Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Teema Gary C.K. Huang President

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Teema Gary C.K. Huang President"— Esityksen transkriptio:

1 Teema 2014-2015 Gary C.K. Huang President 2014-15
Rotary Club of Taipei Taiwan Gary C.K. Huang, a member of the Rotary Club of Taipei, Taiwan, will become Rotary International’s president on 1 July.

2 TEEMA

3 Gary Huang, RI President Antti Harkila, DG 1410

4 TEEMAKUVA

5 Suomen 2014–15 kuvernöörit 1390 Matti Poikolainen 1400 Tarja Repo 1420
Birger Stjernberg 1430 Risto Löppönen 1380 Antti Salminen

6 Gary C.K. Huang: Rotary on organisaatio jolla on antaa jokaiselle jotakin. Kaikkialla maailmassa, kylissä ja kaupungeissa jo yli sadan vuoden ajan rotarit ovat kerääntyneet palvelemaan. Meistä on tullut todellinen kansainvälinen vapaaehtoisten verkosto.  

7 Gary C.K. Huang: Minua rotarina ohjaa usein Konfutsen ajatukset. Mielestäni hän oli ensimmäinen todellinen rotari. Yli 2000 vuotta ennen kuin Paul Harris syntyi hän sanoi: Saadaksemme maailman järjestykseen on meidän ensin laitettava maamme kuntoon ja sitä ennen perheemme jonka saamme kuntoon laittamalla oman sydämemme järjestykseen.

8 Gary C.K. Huang: Rotarysydämissämme asetamme Palvelun itsekkyyden edelle. Light Up Rotary –vuonna tavoitteenamme on 1,3 miljoonaa rotaria. Tämä tarkoittaa nykyisten jäsenten pitämistä ja uusien hankkimista. Tähän tarvitsemme uusia keinoja ja uusia ideoita. Muistakaa että rotary on perhe ja perhettä varten:

9 Gary C.K. Huang: Rohkaiskaa puolisoanne ja muita perheenne jäseniä harkitsemaan liittymistä järjestöömme. Päämäärämme on myös edelleen polion hävittäminen lopullisesti. Siksi on tärkeää pitää tämä asia esillä ja vastata Bill & Melinda Gatesin haasteeseen.

10 1410 Asianmukaisesti hoidettu klubihallinto on perusta ja edellytys sujuvalle toiminnalle Kun hallinto on kunnossa klubi voi keskittyä toimintaan Hallinnon tehtävät tulee roolittaa vuosittain. Poikkeuksena usein mm. rahastonhoitaja

11 1410 Pidetään sovituista asioista kiinni ja toteutetaan ne
Kehitetään uusia projekteja Kaikkien piirien ROTARY DAY Tarkoitus on nostaa rotarien julkisuusprofiilia Mennään ostoskeskuksiin ym Shelterbox esittely, krookuksia, ym.

12 Wear a Crocus! Krookus-kilpailu 2014-15
3 parasta palkitaan Jos jokainen rotary piirissämme hankkisi vaikka 5 krokusta perheelleen ja ystävilleen saisimme pelkästään siitä yli €

13 Rotaryklubin vuosikello

14 Rotaryklubin vuosikello
Kesätauko max 3 peräkk. kokousta RI:n SAR-raportti ja per capita -maksut 1.7. Vitjojen vaihto kesäkuu rotary- vuosi heinäkuu elokuu syyskuu lokakuu marraskuu joulukuu tammikuu helmikuu maaliskuu huhtikuu toukokuu kesäkuu RI:n kansainvälinen kongressi Toimintakertomus ja tilinpäätös Kevätkokous: Toimintasuunnitelma ja tulevan kauden budjetti toveruus- ryhmät jäsenistö laajennus Syysseminaari ja vuosikokous syys-lokakuussa uudet sukupolvet Uuden rotary- vuoden suunnittelu rotary- lehdet ammatti- palvelu 1.maksuerä SR:lle ja piirille Piirikonferenssi luku- ja kirjoitustaito Rotary- säätiö 2. maksuerä SR:lle ja piirille DG-vierailut klubeissa elo-joulukuu kv. yhteis- ymmärrys perhe rotary- tietous Uudet klubivirkailijat vuoden loppuun mennessä PETS ja piirin koulutusseminaari (Kevätkokous/piirineuvottelu) Matrikkelitiedot ajantasalle Official Directory: tiedot SR:n jäsentietojärjestelmään RI:n SAR-raportti ja per capita -maksut 1.1.

15 Tärkeitä kauden tapahtumia
Syysseminaari Kokemäen seuratalo käsitellään piirin edellisen kauden tilinpäätös ja toimintakertomus PETS ja piirineuvottelu, yleensä maaliskuussa virkailijakoulutus ja piirin tulevan kauden budjetti ja toimintasuunnitelmat Piirikonferenssi, Porissa Kansainvälinen kongressi, yleensä touko-kesäkuussa 2014 Sydney / Australia, 2015 Sao Paulo / Brasilia, 2016 Soul / Korea

16 Muita huomioitavia ajankohtia
Kuvernöörin klubivierailut elo-joulukuussa Nuorisovaihtoasiamiesten koulutus syksyn aikana Nuorisovaihtoon haku syksyn aikana Piirin rotarysäätiöseminaarit syksyn aikana

17 Tärkeitä maksupäivämääriä
Puolivuotisraportit = Semi-Annual Report (SAR) ja jäsenmaksu Rotary Internationalille (RI) eräpäivät 1.7. ja 1.1. Jäsenmaksut Suomen Rotarylle (SR) ja piirille 1. erä lokakuussa 2. erä maaliskuussa Seuraus maksujen laiminlyönnistä: klubin lopettaminen!

18 Rotaryn kuukausiteemat
Heinäkuu: Ei teemaa Elokuu: Jäsenistön laajennus Syyskuu: Uudet sukupolvet Lokakuu: Ammattipalvelu Marraskuu: Rotarysäätiö Joulukuu: Perhe Tammikuu: Rotarytietous Helmikuu: Kansainvälinen yhteisymmärrys Maaliskuu: Luku- ja kirjoitustaito Huhtikuu: Rotarylehdet - Media Toukokuu: Ei teemaa Kesäkuu: Yhteenkuuluvuus

19 Rotaryklubin toimintaa
Kuukausittain: Viikkoselosteet Läsnäoloraportointi (seur. kuukauden15. päivään mennessä) Kuvernöörin kk-kirjeet (yleensä kuukauden alussa) Juoksevasti: Jäsenistömuutokset/päivitykset SR:n rekisteriin Lahjoitukset Rotarysäätiölle (esim. Vuosirahasto, PolioPlus-rahasto)

20 Käytännön neuvoja Aloittakaa suunnittelu ajoissa (heti)
Tehkää toimintasuunnitelma ja viikko-ohjelma valmiiksi kevään aikana (toukokuu) Laatikaa viikko-ohjelma yhdessä  vastuun jako jäsenille  motivaatio, sitoutuminen Muistakaa SAR-raportit ja maksut RI:lle kesälomista ja vuodenvaihteen kiireistä huolimatta!!

21 IKUISET ONGELMAT? Jäsenistön ikääntyminen Naisjäsenet
Yleinen passiivisuus Paikkausvelvollisuuden laiminlyönti Kaikkien maailman klubien ovet ovat auki! Onko kaikkien klubien olemassaolo perusteltua?

22 Palveluprojektit Ammattipalvelu Yhteiskuntapalvelu.
On yksi Rotaryn viidestä palveluväylästä. Matkalippu tulevaisuuteen ja RYLA Yhteiskuntapalvelu. Piirissä 1410 jokaisen klubin tavoitteena tulisi olla ainakin yhden yhteiskuntapalveluprojektin toteuttaminen toimintavuosittain.

23 Palveluprojektit Kansainvälinen palvelu
Komitean tehtävänä on edistää piirissä kansainvälistä palvelua. Komitea avustaa klubeja kansainvälisten yhteyksien luomisessa, VTT-hakemusten laatimisessa ja uusien projektien löytämisessä

24 Klubien toiminnan suunnittelun tukeminen
Piiri kannustaa, tukee ja kouluttaa klubeja toiminnan suunnittelussa. Klubien vuotuinen toiminnan suunnittelu perustuu klubijohtosuunnitelmaan, jossa apuna käytetään Rotary Club Centralia osoitteessa Katso myös vuosikello

25 LIGHT UP ROTARY!

26 International events in 2015, 2016, and 2017
–10 June — RI Convention, São Paulo, Brazil –23 January — International Assembly, San Diego, California, USA 29 May–01 June — RI Convention, Seoul, Republic of Korea –21 January — International Assembly, San Diego, California, USA 10–14 June — RI Convention, Atlanta, Georgia, USA


Lataa ppt "Teema Gary C.K. Huang President"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google