RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Härän selykset 120g naudan sisäfileepihvejä mustapippuria, suolaa
Advertisements

Taustatiedot - Olen Kysymykseen vastanneita: 114
Oikeudet muutoksiin pidätetään
Iltahoitopäiväkotien aterialista
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2014 Blue Service Partners Oy Kirsi Jousjärvi puh
Ravintola Seiska Maanantai 2.4 Tiistai 3.4 Keskiviikko 4.4 Torstai 5.4
Lahden Seurakuntayhtymän Juhla- ja muistotilaisuudet lukien
Viikko 3 (16. – ) 3. JAKSO ALKAA Maanantai: (16.1.) - Tiistai: (17.1.) -9.LK: Tutustuminen II-asteen oppilaitoksissa Keskiviikko: (18.1.) -Rästikoe.
Viikko 41 (8.10. – ) 9.LK TET Maanantai: (8.10.) LK: LV-tunti klo 10 Tiistai: (9.10.) -7.LK: LV-tunti klo 10 Keskiviikko: (10.10.) -6A:
Viikko 11 (11. – 15.3.) Maanantai: (11.3.) - Tiistai: (12.3.) -Alakoulun liikuntapäivä klo Yläkoulun liikuntailtapäivä klo Keskiviikko:
Viikko 34 (22.8. – 26.8.) Koulukuvaukset Maanantai: (22.8.) - Tiistai: (23.8.) - Keskiviikko: (24.8.) - Torstai: (25.8.) -Yläkoulu: Koulupoliisin.
Viikko 12 (19. – ) 7.LK TET-VIIKKO Maanantai: (19.3.) -9.LK tukarit: Suunnittelupalaveri klo Tiistai: (20.3.) -6A ja 9D: Ympäristömessut.
Viikko 48 (28.11.– 2.12.) Maanantai: (28.11.) - Tiistai: (29.11.) -6.LK: Liikuntaluokkainfo auditoriossa klo Keskiviikko: (30.11.) -Rästikoe klo.
Kirjastomme lainausajat alaluokille: MA – TO klo – PE klo – Muista ottaa lainauskorttisi mukaan! Välipala ma-to klo 13 (myös alakoulun.
Lounaslista Viikko19  Maanantai 7.5 Pinaattikeitto Paprikainen lihapata Barbeque-broileria Vadelmakiisseli  Tiistai 8.5 Kalkkuna-kasviskeitto Tomaatti-fetapaistos.
Venäjän kielen viikko Неделя русского языка
Hieno diaesitys Klas Granqvist
Oikeudet muutoksiin pidätetään
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2015 Fazer Food Services Oy Kirsi Jousjärvi puh
Lounaslista Viikko 16  Maanantai 16.4 Kukkakaalikeitto Hunajainen kalavuoka Kreikkalainen lihapata Kaura-omenapaistos Tiistai 17.4 Siskonmakkarakeitto.
Viikko 12 (18. – 22.3.) LK TET Maanantai: (18.3.) - Tiistai: (19.3.) -8.LK: Tutustuminen Eseduun klo 9-15 Keskiviikko: (20.3.) -Rästikoe klo.
Lounaslista Viikko 17  Maanantai 23.4 Lohikeitto Broileriviillokki Kyljysvuoka Mansikkakiisseli  Tiistai 24.4 Makkarakeitto Pinaattiohukaiset Jauhelihakastike.
Viikko 36 (5.9. – 9.9.) Maanantai: (5.9.) - Tiistai: (6.9.) LK vanhempainilta klo Keskiviikko: (7.9.) -Alakoulu: Liikuntapäivä klo
Lounaslista Viikko 15  Maanantai 9.4 Pääsiäislounas  Tiistai 10.4 Kermainen sienikeitto Jauhelihaperunasoselaatikko Makkarastroganof Omenariisipuuro.
Lounaslista Viikko 18  Maanantai 30.4 Juustokeitto Härkä-paprikahöystö Kirjolohipihvit Munkit ja sima  Tiistai 1.5 Hauskaa vappua! Vappubuffet klo 12.
Lounaslista Viikko 14  Maanantai 2.3 Kirkas kasviskeitto Riistakäristys Raastepihvit Sekamarjakiisseli  Tiistai 3.3 Hernekeitto Paistetut silakkapihvit.
Antti-Jussi Lakanen Jyväskylän yliopisto. Tervetuloa ohjelmoimaan pelejä Kurssin esittely Kurssipäivien ohjelma Ohjaajat esittäytyvät Osallistujat esittäytyvät.
Viikko 35 (27.8. – 31.8.) Maanantai: (27.8.) -7B: Susiniemi Tiistai: (28.8.) -7D: Susiniemi -1.LK vanhempainilta klo Keskiviikko: (29.8.) -7A: Susiniemi.
Dolci Dessert trilogia Jälkiruoka trilogia5€ -Tiramisu -Pistaasijäätelöä -Sitruunasorbetti Tai yksittäin2€ Antipasti Piatto antipasti Antipasti lautanen,
© Copyright Blue Service Partners 1 Helsingin Seurakuntayhtymän Honkanummen hautausmaan muistotilaisuudet 2016 Fazer Food Services Oy Minna Juuti-Lipponen.
Nepalilainen Ruoka- projekti Aino vitikainen. ruokaProjektin Esittely Projektini aloitin tutkimalla Nepalilaista ruokakulttuuria ja tekemällä siitä lyhyen.
KOTIATERIAN RUOKALISTA Elannontie 3, Vantaa ● vaihde 09 – ● Erityisruokavaliomerkinnät: vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon, m=maidoton,
MAANANTAI YLÄ-SAVON AMMATTIOPISTOLLA TIISTAI PAIKALLA KELLO 8-16 KESKIVIIKKO YLÄ-SAVON AMMATTIOPISTOLLA TORSTAI PAIKALLA KLO 8-16 PERJANTAI YLÄ-SAVON AMMATTIOPISTOLLA.
AIKA IHMISET KAUPPA, ASIOINTI LÄÄKÄRI VAPAA-AIKA RUOKA YHTEISKUNTA
VUOROPÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA
Ravinto-opas Vihjeitä viisaisiin valintoihin
NUPPA-TALON VIIKKO 21 ! Viranomaispalvelut 8-16 ! Aamupala 9.30
KORSON VANHUSTENKESKUS RUOKALISTA
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
VARIAN RUOKALISTA VK MA TI KE TO PE LOUNAS KASVISRUOKA
KLO MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI 14:30-16 A1 MIRVA
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
PÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA
RUOKASALI VK MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI
KOULUJEN RUOKALISTA VK MA TI KE TO PE LOUNAS KASVISRUOKA
NUPPA aamupalat ja lounasvk 20-21
RUOKASALI KOTILOUNAS KASVIS-LOUNAS JÄLKIRUOKA
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
Klaukkalan fysikaalisen ryhmät syksyllä 2017
TORILLAN LOUNAS PÄIVÄN KEITTO
NUPPA aamupalat ja lounas vk
Talo avoinna arkisin 8-19, viranomaispalvelut 8-16 !
Tammikuu 2010 SUNNUNTAI MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI
NUPPA aamupalat ja lounas vk
Ruokalista vko 47 Maanantai €
PÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA
JÄLKIRUOKA | MOMS-TERIN JÄTSKIANNOS 3,5€
NUPPA VIIKKOKALENTERI vk 51
Tervetuloa. copyright Hannele Allen contact at leeawrites. wordpress
PÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA
LUKUJÄRJESTYS TAIDEKOULU/KUVATAIDE
LUKUJÄRJESTYS TAIDEKOULU/KUVATAIDE
Luston ravintolan joulumenut
Elokuu 2009 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
PÄIVÄN MENUT Makaronilaatikkoa Päivän kasviksia
Voit tulostaa tämän mallin ja käyttää sitä seinäkalenterina
0,5 l virvoitusjuoman ja kahvin/teen.
Ruokalista vko 17 TIISTAI MAANANTAI KESKIVIIKKO Ikäihmiset:
RUOKALISTA LOUNAS PÄIVÄLLINEN
Esityksen transkriptio:

RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT VK 1 2017 MAANANTAI 2.1. TIISTAI 3.1. KESKIVIIKKO 4.1. TORSTAI 5.1. PERJANTAI 6.1. KOTILOUNAS Stroganoffia M ja perunoita Kinkkukiusausta L G KM Espanjalaista perunamunakasta L G Hovibroilerikastiketta L G ja pastaa Lihapyöryköitä M ruskeaa kastiketta L ja perunamuusia L MAKULOUNAS Hiillostetut silakkapihvit M tilli-voikastikkeella sekä perunamuusia L Riistapyöryköitä L punasipulihillokkeella ja punaviinikastikkeella VL Tomaattitäytteisiä broilerileikkeitä L ja chilistä currykastiketta M Porsaanleikettä L pippurikastikkeella L G ja lohkoperunoilla Feta-oliivi täytettyeisiä paprikoita L G ja kermaperunoita KEITTOLOUNAS Tomaatti-linssikeittoa M G VEG Talon keitto Siskon-makkarakeittoa M L G KM Herkkusienikeittoa L Punajuuri-riistakeittoa L G JÄLKIRUOKA Mango-hedelmäsalaattia L G Suklaakiisseli L G kermavaahdolla L Puolukkajuoma L Ahvenanmaan pannukakkua L, luumukiisselillä M G ja kermavaahdolla L Mustikka-talkkunahyve L Salaattibaarissa tai Delisalaattipisteellä on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima herkullisia salaattikomponentteja. HERKKUPAIKKA, LEIJA, LUMO JA ´57 Erityisruokavaliomerkinnät: VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton S=sianlihaton,KM=kananmunaton, VEG=vegaani Ruokalistamuutokset mahdollisia. Tarkemmat tuotetiedot keittiöstä Elannontie 3, 01510 Vantaa ● vaihde (09) 839 11 ● www.vantti.fi

RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT VK 2 MAANANTAI 9.1. TIISTAI 10.1. KESKIVIIKKO 11.1. TORSTAI 12.1. PERJANTAI 13.1. KOTILOUNAS Jauheliha-bolognesekastiketta M Intialaista broileri-nuudelivuokaa M Palapaistia M Välimeren kasvispizza L Lohipyöryköitä M,G ja remouladekastiketta MAKULOUNAS Uuniperuna savulohitäytteellä L,G Riistakäristystä M,G Maissipaneroitua broileria L ja currykastiketta L Haukipihvejä L ja kananmuna-kastiketta L Hunaja-rosmariinibroileria L,G KEITTOLOUNAS Hunajaista kurpitsakeittoa L,G Kasvis-borshkeittoa M,G ja smetanaa L Juustoista kukkakaalikeittoa L Hernekeittoa M,G Punajuurisosekeittoa L,G JÄLKIRUOKA Hedelmälajitelma Mangounelma L,G Marjakimara M,G ja kinuski-kermaviili Pannukakku L kermavaahto ja hillo Mustikkakiisseli M,G ja vaniljavaahto Salaattibaarissa tai Delisalaattipisteellä on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima herkullisia salaattikomponentteja. Erityisruokavaliomerkinnät: VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton Ruokalistamuutokset mahdollisia. Tarkemmat tuotetiedot saatavilla keittiöstä. Lounasravintola Villiankka, monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, Urpiaisentie 14, Vantaa Ravintola Leija, yrityspalvelukeskus Leija, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa , Elannontie 3, 01510 Vantaa ● vaihde (09) 839 11 ● www.vantti.fi

RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT VK 3 MAANANTAI 16.1. TIISTAI 17.1. KESKIVIIKKO 18.1. TORSTAI 19.1. PERJANTAI 20.1. KOTILOUNAS Sadonkorjaajan kasvisvuokaa L,G Kaalilaatikkoa M,G Kukkakaaligratiinia L Kanaviillokkia M, Uunimakkara L,G, MAKULOUNAS Tomaattikirjolohta M,G Rapeita broilerileikkeitä M juustokermaperunat Karjalanpaistia M,G Pannupihvi L ja punaviinikastike VL Paneroitua kampelafilettä M ja sinappirelishkastike L,G KEITTOLOUNAS Isoäidin broilerikeittoa L,G Vuohenjuusto-porkkanasosekeittoa L,G Lohiseljankaa L,G Pinaattikeittoa L Purjo-perunasosekeittoa L,G JÄLKIRUOKA Sekamarjakiisseliä M,G ja kermavaahto L Kurpitsa-aprikoosismoothie L,G Kuningatarrahka L,G Omenapiirakka L ja kahvi Tuorehedelmäsalaatti M,G Salaattibaarissa tai Delisalaattipisteellä on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima herkullisia salaattikomponentteja. Erityisruokavaliomerkinnät: VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton Ruokalistamuutokset mahdollisia. Tarkemmat tuotetiedot keittiöstä. Lounasravintola Villiankka, monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, Urpiaisentie 14, Vantaa Ravintola Leija, yrityspalvelukeskus Leija, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa , Elannontie 3, 01510 Vantaa ● vaihde (09) 839 11 ● www.vantti.fi

RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT VK 4 MAANANTAI 23.1. TIISTAI 24.1. KESKIVIIKKO 25.1. TORSTAI 26.1. PERJANTAI 27.1. KOTILOUNAS Kasvispyöryköitä M,G ja hedelmäinen tartarkastike Janssoninkiusausta L,G Chili sin carne M Maksakastiketta L Lihamureketta M ja ruskeakastike M MAKULOUNAS Siemenleivitettyä seitiä M ja remouladekastike L Jogurtti-kookosbroileria L,G Kaalikääryleitä M,G, ruskea kastike M Appelsiinibroileri M,G Pestokuorrutettua uunilohta L KEITTOLOUNAS Jauhelihakeittoa M,G Tomaattista raviolikeittoa M Thaimaalaista kanakeittoa M,G Juuressosekeittoa L,G Parsakaali-sosekeittoa L,G JÄLKIRUOKA Jäätelö Persikkarahka L,G Kirsikkasmoothie L,G Ruusunmarjakiisseli M,G ja vaniljavaahto L Marjakukko L ja vaniljakastike Salaattibaarissa tai Delisalaattipisteellä on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima herkullisia salaattikomponentteja. Erityisruokavaliomerkinnät: VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton Ruokalistamuutokset mahdollisia. Tarkemmat tuotetiedot keittiöstä. Lounasravintola Villiankka, monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, Urpiaisentie 14, Vantaa Ravintola Leija, yrityspalvelukeskus Leija, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa , Elannontie 3, 01510 Vantaa ● vaihde (09) 839 11 ● www.vantti.fi

RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT VK 5 MAANANTAI 30.1. TIISTAI 31.1. KESKIVIIKKO 1.2. TORSTAI 2.2. PERJANTAI 3.2. KOTILOUNAS Kiinalaista kanakastiketta M,G Bataatti-juurespihvejä M ja raitakastiketta Makkarakastiketta M Makaronilaatikkoa L Jauhemaksapihvejä M,G ja paistettua sipulia MAKULOUNAS Savulohta herkkusienikastikkeella L,G Jauhelihaburritoja L Vuohenjuustolla kuorrutettua broileria Falafelit M,G lohkoperunoilla valkosipuli- ja chilidippi Lohta venäläiseen tapaan L,G KEITTOLOUNAS Sienan kasviskeitto L,G Borshkeittoa M,G Maissikeittoa L,G yrtticreamfraiche Kermaista lohikeittoa L,G Bataattisosekeittoa L,G JÄLKIRUOKA Marjarahka L,G Kookoskiisseli L,G Jogurttimoussea omenahillokkeella L,G Ruusunmarja-smoothie L Runebergintorttu ja kahvi Salaattibaarissa tai Delisalaattipisteellä on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima herkullisia salaattikomponentteja. Erityisruokavaliomerkinnät: VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton Ruokalistamuutokset mahdollisia. Tarkemmat tuotetiedot keittiöstä. Lounasravintola Villiankka, monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, Urpiaisentie 14, Vantaa Ravintola Leija, yrityspalvelukeskus Leija, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa , Elannontie 3, 01510 Vantaa ● vaihde (09) 839 11 ● www.vantti.fi

RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT VK 6 MAANANTAI 6.2. TIISTAI 7.2. KESKIVIIKKO 8.2. TORSTAI 9.2. PERJANTAI 10.2. KOTILOUNAS Chili con carne M Savulohikiusausta L,G Punajuuri- ja porkkanapihvejä M,G ja juuresmuusia Burgundinpataa M,G Rapeita kalapaloja M tartarkastike MAKULOUNAS Parsakaali-juustomedaljonkeja VL Tandooribroileria L,G Piparjuuripossua L,G Naudanliha-hampurilaiset ja ranskalaiset perunat Porsaanleikkeitä L herkkusienikastike L,G KEITTOLOUNAS Minestronekeittoa M Porkkana-inkiväärikeittoa L,G Broilerikeittoa M,G ja cream fraiche tahna L Minisoijapyörykkä-keittoa Puutarhurin kasviskeittoa L,G JÄLKIRUOKA Kirsikkarahka L,G Mansikkaeskimo Omenakiisseliä M,G vaniljavaahdolla Hedelmälajitelma Suklaapirtelö L,G Salaattibaarissa tai Delisalaattipisteellä on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima herkullisia salaattikomponentteja. Erityisruokavaliomerkinnät: VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton Ruokalistamuutokset mahdollisia. Tarkemmat tuotetiedot keittiöstä. Lounasravintola Villiankka, monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, Urpiaisentie 14, Vantaa Ravintola Leija, yrityspalvelukeskus Leija, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa , Elannontie 3, 01510 Vantaa ● vaihde (09) 839 11 ● www.vantti.fi

RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT VK 7 MAANANTAI 13.2. TIISTAI 14.2. Ystävänpäivä KESKIVIIKKO 15.2. TORSTAI 16.2. PERJANTAI 17.2. KOTILOUNAS Stroganoffia M Kinkkukiusausta L,G Espanjalaista perunamunakasta L,G Hovibroilerikastiketta L,G Lihapyöryköitä M ruskea kastike MAKULOUNAS Hiillostetut silakkapihvit M tilli-voikastikkeella Riistapyöryköitä L punasipulihillokkeella ja punaviinikastikkeella Tomaattitäytteisiä broilerileikkeitä L Porsaanleikettä L pippurikastikkeella Täytettyjä paprikoita L,G KEITTOLOUNAS Tomaatti-linssikeittoa L,G Palsternakkakeittoa L,G Siskon-makkarakeittoa L,G Herkkusienikeittoa L Punajuuri-riistakeittoa L,G JÄLKIRUOKA Mango-hedelmäsalaattia L,G Sydänmunkki ja kahvia Puolukkajuoma L Pappilan hätävara L Mustikka-talkkunahyve L Salaattibaarissa tai Delisalaattipisteellä on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima herkullisia salaattikomponentteja. Erityisruokavaliomerkinnät: VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton Ruokalistamuutokset mahdollisia. Tarkemmat tuotetiedot keittiöstä. Lounasravintola Villiankka, monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, Urpiaisentie 14, Vantaa Ravintola Leija, yrityspalvelukeskus Leija, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa , Elannontie 3, 01510 Vantaa ● vaihde (09) 839 11 ● www.vantti.fi

RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT VK 8 MAANANTAI 20.2. TIISTAI 21.2. KESKIVIIKKO 22.2. TORSTAI 23.2. PERJANTAI 24.2. KOTILOUNAS Jauheliha-bolognesekastiketta M Intialaista broileri-nuudelivuokaa M Palapaistia M Kaalilaatikko M,G ja puolukkahillo Lohipyöryköitä M,G ja remouladekastiketta MAKULOUNAS Uuniperuna savulohitäytteellä L,G Riistakäristystä M,G Maissipaneroitua broileria L ja currykastiketta L Lahnapihvit L,M,G ja kermaviilikastike L,G Hunaja-rosmariinibroileria L,G KEITTOLOUNAS Hunajaista kurpitsakeittoa L,G Kasvis-borshkeittoa M,G ja smetanaa L Juustoista kukkakaalikeittoa L Porkkanakeitto L,G Punajuurisosekeittoa L,G JÄLKIRUOKA Hedelmälajitelma Mangounelma L,G Marjakimara M,G ja kinuski-kermaviili Aprikoosismoothie L Puolukkakiisseli M,G ja vaniljavaahto Salaattibaarissa tai Delisalaattipisteellä on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima herkullisia salaattikomponentteja. Erityisruokavaliomerkinnät: VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton Ruokalistamuutokset mahdollisia. Tarkemmat tuotetiedot saatavilla keittiöstä. Lounasravintola Villiankka, monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, Urpiaisentie 14, Vantaa Ravintola Leija, yrityspalvelukeskus Leija, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa , Elannontie 3, 01510 Vantaa ● vaihde (09) 839 11 ● www.vantti.fi

RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT VK 9 MAANANTAI 27.2. TIISTAI 28.2. Laskiaistiistai KESKIVIIKKO 1.3. TORSTAI 2.3. PERJANTAI 3.3. KOTILOUNAS Sadonkorjaajan kasvisvuokaa L,G Välimeren pizza Kukkakaaligratiinia L Kanaviillokkia M, Uunimakkara L,G, MAKULOUNAS Tomaattikirjolohta M,G Rapeita broilerileikkeitä M juustokermaperunat Karjalanpaistia M,G Pannupihvi L ja punaviinikastike VL Paneroitua kampelafilettä M ja sinappirelishkastike L,G KEITTOLOUNAS Isoäidin broilerikeittoa L,G Hernekeitto M,G Lohiseljankaa L,G ja smetanaa L Pinaattikeittoa L Purjo-perunasosekeittoa L,G JÄLKIRUOKA Sekamarjakiisseliä M,G ja kermavaahto L Laskiaispulla L ja kahvi Kuningatarrahka L,G Omenapiirakka L, vaniljakastike ja kahvi Tuorehedelmäsalaatti M,G Salaattibaarissa tai Delisalaattipisteellä on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima herkullisia salaattikomponentteja. Erityisruokavaliomerkinnät: VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton Ruokalistamuutokset mahdollisia. Tarkemmat tuotetiedot keittiöstä. Lounasravintola Villiankka, monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, Urpiaisentie 14, Vantaa Ravintola Leija, yrityspalvelukeskus Leija, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa , Elannontie 3, 01510 Vantaa ● vaihde (09) 839 11 ● www.vantti.fi

RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT VK 10 MAANANTAI 6.3. TIISTAI 7.3. KESKIVIIKKO 8.3. TORSTAI 9.3. PERJANTAI 10.3. KOTILOUNAS Kasvispyöryköitä M,G ja hedelmäinen tartarkastike Kirjolohikiusaus L,G Chili sin carne M Maksakastiketta L Lihamureketta M ja ruskeakastike M MAKULOUNAS Siemenleivitettyä seitiä M ja remouladekastike L Jogurtti-kookosbroileria L,G Kaalikääryleitä M,G, ruskea kastike M Appelsiinibroileri M,G Pestokuorrutettua uunilohta L KEITTOLOUNAS Jauhelihakeittoa M,G Tomaattista raviolikeittoa M Thaimaalaista kanakeittoa M,G Juuressosekeittoa L,G Parsakaali-sosekeittoa L,G JÄLKIRUOKA Jäätelö Persikkarahka L,G Kirsikkasmoothie L,G Ruusunmarjakiisseli M,G ja vaniljavaahto L Marjakukko L ja vaniljakastike Salaattibaarissa tai Delisalaattipisteellä on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima herkullisia salaattikomponentteja. Erityisruokavaliomerkinnät: VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton Ruokalistamuutokset mahdollisia. Tarkemmat tuotetiedot keittiöstä. Lounasravintola Villiankka, monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, Urpiaisentie 14, Vantaa Ravintola Leija, yrityspalvelukeskus Leija, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa , Elannontie 3, 01510 Vantaa ● vaihde (09) 839 11 ● www.vantti.fi

RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT VK 11 MAANANTAI 13.3. TIISTAI 14.3. KESKIVIIKKO 15.3. TORSTAI 16.3. PERJANTAI 17.3. KOTILOUNAS Kiinalaista kanakastiketta M,G Bataatti-juurespihvejä M ja raitakastiketta Makkarakastiketta M Makaronilaatikkoa L Jauhemaksapihvejä M,G ja paistettua sipulia MAKULOUNAS Savulohta herkkusienikastikkeella L,G Jauhelihaburritoja L Vuohenjuustolla kuorrutettua broileria Falafelit M,G lohkoperunoilla valkosipuli- ja chilidippi Lohta venäläiseen tapaan L,G KEITTOLOUNAS Sienan kasviskeitto L,G Borshkeittoa M,G Maissikeittoa L,G yrtticreamfraiche Kermaista lohikeittoa L,G Bataattisosekeittoa L,G JÄLKIRUOKA Marjarahka L,G Kookoskiisseli L,G Jogurttimoussea omenahillokkeella L,G Ruusunmarja-smoothie L Puolukkapiirakka L, vaniljakastike L ja kahvi Salaattibaarissa tai Delisalaattipisteellä on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima herkullisia salaattikomponentteja. Erityisruokavaliomerkinnät: VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton Ruokalistamuutokset mahdollisia. Tarkemmat tuotetiedot keittiöstä. Lounasravintola Villiankka, monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, Urpiaisentie 14, Vantaa Ravintola Leija, yrityspalvelukeskus Leija, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa , Elannontie 3, 01510 Vantaa ● vaihde (09) 839 11 ● www.vantti.fi

RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT VK 12 MAANANTAI 20.3. TIISTAI 21.3. KESKIVIIKKO 22.3. TORSTAI 23.2. PERJANTAI 24.2. KOTILOUNAS Chili con carne M Savulohikiusausta L,G Kasvispihvejä talon tapaan ja juuresmuusia Burgundinpataa M,G Rapeita kalapaloja M tartarkastike MAKULOUNAS Parsakaali-juustomedaljonkeja VL Tandooribroileria L,G Piparjuuripossua L,G Naudanliha-hampurilaiset ja ranskalaiset perunat Porsaanleikkeitä L herkkusienikastike L,G KEITTOLOUNAS Minestronekeittoa M Porkkana-inkiväärikeittoa L,G Curry-broilerikeitto L,G Minisoijapyörykkä-keittoa Puutarhurin kasviskeittoa L,G JÄLKIRUOKA Kirsikkarahka L,G Mansikkaeskimo Omenakiisseliä M,G vaniljavaahdolla Hedelmälajitelma Suklaapirtelö L,G Salaattibaarissa tai Delisalaattipisteellä on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima herkullisia salaattikomponentteja. Erityisruokavaliomerkinnät: VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton Ruokalistamuutokset mahdollisia. Tarkemmat tuotetiedot keittiöstä. Lounasravintola Villiankka, monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, Urpiaisentie 14, Vantaa Ravintola Leija, yrityspalvelukeskus Leija, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa , Elannontie 3, 01510 Vantaa ● vaihde (09) 839 11 ● www.vantti.fi

RUOKALISTA HENKILÖSTÖRAVINTOLAT VK 13 MAANANTAI 27.3. TIISTAI 28.3. KESKIVIIKKO 29.3. TORSTAI 30.3. PERJANTAI 31.3. KOTILOUNAS Stroganoffia M Kinkkukiusausta L,G Espanjalaista perunamunakasta L,G Hovibroilerikastiketta L,G Lihapyöryköitä M ruskea kastike MAKULOUNAS Hiillostetut silakkapihvit M tilli-voikastikkeella Riistapyöryköitä L punasipulihillokkeella ja punaviinikastikkeella Tomaattitäytteisiä broilerileikkeitä L Porsaanleikettä L pippurikastikkeella Täytettyjä paprikoita L,G KEITTOLOUNAS Tomaatti-linssikeittoa L,G Palsternakkakeittoa L,G Siskon-makkarakeittoa L,G Herkkusienikeittoa L Punajuuri-riistakeittoa L,G JÄLKIRUOKA Mango-hedelmäsalaattia L,G Suklaakiisseli L,G ja kermavaahto L Puolukkajuoma L Pappilan hätävara L Mustikka-talkkunahyve L Salaattibaarissa tai Delisalaattipisteellä on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima herkullisia salaattikomponentteja. Erityisruokavaliomerkinnät: VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton Ruokalistamuutokset mahdollisia. Tarkemmat tuotetiedot keittiöstä. Lounasravintola Villiankka, monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, Urpiaisentie 14, Vantaa Ravintola Leija, yrityspalvelukeskus Leija, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa , Elannontie 3, 01510 Vantaa ● vaihde (09) 839 11 ● www.vantti.fi