Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

O PETUSMINISTERIÖ //1. KULTTUURIVIENTIOSAAMISEN KEHITTÄMINEN SUOMESSA Kulttuuriviennin valmisteluryhmän puheenjohtaja Johan Storgård, teaterchef Svenska.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "O PETUSMINISTERIÖ //1. KULTTUURIVIENTIOSAAMISEN KEHITTÄMINEN SUOMESSA Kulttuuriviennin valmisteluryhmän puheenjohtaja Johan Storgård, teaterchef Svenska."— Esityksen transkriptio:

1 O PETUSMINISTERIÖ //1. KULTTUURIVIENTIOSAAMISEN KEHITTÄMINEN SUOMESSA Kulttuuriviennin valmisteluryhmän puheenjohtaja Johan Storgård, teaterchef Svenska Teatern 28.11.2007

2 O PETUSMINISTERIÖ //2. Ohjaus- ja valmisteluryhmän yksi tärkeimmistä tehtävistä on nostaa kulttuurivienti tasa-arvoiseksi vientialaksi muiden vientialojen rinnalle. Vain siten voimme vahvistaa kulttuuri- ja luovien taidealojen työllisyyttä ja näin vaikuttaa tämän sektorin kansantaloudelliseen kasvuun. Kulttuuriviennin ohjaus- ja valmisteluryhmän tavoitteena on kulttuuriviennin kehittämisohjelman 2007-2011 toimeenpano.

3 O PETUSMINISTERIÖ //3. Kulttuurivienti ja tehtävä Kulttuuriviennin kehittämishankkeen tarkoituksena on edistää Suomen kulttuuriviennin kehittämisohjelma 2007-2011 -ehdotuksen mukaisesti: 1. kulttuurin toimialojen yritystoiminnan kehittämistä 2. vientitoiminnan kannalta merkittävien klustereiden ja verkostojen vahvistumista 3. kansainvälisen markkinoinnin ja promootion edistämistä 4. kulttuuriviennin rakenteiden ja tietoperustan vahvistumista 5. kansainvälisen kulttuuriyhteistyön ja -vaihdon kehitystä 6. kulttuuriviennin kannalta kilpailukykyisen lainsäädännöllisen toimintaympäristön aikaansaamista

4 O PETUSMINISTERIÖ //4. Tuote-, sisältö ja yrityskehitys Kohde: - taiteilijat, - tekijät ja toimijat, - instituutiot, yritykset, - agentuurit, Tarve: - tuotekehitys ja koulutus - yritysten aloittaminen, - rahoitus

5 O PETUSMINISTERIÖ //5. Koulutus Tavoite - Mitä koulutusta on jo? - Mitä koulutusta tarvitaan? - Missä ja millä aikataululla? - Millä resursseilla?

6 O PETUSMINISTERIÖ //6. Rahoituskanavat ja kansainväliset markkinat Kulttuuriyhteistyön rahoituksen ja toimintamallien kehittäminen Kulttuurimarkkinoiden tutkimus ja kartoitus

7 O PETUSMINISTERIÖ //7. NYT SUOMALAISTA KULTTUURIA VIEDÄÄN! Hallitus on Suomen kulttuuriviennin kehittämisohjelmassa 2007-2011 esittänyt ja todennut mm. että, luovaa taloutta vahvistetaan ja kulttuurin kansantaloudellista merkitystä lisätään edistämällä kulttuurivientiä ja - yrittäjyyttä.


Lataa ppt "O PETUSMINISTERIÖ //1. KULTTUURIVIENTIOSAAMISEN KEHITTÄMINEN SUOMESSA Kulttuuriviennin valmisteluryhmän puheenjohtaja Johan Storgård, teaterchef Svenska."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google