Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tullinkulman Työterveys on työterveyden ja –hyvinvoinnin asiantuntijaorganisaatio, asiakaana Tampeen Kaupunki ja alueella toimivat pk-yritysket. Toiminnan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tullinkulman Työterveys on työterveyden ja –hyvinvoinnin asiantuntijaorganisaatio, asiakaana Tampeen Kaupunki ja alueella toimivat pk-yritysket. Toiminnan."— Esityksen transkriptio:

1 Tullinkulman Työterveys on työterveyden ja –hyvinvoinnin asiantuntijaorganisaatio, asiakaana Tampeen Kaupunki ja alueella toimivat pk-yritysket. Toiminnan päämääriä kumppanuus tavoitteena terveellinen ja turvallinen työympäristö, työyhteisön toimivuuden kehittäminen ja työhön liittyvien sairauksien ehkäisy. ennaltaehkäisevä työ ja työterveyshuollollisesti suuntautunut sairaanhoito tähtäävät siihen, että työntekijät säilyttävät terveyden sekä työ- ja toimintakyvyn työuransa eri vaiheissa

2 Hinnoitteluperusteet: omakustannushinta, jossa huomioitu asetettu tulostavoite ja korvaus peruspääomalle Suurimmat asiakkaat: Tampereen kaupunki, Pirkanmaan koulutuskonserni, Pirkanmaan ammattikorkeakoulu, Rautakirja Oy, Image Wear Oy, Tampereen Keskustekniikka Oy, Vakuutusyhtiö Turva, Nomet Oy Yritysasiakkaita noin 1100, maanviljelijöitä n 100 Vuositavoitteet 2009 (KV):

3 tot. 2008 budj. 2009 Liikevaihto 6,5 milj. € 7,5 milj. € Liikeylijäämä 0,32 milj. € 0,24 milj. € Henkilöstö 75 85 Asiakaskäyntejä (kpl) Aikaperusteinen (h) 11 901 9 500


Lataa ppt "Tullinkulman Työterveys on työterveyden ja –hyvinvoinnin asiantuntijaorganisaatio, asiakaana Tampeen Kaupunki ja alueella toimivat pk-yritysket. Toiminnan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google