Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Wipro Technologies, Wireless Solutions

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Wipro Technologies, Wireless Solutions"— Esityksen transkriptio:

1 Wipro Technologies, Wireless Solutions
Jani Rahko, Software Engineer

2 Kuka? Jani Rahko 26v Lähtöisin Rovaniemeltä
YO 2001/ Lyseonpuiston lukio Ohjelmistotekniikan Insinööri (AMK) 2006 Työnantaja Wipro Technologies (ent. Saraware) Työnimikkeenä Software Engineer, Tukiasemaohjaimen tuotekehitystä, Nokia Siemens Networksille. Reservin vänrikki Lapin Lennosto 2002.

3 Tausta? Kiinnostus tekniikkaan ja IT alaan.
Opiskelupaikka RAMK ohjelmistotekniikan koulutusohjelmaan ennen armeijaa 2001. Epävarmuus omasta alasta. Päädyin opiskelemaan Rovaniemen ammattikorkeakouluun. Ei ole tarvinnut katua alavalintaa.

4 Millaista opiskelu on RAMK:ssa ?
Ei vaadita aikaisempaa taustaa tietotekniikan ja ohjelmoinnin parista. Sekä lukio, että ammatillinen koulutus tarjoavat yhtä vahvan pohjan insinööriopintoihin. Opiskelija kantaa itse vastuunsa opiskelustaan. Koulun ilmapiiri vapaa ja rento. Käytössä huipputason välineet ja tilat. pLab virtuaalilaboratorio Läheinen yhteistyö lähialueen IT-yritysten kanssa. Koulu tarjoaa mahdollisuuksia vaihto-opiskeluun.

5 Millaista on insinöörin arki?
Työ on pitkälti ongelman ratkaisua ja uuden oppimista. Työpäivä koostuu; palaverit, sähköposti kommunikaatio, varsinainen sovelluskehitystyö. Kansainvälinen kanssakäyminen. Mahdollisuus ulkomailla työskentelyyn. Kommunikointi pääosin englanniksi. Kehitetään tulevaisuuden tuotteita ja tekniikoita. Katupuheista sekä yleisestä taloustilanteesta huolimatta IT-ala on edelleen tulevaisuuden ala. Käytännössä mahdollisuudet ovat rajoittamattomat.

6 Wipro Technologies Perustettu 1945 Bangalore, India
Listattu NYSE ja Mumbai SE pörsseissä Maailman suurin itsenäinen IT-alan suunnittelu ja kehitystyön palveluidentarjoaja 590+ asiakasta – työntekijää 50+ toimipistettä ympärimaailmaa Wireless Solutions Finland: Rovaniemi, Oulu, Kokkola, Seinäjoki, Pori, Helsinki, Tampere Suomen organisaatio työllistää noin 250 henkeä.

7 Spirit of Wipro


Lataa ppt "Wipro Technologies, Wireless Solutions"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google