Mahdollisuuksien tori 17.5.2015 Lahti TSL:n Lahden seudun opintojärjestö on opinto- ja kulttuurijärjestö, jolla on yli 40 järjestöjäsentä. Järjestämämme.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Advertisements

Suurjuhla – Storfest Tampere - Tammerfors.
Myötäilta I materiaali
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
Wanhanajan maatalous näyttely Vuolijoella  Paikka Vuolijoen Riihipihan museoalue  Kaiken kansan juhla teemana ympäristö.  Rompe myyjiä.
Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi1 LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA , RAISIO.
Jouluturnaus Rauman Lukko E-03-junioreilla on ilo kutsua Teidät Pyörä-Nurmi jouluturnaukseen Raumalle Turnauksessa pelataan sekä AAA-
Gymnaestrada
Suomen Suunnistusliitto Reilua peliä rasteilla Suunnistuksen eettiset reitinvalinnat.
LAMPPU Sarvijoen laavulla jumalanpalvelus
KESÄN KORISLEIRIT LAHDESSA ja
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Tampere NYSSE TULEE ELI TYÖVÄENLIIKE KOKOONTUU! -Aina on saatu suuria aikaan, kun on kokoonnuttu isolla porukalla yhteen. -Niin saadaan nytkin!
Kesäteattereiden matkapuhelinopas. Mistä on kyse? Mobiilisovellus, joka ladataan helposti ja ilmaiseksi MSL:n sivuilta kännykkään Sovelluksen avulla pystyy.
Joensuussa klo Itä-Suomesta tuulee - Happoradio ja Jussi Lähde 10.10Eväitä ois – miten söis? - kansanedustaja Mikael Jungner - työyhteisötaitovalmentaja.
Vanhempainilta AKRO Aava kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
Vanhempainilta AKRO Aurora kello
Vanhempainilta AKRO Aamu kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Joukkueenjohtajan.
LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA 1 - KUTSU Tervetuloa osanottajaksi SJL:n Lajitekniikkavalmentaja 1 -kurssille, joka järjestetään Sodankylässä Koulutus.
Suomen Jääkiekkoliitto / Kimmo Vähä-Ruohola1 SJL KOULUTUKSET KUTSUT & TILAVARAUKSET & TARVIKKEET.
Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi1 LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA 2 Ivalo.
Tampereen Tyttöjen Talo. TAUSTAA: Tyttöjen talon toiminta käynnistyi keväällä 2004 Tyttöjen Talo on osa Setlementti Naapurin toimintaa Toimintaa rahoittaa.
Vanhempainilta AKRO Ansa kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
VAPAPÄIVÄ SYVÄJÄRVELLÄ
Asukasyhdistys ry Tuiran
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA 2
Viialan Metsänkävijöiden syyskauden avaus
Onni Laihanen 100 vuotta 7.3. Dos. Marko Tikka.
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
KIINNOSTAAKO VETERAANITOIMINTA?
Osallistu maastoretkeilylle Alajärvellä!
17:15 Joukkuemäki, HS 130 (suurmäki), miehet
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
PAMin Talvitapahtuma Lahdessa PAM-Liikealan Pohjois-Karjalan osasto on varannut lippuja Lahteen Linja-auto kuljetus Joensuusta maksuton Lähtö.
LUONNON KESKELLE KYLPYLÄÄN
KEVÄÄN KULTTUURIMATKA Arkkitehtuuria, taidetta ja elämää
Lahden Jazztori – klo 18.00–01.00 Ohjelmisto.
Opolta terveisiä ennen tapahtumaa Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle
Uudistuen eteenpäin. Ilo toimia yhdessä!
Suomen Narkolepsiayhdistys ry 30 v Juhlakokous!
J O U L U L E I R I VIHERLAHDESSA
Äijät tietää mistä saa rinkeliä Äijäpurjehdus Hamina
Bussimatka EDUCA-messuille
HERKKYYSKAUSIVALMENTAJA
K U T S U 1996 – 2016, 20 vuotta.
PAM-Liikealan Pohjois-Karjalan osasto 022 järjestää koulutuksen 21. 3
PERINTEISET SYYSKARNEVAALIT PIDETÄÄN
60 vuotta TSL:n Lahden seudun opintojärjestö on opinto- ja kulttuurijärjestö, jolla on 33 jäsenjärjestöä. Järjestämämme tapahtumat ovat kaikille.
Lahden Judoseura Valmennus 2017
Lahden Judoseura Valmennus 2017
Teollisuus meeting – nuorten kurssi
PETS 2018 Vuoden 2018 – 2019 Presidentit Sihteerit Säätiöasiamiehet
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
1. Ideapark Shiai Sunnuntaina 4.3. klo järjestetään Lempäälässä 1. Idepark- shiai, IdeparkSportin alueella. Kohderyhmänä ovat U9-U15 juniorit aloittavista.
Elämyksellinen tiedepäivä
Päijänne-juoksu Padasjoella klo 12
BotniaJunior Games Botniahallissa la alk. klo 10.40
PERHEEN KESKEN Tervetuloa viettämään rentoa golf-iltapäivää
Lahden Judoseura Junnut 2018
MATKAMESSUT   SFC Kouvolan Seutu ry järjestää matkan Helsinkiin matkamessuille. Matkan hinta 30,00 €/henkilö, joka sisältää matkan ja pääsylipun.
Lahden Judoseura Valmennus 2018
perhepäivä Solvallan Urheiluopistolla lauantaina klo 10:00-15:00.
Lahden Judoseura U13/15 Valmennus
Lahden Judoseura Valmennus 2019
Vesangassa Kiponniemen toimintakeskuksessa
Kutsu Prinsessailtaan Rauman pääkirjastossa ti klo
Kaikille avoin YHTEISLAULUILTA Keskiviikkona klo 18.00
Syysloma leikkipuistossa
Esityksen transkriptio:

Mahdollisuuksien tori Lahti TSL:n Lahden seudun opintojärjestö on opinto- ja kulttuurijärjestö, jolla on yli 40 järjestöjäsentä. Järjestämämme tapahtumat ovat kaikille avoimia. Tervetuloa mukaan!

Maataidetapahtuma on toteutettu aina Pikkuvesijärven puistossa

Mahdollisuuksien tori Lahti Olemme kolmannen kerran mukana Mahdollisuuksien torilla. tullaan tutuiksi! tullaan tutuiksi!

Mahdollisuuksien tori Lahti Retkeilypäivään voivat osallistua niin lapset kuin mummot ja papatkin.

Mahdollisuuksien tori Lahti Retkeilypäivän ohjelmassa on suunnistuksen lisäksi mölkkyä ja muita leikkimielisiä kilpailuja.

Mahdollisuuksien tori Lahti Sanoja ja Säveliä harrastajataiteen kulttuurikatselmuksen värikkäitä esiintyjiä

Mahdollisuuksien tori Lahti

Seuraava tapahtumamme on Maataidetapahtuma 7.6. klo alkaen Pikkuvesijärven puistossa. Tervetuloa mukaan!

Mahdollisuuksien tori Lahti Vapaaehtoinen talkooväki mahdollistaa opintojärjestön toiminnan

Mahdollisuuksien tori Lahti Tapahtuman teokset syntyvät hiekasta ja luonnonmateriaaleista. Kaikki teokset valokuvataan.

Mahdollisuuksien tori Lahti

TSL:n Lahden seudun opintojärjestö on opinto- ja kulttuurijärjestö, jolla on yli 40 järjestöjäsentä. Järjestämämme tapahtumat ovat kaikille avoimia. Tervetuloa mukaan!

Mahdollisuuksien tori Lahti Teemme teatteri- tai muita kulttuurimatkoja - seuraavat ovat - Valkeakosken Musiikkitapahtumaan Pyynikin kesäteatteriin 8.8. iltanäytökseen, näytelmänä Avioliittosimulaattori

Mahdollisuuksien tori Lahti

Tehtaan pilli soi Valkeakoskella: LAUANTAI JHL-KESÄPIKNIK liittoon kuuluville ja heidän perheenjäsenilleen Salme Pasi Yhteistyössä Julkisten ja hyvinvointialojen liitto Piknik-ruokailu SALAKAPAKKA JA Harri Saksala, mukana myös Jani Uhlenius, Altti Uhlenius sekä Santeri Saksala EKAKERTA – UUSIEN LAULUJEN FESTIVAALI Yhteistyössä Työväen Sivistysliitto Matti Johannes Koivu Pekko Käppi & K.H.H.L. Sammal TSL on mukana TSL on mukana

Mahdollisuuksien tori Lahti Tehtaan pilli soi Valkeakoskella: LAUANTAI PUNATUKKAISELLE TYTÖLLENI – OLAVI VIRTA 100 VUOTTA. Valkeakosken soittokunta, solisteina Jonna Pirttijoki, Hannu Lehtonen ja Tommi Soidinmäki KANSAN SIVISTYSRAHASTO 60v-JUHLAKONSERTTI. Solistina Amadeus Lundberg. Yhteistyössä Kansan Sivistysrahasto Atomirotta Yhteistyössä Julkisten ja hyvinvointialojen liitto Pete Parkkonen Marcia:Bloom Egotrippi Yhteistyössä Cumulus Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet Yhteistyössä Vasemmistoliitto Viikate Aurora KIRJASLAMMEN TANSSILAVA Kalle Kaaja & Kulkukoirat Tanssilippu 12 € tai päivä- tai tapahtumaranneke

Mahdollisuuksien tori Lahti TSL:n Lahden Seudun opintojärjestö järjestää Festivaalimatkan lauantaina Valkeakosken Työväen musiikkitapahtumaan. Edestakaisen matkan hinta 30,00 euroa / osallistuja Lähemmät tiedustelut opintojärjestön puheenjohtaja Vesa Tuomiselta puh , tai sähköpostitse

Mahdollisuuksien tori Lahti TSL:n Lahden seudun opintojärjestö on opinto- ja kulttuurijärjestö, jolla on yli 40 järjestöjäsentä. Järjestämämme tapahtumat ovat kaikille avoimia. Tervetuloa mukaan!

Mahdollisuuksien tori Lahti Kulttuuriviesti TSL:n Etelä-Hämeen piirijärjestö järjestää klo Lahden uusitulla kauppatorilla musiikkituokion (kulttuuriviesti ) Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtumaan virittäytymiseksi (ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin ).

Mahdollisuuksien tori Lahti TSL:n Lahden Seudun opintojärjestö järjestää teatterimatkan klo Tampereen Pyynikin kesäteatteriin Avioliittosimulaattoria katsomaan. Lähtö Lahden Linja-autoaseman turistipysäkiltä 15.45, ja paluu esityksen jälkeen n Matkan hinta vain 54,00 euroa / osallistuja, ja ilmoittautumiset mennessä kulttuurivastaava Kyllikki Parviaiselle sähköpostitse tai puhelimella Matka maksetaan TSL:n Lahden Seudun opintojärjestön tilille FI , viite "avioliittosimulaattori", osallistujan / osallistujien nimet ellei sama kuin maksaja. Ilmoitautua voi myös opintojärjestön kotisivujen

Mahdollisuuksien tori Lahti Pyynikin katetulla kesäteatterilla tavataan!

Mahdollisuuksien tori Lahti Järjestämme kokoperheen Maataidetapahtuman sunnuntaina klo Lahden Kariniemen Pikku-Vesijärven puistossa. järjestäjinä toimitamme Pikku-Vesijärven eteläreunan hiekka-alueelle kivituhkaa jota käytetään taideteosten materiaalina. Toimitamme myös lapioita, ämpäreitä ym. tarvikkeita. ota kuitenkin omat hansikkaat ja haluamasi työvälineet, sekä eväät ja juomat mukaan. Ja vietä hauska ja rentouttava päivä kanssamme.

Mahdollisuuksien tori Lahti Voit tarvittaessa tuoda mukanasi myös muita luonnon materiaaleja, joita voi käyttää veden ja hiekan lisäksi muovataksesi erilaisia veistoksia aukion hiekka-aluielle. Musisoinnista vastaa MillJazz Pikkuvesijärven toisella rannalla

Mahdollisuuksien tori Lahti

Hiekka ja vesi saa aikuisenkin leikkimään!

Mahdollisuuksien tori Lahti Tervetuloa mukaan toimintaamme!