Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Sisällönsuunnittelun workshop 11.12.2014. Verkkokoulutusprojektin eteneminen KonseptointiSisältösuunnittelu Vaatimus- määrittely ja visuaalinen ilme Sisällöntuotanto.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Sisällönsuunnittelun workshop 11.12.2014. Verkkokoulutusprojektin eteneminen KonseptointiSisältösuunnittelu Vaatimus- määrittely ja visuaalinen ilme Sisällöntuotanto."— Esityksen transkriptio:

1 Sisällönsuunnittelun workshop 11.12.2014

2 Verkkokoulutusprojektin eteneminen KonseptointiSisältösuunnittelu Vaatimus- määrittely ja visuaalinen ilme Sisällöntuotanto ja multimedia- elementit Tekninen suunnittelu ja toteutus Pilotointi

3 Sisältösuunnittelu vaiheen tavoitteet Lähdemateriaali koottuna ja tiivistettynä. Rakennekäsikirjoitus valmiina. Oppimista elävöittävät tekijät suunniteltuna ja valikoituna. Osaamisen siirto tehty sisällöntuottajille ja verkkopedagogille koulutettavasta substanssialueesta.

4 Verkkokoulutus Elävöittää. Visualisoi. Konkretisoi. On tukena. Pääsy muihin verkkolähteisiin.

5 Tavoitteet Asennemuutos. Tietoisuuden lisääminen. Ajattelun ja keskustelun herättäminen.

6 Verkkokoulutuksen teemat Monitoimijaisen yhteistyön periaatteet. Rakenteet, johtaminen ja varhainen avoin yhteistoiminta yhteistyön mahdollistajana. Yhteistyötä, tietojen vaihtoa ja salassapitoa ohjaavat lait ja säännökset. Hyvät käytännöt ja menetelmät (ei erillisenä).

7 Otsikot Luottamus Yhteistyö Tiedon vaihto ja salassapito Sanasto Mitä muita otsikoita voisi olla? Palaverissa päädyttiin seuraaviin otsikoihin: Luottamus Yhteistyö Tietojenvaihto Lapsen etu

8 Case kuvaukset Millainen tyyli? Onko jokin yhteinen teema, aihepiiri tms.? Sallilla oli ehdotukset ja havainnollistavat kaaviot casekuvauksista. Palaverissa pohdittiin, että tapauskuvauksissa ei kerrota lapsen sukupuolta tms.

9 Millainen tunne tulee? Palaverissa listattiin seuraavia tunteita ja ajatuksia: avoin, positiivinen, luottamusta herättävä, miellyttävä, lämmin Voi käyttää värejä. Selkeä, rauhallinen ja uskottava. Asiantuntemus ja vakuuttavuus pitää herätä.

10 Muita asioita Palaverissa puhuttiin kuvien käytöstä ja THL:n ohjeistuksista niiden suhteen. Tutustuttiin mm. lapset, nuoret ja perheet sivuston statistiikkaan. Kirjautumista toivottu. Tutustuttiin ensimmäisiin rautalankamallien luonnoksiin.

11 Jatko Jaetaan aiheita, joista voi toimittaa Mauralle materiaalia. Palaverissa jo alustavasti tuli esille verkkolähteitä, joihin kannattaa tutustua, kuten THL:n omien sivujen materiaalit.


Lataa ppt "Sisällönsuunnittelun workshop 11.12.2014. Verkkokoulutusprojektin eteneminen KonseptointiSisältösuunnittelu Vaatimus- määrittely ja visuaalinen ilme Sisällöntuotanto."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google