Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät"— Esityksen transkriptio:

1 Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
Idolien ja esikuvien rooli *Keskustelunaiheita *Tehtävät Idoli palasiksi Rockin maailma Urheilijat ja nuuska

2 Keskustelunaiheita Miksi ihmiset hakevat esikuvia. Miksi meillä on idoleita? Kenestä voi tulla esikuva tai idoli? Mitä ominaisuuksia oltava? Kelpaako siihen kuka tahansa? Ketkä ovat esikuvia, entä idoleita? Kuinka suuri vastuu idoleilla on? Toimivatko idolit esimerkkinä? Missä asioissa? Elämäntavat, tyyli?

3 Idoli palasiksi Jakaudutaan ryhmiin, kukin ryhmä valitsee yhden idolin ja käy läpi, mistä palikoista idolin asema rakentuu. Miksi juuri hänestä tuli idoli? Millä perustein? Mitä merkittävää idoli on tehnyt? Miten idoli on pysynyt idolina? Mitä ajatuksia idoli haluaa välittää ihailijoilleen? Onko idolin elämässä tiettyjä arvoja, joita hän haluaa välittää laajemmalle? Haluaisitko itse idoliksi? Miksi? Työ esitellään koko luokalle.

4 Rockin maailma Pohditaan rockin maailmaa. Tehdään kollaasi: kootaan lehdistä kuvia ja sanoja, jotka kuvaavat rockin maailmaa. Tehtävä voidaan toteuttaa yksilötyönä tai pienryhmissä. Mistä kaikesta rockin maailma rakentuu? Onko se muutakin kuin musiikki? Vaatteet, elämäntapa? Onko taustalla jokin filosofia? Samalla keskustellaan idolien roolista.

5 Urheilijat ja nuuska Nuuskaaminen on erityisesti urheilevien nuorten miesten tapa. Savuttomuudestaan huolimatta nuuskaaminen aiheuttaa vakavia terveyshaittoja ja vie voimaa pelistä. Keskustelun pohjaksi kannattaa lukea tietopaketti nuuskan käyttämisestä. Miksi urheilija käyttää nuuskaa? Haluaako hän piilottaa jotain? Mikä voisi estää nuuskan käytön? Onko nuuskan käyttö sallittua Suomessa? Mitä nuuskan käyttö aiheuttaa? Onko nuuska tupakkaa näkymättömämpi? Mikä on nuuskan aiheuttama suurin terveysriski?


Lataa ppt "Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google