1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö jo vuodesta 1970.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vanhustyön keskusliitto kolmannen sektorin toimijana
Advertisements

Tuorein tieto • hyödyllisimmät ideat arvokkaimmat kontaktit.
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
KIEKURA Turun Kielitivolin koulutusristeily BIENVENUE !
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Tutustumme Kokoomukseen Opiskelevan pienryhmän aineisto.
TURUN YLIOPISTO KOKOUS Eduskunnan kirjasto, Helsinki, Sirkka-Liisa Kivelä, professori, ylilääkäri Turun yliopisto, yleislääketiede Turun yliopistollinen.
SPOL Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto. Mikä SPOL? Kattojärjestö paikallisille ainejärjestöille, perustettu vuonna 1968.
HÄTÄKESKUSLAITOS TÄNÄÄN
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Uudistunut aluehallinto ja työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä -seminaari Helsinki Merja Leinonen.
TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Yhdistyksen 25. toimintavuonna painopisteinä ovat edelleen valtakunnalliset jätehuoltopäivät ja niiden yhteydessä pidettävä.
Suomalaisten yli sata kilometriä pitkien matkojen suuntautuminen.
HALLITUSBAROMETRI Barometrin toteutus Toteutus 14 kauppakamarin alueella Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Helsingin seutu, Häme, Keski-Suomi,
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Suomen Kiinteistöliitto Kiinteistönomistajien edunvalvoja ja alan asiantuntijaorganisaatio. Kiinteistöliitto pyrkii siihen, että ihmisillä olisi viihtyisiä.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Muistiliitto ry Muistiluotsit verkkoja kutomassa VISIO Vuoteen 2010 mennessä luodaan maan kattava asiantuntija- ja tukikeskusverkosto, jonka avulla vapaaehtoistyö.
OSVIITTA – työelämän palvelupiste  –  Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan seutukunnat: Kaakkois- Satakunta, Pohjois-Satakunta, Pori ja.
1 Pirkanmaan tietojenkäsittely- yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Timo Poranen,
TUOTTAVA-hanke Koulutustuotteista työelämälähtöiseen palvelutarjoomaan.
Copyright Syömishäiriöliitto-SYLI ry
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Hoitoonpääsy erikoissairaanhoidossa Tilanne Pirjo Häkkinen, Tarja Räty Lähde: THL, Hoitoonpääsy erikoissairaanhoidossa -tilasto (
Työvoimakoulutus v Martti Rantala Koulutusjaostolle
Esimerkkejä kuntien erilaisuudesta Lähde: Tilastokeskus PIENINMEDIAANISUURINKOKO MAA Väkiluku Sottunga Helsinki
Ajankohtaista ALKU-asiaa Pääsihteeri Tapio Välinoro
POHJOIS-SAVON LIITTO PÄIJÄT-HÄMEEN ENNAKOINTIVERKOSTON SEMINAARI LAHTI HENRIK RISSANEN TYÖVOIMAN KYSYNNÄN JA TARJONNAN ENNAKOINTI HEMAASU-MALLILLA.
Teema ja strategiset alueet 2 Yhdessä 2017 Kaikki suomalaiset ja Suomen ystävät Suomi nyt Suomen 100 vuotta Suomi tulevaisuu- dessa.
Selvitys järjestöjen palveluista Mitä selvitettiin? Järjestöjen (rekisteröidyt yhdistykset ja säätiöt) tuottamat sosiaali- ja terveyspalvelut Mukana.
Mikä on todellinen työttömyystilanne Suomessa?
Vekarasta vaariin Äkillisen rakennemuutoksen herkkyysmittarit Jari Järvinen Foredata Oy
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius On yksi Suomen kuudesta yliopistokeskuksesta. Kokkolan yliopistokeskuksessa yhteistyötä tekevät Jyväskylän, Oulun ja.
 Suomen Syöpäsairaanhoitajat perustettu vuonna 1986, edistämään syöpäpotilaita hoitavien sairaanhoitajien ammatillista osaamista.  Yhdistyksemme tukee.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Kauppakamarin Luotsi 1/2010 Valtakunnalliset tulokset Julkaistavissa
Kaakkois-Suomen järjestöjen aluetapaaminen , Erica Mäkipää.
+ Ammatillisella koulutuksella on vientiä Toimintasuunnitelma ammatillisen toisen asteen koulutuksen viennille Mervi Jansson AMMATILLINEN KOULUTUSVIENTI.
Tutustumme Kokoomukseen
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
VALTION ALUEHALLINTO.
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.
Väliaikaisen valmistelutoimielimen asettamistilanne
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
Jaana Joutsiluoma ja Minttu Ojanen
Kuntaliiton valtuuskunnan valinta vuonna 2017
Verkostotapaaminen Tampere
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
Maakunta/hankkeen nimi Lisätietoa hankkeen toiminnasta
Ulkomaalaiset Lapissa
Satakunnan TE-toimisto
Osatyökykyisille tie työelämään
Luottamusmieskoulutusinfo ja uudet jäsenedut 2018
Esityspaikka/tapahtuma pp.kk.vvvv
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
SF-Caravan ry Tehdään yhdessä.
Ulkomaalaiset Lapissa
Kansainvälisyys ja tasa-arvo Turku
Etsivän nuorisotyön koordinaatiotoiminta
Kunnat Yhteensä 311 kuntaa, joista 16 Ahvenanmaalla.
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
Lisätietoa hankkeen toiminnasta
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Esityksen transkriptio:

1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ

SSTL Puhtausala ry Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö jo vuodesta

SSTL Puhtausala ry:n tehtävät Yhdistää puhtausalasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet ihmiset ja yhteisöt Lisätä alan tunnettuutta ja osaamista –Tiedotus, koulutus, oppimateriaalit, tapahtumat Vaikuttaa aktiivisesti siihen, että puhtausalan arvostus kasvaa ja sen merkitys ymmärretään yhteiskunnassa –Työelämä 2020, Kutsumuksellinen puhtausala –Suomi Areena 2016 –Puhtauspäivä

Jäsenyhdistykset SSTL Puhtausala ry: 16 paikallista siivousteknistä yhdistystä yksi valtakunnallisesti toimiva senioreiden siivoustekninen yhdistys Noin 85 yritysjäsentä, jotka edustavat kattavasti puhtausalaa

Siivoustekniset yhdistykset 1.Etelä-Savon Sty 2.Helsingin Sty 3.Kainuun Sty 4.Kanta-Hämeen Sty 5.Karjalan Sty 6.Keski-Suomen Sty 7.Kymen Sty 8.Lapin Sty 9.Länsi-Pohjan Sty 10.Oulun Seudun Sty 11.Pirkanmaan Sty 12.Pohjanmaan Sty 13.Pohjois-Savon Sty 14.Päijät-Hämeen Sty 15.Satakunnan Sty 16.Turun Sty 17.Senioreiden Sty (valtakunnallinen)

SSTL Puhtausala ry:n omistama Siivoussektori Oy Perustettu vuonna 1986 Julkaisee Puhtausala –lehteä (ent. PUHTAUS&PALVELUsektori) Tuottaa puhtausalan oppimateriaalia Järjestää koulutuksia ja seminaareja sekä messu- ja näyttelytapahtumia

Tapahtumat ja koulutukset 2016 Esimies- ja asiantuntijapäivät Helsinki Kosteus- ja homevauriokohteiden siivous Tampere Valmentava lähiesimies Helsinki Uima-allastilojen siivous Oulu Uima-allastilojen siivous Helsinki Messumatka ISSA/Interclean Amsterdam, miniClean Rovaniemi 9.6. Suomi Areena Pori miniClean Jyväskylä Puhtausalan kehityspäivä Helsinki Vaaratilanteiden ehkäiseminen työympäristössä Seinäjoki Vaaratilanteiden ehkäiseminen työympäristössä Helsinki Puhtauspäivä

Muita tapahtumia Yritysjäsentilaisuus Helsinki Kevätedustajakokous Oulu Syysedustajakokous Mikkeli Yritysjäsentilaisuus Helsinki

Edut henkilöjäsenille Ammattilehti –Vuosittain 6 numeroa, myös digilehti –Puolueeton ammattilehti; tarjoaa ammattitietoa puhtauden tekijöille, henkistä ja fyysistä hyvinvointia, henkilökuvia puhtauden tekijöistä, uutisia, viihdettä ja ajanvietettä –Arvo 82,50 € (vrt. jäsenmaksu 50€ / 30€ opisk./ 40€ seniori) Alennukset julkaisuista Yhdistystapahtumat paikallisesti ja valtakunnallisesti Yhdistyksen tarjoamat alennukset paikkakunnalla Alennukset vapaa-ajan matka- ja majoitushinnoista

Oman yhdistyksen dia

Yhteystiedot SSTL Puhtausala ry ja Siivoussektori Oy Haapaniemenkatu 7-9 B HELSINKI puhelin: (040) sähköposti: Tilaa Puhtausalan uutiskirje!