo Salo Oulun kaupungin opetustoimi Oulun kaupungin.
Iida Kukkonen, Saara Könönen, Maiju Laurila, Laura Lundberg, Janne Junell, Susanna Ranta, Susanne Peltoniemi, Mikko Koskinen.
Merikortiksi mukaan eNorssinohjaajakoulutus. eNorssin perustaminen ja ohjaajakolutuksen alku perustamisseminaari Hml perustamisseminaari.
Palveluiden tunnistaminen Pekka Linna Synergiaryhmä,
Muokkaa alaotsikon perustyyliä napsautt POTKUNYRKKEILYN SUOMENMESTARUUS POTKUNYRKKEILYN SUOMENMESTARUUS 2011 FULL CONTACT -60 kg.
Opiskelun, oppimisen ja opetuksen prosessit Synergiaryhmä Pekka Linna, CSC.
KANSANTALOUS 8 TALOUDEN SISÄINEN TASAPAINO 1© Timo Lindholm, Juhani Kettunen ja Edita Publishing Oy.
ROKK-hanke Yhteinen verkkokokous Heidi Rontu, FT, dos. (Aalto) & Taina Juurakko-Paavola, FT (HAMK)
Kajaanin Teknillinen Seura kajaani.tek.fi - Vuodesta jäsentapahtuma.
TAMPEREEN YHTEISJÄRJESTÖ JHL RY.N
Akaan kaupunki - luottamushenkilövalinnat
Tikkurilan Judokat ry 40 vuotta
Sosiaalisen kuntoutuksen tiimi
Synergiaryhmä työpaja – Siirto-opiskelijat
KURY E-1 kausi
Veso-päivä Ikaalinen ”opetussuunnitelma 2016”
EDUSKUNTA ©Toni Uusimäki 2017
Opetuksen ja tutkimuksen viitearkkitehtuurit yhteentoimivuuden ja yhteistyön mahdollistajina Nestori Syynimaa.
Perho Liiketalousopisto
Opiskelun, oppimisen ja opetuksen prosessit
Ilves FS, Suomenmestari 2014, 2015, 2016 & 2017
kriisinhallintakaavio
Pirkanmaan HYTE-teemaryhmän toimeenpanosuunnitelma Maakuntien HYTE-vertaisfoorumi Ylilääkäri Maarit Varjonen-Toivonen 1.
Suomen CP-liitto ry / Organisaatio
Predictive value of urine interleukin-18 in the evolution and outcome of acute kidney injury in critically ill adult patients  S. Nisula, R. Yang, M.
Trafin organisaatio ja tehtävät 2013
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Koulutusta, tutkimusta, kehittämistä
PEURUNGAN LIIKUNTARYHMÄT KAUSI ( )
23. Mittaajatapaaminen Kuopiossa
TEEMANA ”HYVÄ IKÄ-ILO IRTI” Kadettikoulunkatu 6, Hamina
Oped-Exo – Asiantuntijuuteen Ohjaaminen Ammattikorkeakoulussa
Tutkoke
SOTE-Projektiryhmälle informoitavat asiat /HYTE teemaryhmä
11 KANSAINVÄLINEN TALOUS
Predictive value of urine interleukin-18 in the evolution and outcome of acute kidney injury in critically ill adult patients  S. Nisula, R. Yang, M.
Teemaryhmä 1. Oppimisympäristöjen kehittäminen ja opetussuunnitelma
Savonlinnan Seudun Diabetes ry
1 KANSANTALOUSTIETEEN PERUSKÄSITTEET
Akaan kaupunki - luottamushenkilövalinnat


Yksiköt ja esimiehet Tuotanto, Jari Kostama Markkinat, Pekka Salomaa
Miten omat aineistot saadaan Finnaan?
TEEMARYHMÄ LUONTO- JA SEIKKAILUKASVATUS
SALON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

Järki Pelto Eija Hagelberg
Esityksen transkriptio:

Messuosastolla Kylpylähotelli Peurungan Juha Knööpi ja Mikko Ruth Chipstersin Susanna Paavilaisen seurassa

Susanne Miettunen keskellä tutustuu Chipsters-verkkokauppaan Arja Salmelan ja Harri Tiitisen opastuksella

Pieksämäen kaupungin ruoka- ja siivouspalvelusta Chipstersin Harri Tiitisen seurassa Helena Puranen ja Tarja Kolehmainen Pieksämäen kaupungin ruoka- ja siivouspalvelusta

Maarit Parikka ja Jan Jouhki Fazer Food Services

Minna Mäkinen Salosta tutustuu esille laitettuun äyriäisvalikoimaan

Aalto-yliopiston toimipisteestä kiersivät messuilla yhdessä Antell-ravintolat Oy:n Allergiatalon Maarit Karvonen ja Kati Parviainen Aalto-yliopiston toimipisteestä kiersivät messuilla yhdessä

Toni Laaksonen ja Tomi Malmi / Messilä Maailma Oy

Katja Miettinen esittelee terriiniuutuuksia Anneli Kumpulaiselle / Hyvinkään seurakunnan pitopalvelu

MP-Maustepalvelu Oy:n Juha Kaikko Niklas Idströmin kanssa

Chipsters-verkkokauppaan tutustumassa Lahdesta Pirkko Malinen / Antell-Ravintolat

Andrea Bergman / Landbydgens Folk –lehdestä haastattelee Chipstersin ylämaankarjan kasvattajaa Dick Gustafssonia

Pittman Seafoodin Pascal Francois esittelee UHP-hummerin saloja Meiranovan Kirsi-Maria Närhelle

Osaston takatilassa Mats Sjöblom laittaa terriinejä tarjolle esittelyä varten

Mats Sjöblom ja Niklas Idström sommittelevat Porvoon herkkukeittiön tuotteita esille

Kalavalikoimaa asetellaan veneeseen esille

Kalaveneen asettelusta vastaa Ilona Miglavs Hanssonsilta

Messuosastollamme käväisi myös Kaj Kallio / Ravintola Sinne Porvoo

Marika Niemi Kesprosta ja Annina Kurkio

Jaakko Sauvola Leijona-Cateringista Susanna Paavilaisen ja Meivi Pietarisen seurassa

Niklas Idströmin seurassa Mika Taskinen Leijona-Cateringista

Ahvenanmaanlampaan kasvattaja Maija Häggblomin seurassa Coquusin Petri Laukontaus

Keskellä Suomen Kokkimaajoukkueen toimitusjohtaja Nils-Gustav Höglund

Pittman Seafoodilta Pascal Francois ja Hanna Mustonen / LSG

Niklas Idström ja Mika Holopainen / Restamax

Nina Joukainen ja Reijo Vainionpää Toimitusjohtaja Tomi Lantto / Antell seurassaan Chipstersin Susanna Paavilainen, Nina Joukainen ja Reijo Vainionpää

Ylämaankarjan kasvattaja Dick Gustafsson Ahvenanmaalta, Chipstersin Meivi Pietarinen & Timo Luotonen Lagerblad Foodsilta

Jukka Laurila / Finnfrost ja Harri Huovinen Wihurilta Chipstersin Meivi Pietarisen ja Susanna Paavilaisen seurassa

Sweet food o´mine –ruokablogin pitäjät Patrik ja Sari tutustumassa osterinavauksen saloihin

Ilona Miglavs Hanssonsilta opastaa, kuinka osteri avataan

Hellan ja viinilasin välissä – ruokablogin kirjoittaja osteria avaamassa

Krista Koskivuori ja Suvi Lindholm Wihuri Aarniolta Susanna Paavilaisen seurassa

Sanna Närhinen ja Mikko Riistama Avecralta

Elisa Aunola Haaga-Heliasta avaamassa osteria

Mats Sjöblom opastuksella osterinavausta harjoittelemassa

Haaga-Helian Elisa Aunola herkuttelee avaamallaan osterilla

Pittman Seafoodin Pascal Francois vieraili HK:n osastolla näyttämässä Risto Mikkolalle UHP-hummerin valmistusvinkit

Halkaistu UHP-hummeri folion päällä

Voita paloina UHP-hummeriin päälle

UHP-hummeri valmis laitettavaksi uuniin

Mats Sjöblom Ja Arja Ylä-Hemmilä

Baker´s Restelin Reijo Juras ja Tiina Nieminen

Reima Kettumäki Helsingin kaupungilta avaamassa osteria