Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käyttöliittymän Merkitys A-Tiimi. Raportti Koska käyttöliittymä on ohjelman se osa jota asiakkaat tulevat itse käyttämään, on sen suunnitteluun panostettava.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käyttöliittymän Merkitys A-Tiimi. Raportti Koska käyttöliittymä on ohjelman se osa jota asiakkaat tulevat itse käyttämään, on sen suunnitteluun panostettava."— Esityksen transkriptio:

1 Käyttöliittymän Merkitys A-Tiimi

2 Raportti Koska käyttöliittymä on ohjelman se osa jota asiakkaat tulevat itse käyttämään, on sen suunnitteluun panostettava. Hyvän käyttöliittymän tulee olla luonnollinen, selkeä ja helppokäyttöinen. Optimaalisesti asiakas joka ei ole koskaan käyttänyt verkkopalveluita osaa luonnostaan käyttää verkkokäyttöliittymää. Tämän saavuttamiseksi käyttöliittymä tulee todennäköisesti käymään läpi useamman iteraation ja sen testaukseen on panostettava. Työntekijöiden ja ylläpidon puolella käyttöliittymän suunnittelussa tulee panostaa lähinnä toimivuuteen. Esteettinen design ja käyttömukavuus on sekundääristä, koska maksavat asiakkaat pysyvät palvelun asiakaspuolella.

3 Eli sama selkokielellä Hyvä käyttöliittymä lisää käyttömukavuutta Käyttömukavuus lisää positiivisia mielleyhtymiä Positiiviset mielleyhtymät lisäävät asiakkaita Asiakkaat lisäävät kassavirtaa


Lataa ppt "Käyttöliittymän Merkitys A-Tiimi. Raportti Koska käyttöliittymä on ohjelman se osa jota asiakkaat tulevat itse käyttämään, on sen suunnitteluun panostettava."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google